Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar gerçekten hızlar düştü yalnız. r.a.pidsh.a.re hesabım var normalde bu saatlerde hızın tamamını 1,2 mb yada 1,3 mb kullanırken şuan resmen 80-130 arası gidip geliyor. Şaka gibi ya bu adamlar 15 nisan'ı da beklemediler bence. Suyunu çıkardılar ama bu işin gerilmeye başladım.

bende max 350k şu an..

biraz daha kassalar zaten 1 m sınırsız tarife olacaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Yönetici olarak bir A4 duyurusuda ben hazırladım. Biri inceleyin eksikleri var mı bir bakın. İnternet ile çokta bilgisi olmayanlarında anlayabileceği şekilde yukarıdaki metin üzerinde bir kaç düzenleme yaptım. Aşağıdaki Word dosyasını çekip, bir örneğini yöneticiye verebilir yada site sakinlerinin posta kutularına atabilirsiniz. Site görevlinizi bilgilendirmeyi unutmayın onunla birlikte gidip çevre sitelerdeki site görevlililerinide bu duyuru ile bilgilendirin. Ha gayret dostlar iyi gidiyoruz.

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

Hotfile:http://hotfile.com/dl/33452754/5aaf028/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Rapid:http://rapid.share.com/files/365113950/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Netload:http://netload.in/dateiDlAtdGjHbQ/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.htm

Başlıktaki QUİCKNET değil QUİKNET olucak bugün Superonline bayiisindeki eleman bizde C yok gibi bir bahaneye bile sığındı o yüzden diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dArkpAst -- 18 Mart 2010; 21:56:07 >

• benim tavsiyem kapatmaktansa diretmeye devam etmek ve hız düşümü olur ise mahkemeye giderek kazanılmış hakkımıza geri dönmek...
    daha önce turkcell paket sattı ve bu paketi bir süre sonra değiştirdi , tüketici dernekleri dava açarak kazanılmış hakları geri aldı !!!

bizlerde kapatarak tepkimizi gösterebiliriz güzelde olur ama hakkımızdan feragat etmiş oluruz bence iyi bir avukat yada dernek ile görüşüp (toplu olarak) hız düşümleri sonrası dava açmak daha güzel olur... bizlerde hakkımız olanı kullanmaya devam ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme777

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar gerçekten hızlar düştü yalnız. r.a.pidsh.a.re hesabım var normalde bu saatlerde hızın tamamını 1,2 mb yada 1,3 mb kullanırken şuan resmen 80-130 arası gidip geliyor. Şaka gibi ya bu adamlar 15 nisan'ı da beklemediler bence. Suyunu çıkardılar ama bu işin gerilmeye başladım.

bende max 350k şu an..

biraz daha kassalar zaten 1 m sınırsız tarife olacaz..

Valla benimki öyle oldu bildiğin hesabımla hesabım olmasına rağmen (!) 80 90'la indi dosya kitlendim kaldım bakıyorum artar mı diye ama 50'ye düşüyo sonra toparlanıyo falan. Peder üşengeç olmasa bırakırım burayı ama işte üşeniyo gerek yok diyo ma böyle giderse direk iptal valla TTNET 1mbit sınırsız çok daha hızlı indirio işe bak bide biz fiberoptik kullanıcılarıyız

• Yeni tarifeleri arayıp soran oldumu son zamanlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dArkpAst
    Başlıktaki QUİCKNET değil QUİKNET olucak bugün Superonline bayiisindeki eleman bizde C yok gibi bir bahaneye bile sığındı o yüzden diyorum :)

Metini ilk sayfalardaki duyurudan aldığım için başlığı copy paste yapmıştım, gerçektende c fazladan olmuş. :) Superonline elemanı içinse doğru demişsin. Olurmu olur, bunlardan her şey beklenir. C fazla diyip yan yatabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη
    benim tavsiyem kapatmaktansa diretmeye devam etmek ve hız düşümü olur ise mahkemeye giderek kazanılmış hakkımıza geri dönmek...
    daha önce turkcell paket sattı ve bu paketi bir süre sonra değiştirdi , tüketici dernekleri dava açarak kazanılmış hakları geri aldı !!!
    bizlerde kapatarak tepkimizi gösterebiliriz güzelde olur ama hakkımızdan feragat etmiş oluruz bence iyi bir avukat yada dernek ile görüşüp (toplu olarak) hız düşümleri sonrası dava açmak daha güzel olur... bizlerde hakkımız olanı kullanmaya devam ederiz

Burada asıl olay Tüketici derneklerinin tepkisi olucaktır. Bizim dava açmamız maddi olarak bizi aşsada Tüketici dernekleri sarsmaz onların elinde pek çok avukat var. Çıkan pek çok yasaya bu sayede dava açıyorlar bu konuda oldukca tecrübelililer, bunu haksızlığıda onların arasına koysalar birde buna dava açsalar ve yürütmeyi durdursalar süper olur. Tüketici derneği ile görüşüp bu konuda onların dava açmasını isteyen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 18 Mart 2010; 22:05:46 >

• quote:

Yönetici olarak bir A4 duyurusuda ben hazırladım. Biri inceleyin eksikleri var mı bir bakın. İnternet ile çokta bilgisi olmayanlarında anlayabileceği şekilde yukarıdaki metin üzerinde bir kaç düzenleme yaptım. Aşağıdaki Word dosyasını çekip, bir örneğini yöneticiye verebilir yada site sakinlerinin posta kutularına atabilirsiniz. Site görevlinizi bilgilendirmeyi unutmayın onunla birlikte gidip çevre sitelerdeki site görevlililerinide bu duyuru ile bilgilendirin. Ha gayret dostlar iyi gidiyoruz.

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

Hotfile:http://hotfile.com/dl/33452754/5aaf028/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Rapid:http://rapid.share.com/files/365113950/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Netload:http://netload.in/dateiDlAtdGjHbQ/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.htm

• Arkadaşlar karamsarlık olarak görmezseniz eğer bundan sonra olacaklar konusunda biraz bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum sizlerle. Sonuna kadar elimizden gelen tüm tepkiyi göstereceğimiz kesin. Zaten ilgili birimlere diğer başlıktaki faydalı mailler ve telefonlar aracılığıyla ulaşıldı, ulaşılmaya da devam ediyor. Keza konudan bi haber olan abonelere de. Lakin bir de B planı olmalı değil mi? Firmanın bu yakışıksız tutumunu sürdüreceğini düşünürsek elimizde bir kaç seçenek kalıyor. Mahkeme heyetleri, abonelik iptali vs. gibi. Önümüzde halen 1 aya yakın bir süre olmasına karşın zaten bölgesel olarak hizmet vermekteki Superonline aboneleri bulundukları bölgelerde bir örgütlenmeye gitse nasıl olur acaba? Bakın Facebook grubundaki arkadaşlarımızdan biri bu akşam Superonline bayiine gitmeden evvel şöyle bir mesaj bıraktı.

"Bu arada Saat 20:00 - 20:30 itibari ile Beykent-Gürpınar-Beylikdüzündeki arkadaşlara sesleniyorum... Adnan kahveci caddesinde bu Jetkentin önün de dilek pastanesi var,onun sırasında Superonline yeni ofis açtı janjanlı bir yer reklam kaynıyo duvarları. Ben orda olucam Sorucam içerdekilere yetkili biri ile konuşmayı ümit ediyorum..Civardakileri beklerim.."

Biz de kendi bölgemizde yapacağımız hareketlerde, bildiri dağıtmak, gerekirse hakem heyetlerine başvurularda, abonelik iptallerinde ya da aklıma gelmeyen diğer tepkilerimizde topluca hareket etsek daha etkin oluruz diye düşünüyorum. Hatta kişisel olarak külfet olarak görünen pek çok şeye de teşvik olur. Özellikle konuya hakim hukukçu bir arkadaşımız var ise enine boyuna irdeleyebilecek vakti de var ise çok çok yardımı dokunur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kukuleta1
    ...........Biz de kendi bölgemizde yapacağımız hareketlerde, bildiri dağıtmak, gerekirse hakem heyetlerine başvurularda, abonelik iptallerinde ya da aklıma gelmeyen diğer tepkilerimizde topluca hareket etsek daha etkin oluruz diye düşünüyorum. Hatta kişisel olarak külfet olarak görünen pek çok şeye de teşvik olur. Özellikle konuya hakim hukukçu bir arkadaşımız var ise enine boyuna irdeleyebilecek vakti de var ise çok çok yardımı dokunur bence.

Tüketici dernekleri bu olayda kilit nokta, onları bu konu hakkında iyice bilgilendirirsek ve onların dava açmasını sağlarsak uygulamanın durdurulmasını sağlayabiliriz. Tüketici derneğinde tanıdığı olan var mı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: Lizard King

Herkese tavsiyem yeni tarifeleri e-posta ile talep etmenizdir. Bu gönderilen tarifeleri Tüketici Mahkemesine yapacağınız başvuruda kullanarak Superonline'ın nasıl bir dolandırıcılık peşinde olduğunu ortaya koyunuz ki haklarınızın baki kalması yanısıra bu uyanıklığı yapanların ceza almasını sağlamış olursunuz.

Arkadaşım internet sitesi linki, veya görüntüsü de yeterli olabilir. Eski tarifenin fotoğrafı da elinizde bulunsun.

Mahkemelerde hiçbir evrak , şirketin göndereceği resmi evrakın veya e-posta nın yerini tutmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dArkpAst

Metini ilk sayfalardaki duyurudan aldığım için başlığı copy paste yapmıştım, gerçektende c fazladan olmuş. :) Superonline elemanı içinse doğru demişsin. Olurmu olur, bunlardan her şey beklenir. C fazla diyip yan yatabilirler.

quote:

Orijinalden alıntı: ѕєℓ¢єη
    benim tavsiyem kapatmaktansa diretmeye devam etmek ve hız düşümü olur ise mahkemeye giderek kazanılmış hakkımıza geri dönmek...

Burada asıl olay Tüketici derneklerinin tepkisi olucaktır. Bizim dava açmamız maddi olarak bizi aşsada Tüketici dernekleri sarsmaz onların elinde pek çok avukat var. Çıkan pek çok yasaya bu sayede dava açıyorlar bu konuda oldukca tecrübelililer, bunu haksızlığıda onların arasına koysalar birde buna dava açsalar ve yürütmeyi durdursalar süper olur. Tüketici derneği ile görüşüp bu konuda onların dava açmasını isteyen oldu mu?

Dava açmayı o kadar büyütme gözünde. Ceza davası falan değil bu. İlçe Tüketici Hakem Heyetinde bir dilekçe ile başvuruda bulunuyorsun, dava açılmış oluyor. Ben sabah Ataşehir heyeti ile konuştum. Bir dilekçe, sözleşme fotokopisi, 5 lira başvuru ücreti -2şer kopya-ile bu iş oluyor. (Eksik hatırladığım birşey varsa da tekrar arıycam ozaman düzeltirim.)

Tüketici dernekleri de seni bu şekilde yönlendireceklerdir. Sonuçta bireysel dava açmak gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme777

aklınıza gelenleri

http://friendfeed.com/superonline a yazın..

yazı yazabilmek için üyelik çok kolay.. ad soyad çakma bi mail adresi onay bile istemiyor.. ;)

ben kendi adıma 2 giriş yaptım :

Nasıl bir mantık sınırsız internet satıyorum deyip sonra buna KOTA koydum der? 19/3 üncü maddeden fes edecem sözleşmemi.. bukadar saçmalayan bi teknoloji şirketi daha vardı.. AVEA .. ordada bi kaç kişi toplanıp bak ne çok kişi bize geçecek diye bomba 10000 dakika kampanyasını yapmışlardı.. ne oldu battılar.. umudum bir an önce batmanız..

bu arada beni arayıp ismimiz superonline olarak değiştiği için yeni sözleşme imzalamanız lazım ekibimiz sizin müsait olduğunuz bir zaman gelip imzalatacak diye kandırarak yeni sözleşmeyi kabul etmemi böylece 19/3 den sözleşmemi fes etme imkanımı elimden almaya çalışmanızda nasıl güzide bir şirket olduğunuzu gösteriyor.. neyseki evde değildim bu hafta.. ayıp yaa.. utanır insan biraz.. çevremdeki herkesin aboneliğini iptal etmesi için elimden geleni ardıma koymayacam! bu saatten sonra istersen sınırsız yap çok umrumuzda.. BYEE BYEE neresinin super olduğunu anlayamadığım internetimi offline yapmak isteyen online şirket!!

yazın yazın yazın.. dökün içinizii ;)

YAZIN YAZIN

• 69 TL olan bir tarifeyi 199 TL yapamazlar yani eğer yasal olarak bunun bir önlemi yoksa tüketici hakları denen şey yalandır o zaman. Sözleşmeyede gerek yok canı istediğinde magdur bırakabiliyor oh ne güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: experimente

69 TL olan bir tarifeyi 199 TL yapamazlar yani eğer yasal olarak bunun bir önlemi yoksa tüketici hakları denen şey yalandır o zaman. Sözleşmeyede gerek yok canı istediğinde magdur bırakabiliyor oh ne güzel..

Tabii ki yapamaz, sözleşmelerdeki "xxx firması istediğinde istediği maddeyi değiştirebilir, şartları değiştirebilir..." gibi ibareler geçersizdir arkadaşlar. Tüketici hakem heyetinde tanıdığım var ondan bilgi aldım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: experimente

69 TL olan bir tarifeyi 199 TL yapamazlar yani eğer yasal olarak bunun bir önlemi yoksa tüketici hakları denen şey yalandır o zaman. Sözleşmeyede gerek yok canı istediğinde magdur bırakabiliyor oh ne güzel..

• Nisan 15'den önce Superonline genel merkezi önünde de toplanılabilinir.
  • Tanıdığı olanlar ve bilgili kişiler tüketici derneklerinde bahsedebilirler mi? İzlememiz gereken yol nasıldır? Bireysel mi toplu olarak mı başvurcaz? Eğer toplu halde imzamızı atarak başvurabiliyorsak birileri organize ederse çok iyi olur

Turkcell ve Avea'nın uyguladığı zamlar nasıl geri çekildiyse aynen biz de bu uygulamayı ve sözleşmeyi imzalayanları mağdur etmeyecek şekilde hukuksal olarak kararı değiştirtebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninom1 -- 19 Mart 2010; 1:10:35 >
  • bu saat oldu hala hız artmıyo..

çakkallar akıllarınca bakın millet indiriyo o yüzden yavaş bağlanıyosunuz sizin için yaptık filana getirecekler..

nedendir bilmem!!! düne kadar 1,2 ile indiren ben 2 gündür 350 nin üstünü göremiyorum..

zeki sanıyonuz kendinizi ama..
  • Tüketici Derneklerine e-posta göndererek onlarında bu harekette tüketicinin yanında olmasını sağlayabilirsiniz. Ben aşağıdaki e-postayı bulabildiğim tüm tüketici derneklerine gönderdim.

Selamlar ,

1 yıl önce o zamanlar Quiknet ismiyle çalışmakta olan Superonline Fiber Internet aboneliği yaptırarak 24 aylık taahhut vermiştim. Vermiş olduğum taahhute göre 24 ay boyunca 20mbit limitsiz ( herhangi bir download veya upload sınırı yok ) bağlantı almıştım ki yaklaşık 60.000 kullanıcılarının tamamı aynı şekilde satın almıştı ancak farklı bağlantılar seçerek. Superonline bu hafta içerisinde yeni bir karar alarak mevcut tüm limitsiz kullanıcılarına ve potansiyel müşterilerine Adil Kullanım Koşulları altında bir uygulama getirmiştir. Bu uygulamaya göre tüm limitsiz tarifeler limitsiz ismi altında Kotalı bir düzeye çekilmiştir. Bu açıklamayıhttp://www.superonline.net/yardim/adil.aspx adresinde bulabilirsiniz.

Defalarca müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen bana müşteri temsilcileri mevcut aboneliğiminde değişiklik yapılmadan devam etmemin imkansız olduğunu söylediler. Bugün müşteri temsilcilerini arayarak herhangi yeni kota limiti olmayan limitsiz kampanyaları olup olmadığını sorduğum zaman bunun olduğunu belirttiler ve bana aşağıdaki fiyatları verdiler.

10mbit 4gbit kotalı : 29TL
    10mbit limitsiz : 49TL
    10mbit Yeni Limitsiz: 99 TL

20mbit 8gbit kotalı : 39TL
    20mbit limitsiz : 69TL
    20mbit Yeni Limitsiz : 199 TL

50mbit 12gbit kotalı : 59TL
    50mbit limitsiz : 99TL
    50mbit Yeni Limitsiz: 399 TL

100mbit 16gbit kotalı : 89TL
    100mbit limitsiz : 199TL
    100mbit Yeni Limitsiz: 599 TL

Bu fiyatlar benim abone olduğum fiyatların tam üç misline denk geliyor ve Superonline bu uygulaması ile tüm müşterilerini aleni bir şekilde dolandırma amacına girmiştir.

Bugün ayrıca Beykent'te bulunan Superonline ofisine giderek yeni bir müşteri gibi bilgi aldım ve defalarca oradaki yetkililere sormama karşın herhangi bir limit olduğundan bahsedilmedi.

Bu durum çok açık bir şekilde Superonline'ın amacını ortaya koymaktadır.

Sizlerden ricam lütfen Tüketici Dernekleri olarak 60.000 den fazla tüketiciyi açık bir şekilde mağdur etmekte olan Superonline Fiber Optik bağlantıları hakkında ön ayak olmanız ve tüketicilerin haklarını korumaya yardım etmenizdir.

Sormak istediğiniz herhangi bir bilgi varsa lütfen e-posta göndermekten veya telefon ile benimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Irtibat bilgilerim aşağıdaki gibidir.

E-posta : xxxxx
    Tel : xxxx

Saygılarımla ,

Mert Gökçeimam

• Daha adil kullanım şokunu atlatamadan yeni bir şok geldi..Bağlatırken özellikle sorduğumda nakil ücreti yok demişlerdi ama yarın taşınacağım için bugün akşamüstü aradığımda artık 100 TL nakil ücreti olacağını söylediler..15 Mart'tan itibaren geçerliymiş ama haberimiz olsa 4 gün önce ücretsiz yapacağımız iş için yarın 100 TL bayılacağız..Söyleyecek söz bulamıyorum..Hala yarın nakli yaptırıp gelişmeleri beklemek veya sırf bu haksız kazanca destek olmamak için nakil yaptırmadan kapattırmak arasında gidip geliyorum..Nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliano -- 19 Mart 2010; 2:12:02 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.