Şimdi Ara

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.936
Cevap
7
Favori
287.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Diablo

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

bu tarifeleri yapamazlar..

avea 10000 dakkadan dönmek istedi patlattılar.. aynen geri döndü..

türkcell kamuda 1200 leri 1500 yaptım ama 500 er dakika (şebeke içi, diğer operatörler, ev) olacak dedi.. 1 ay sonra patladı geri döndü..

1500 dekilere mesaj atıp geri dönebilirsiniz demek zorunda kaldı..

denesinler bakalım kota koymayı... hele bide adil kullanım deyip adil kullanım dışında bi tarife çıkarsınlar ne bomba olur.. ;)

• ben sırf uyuzluğuna kaç gündür 7/24 download yapuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscanh

ben sırf uyuzluğuna kaç gündür 7/24 download yapuyorum :)

en güzeli :))
  • Arkadaşlar işin ilginci bu adamlar sanki bu kota işini devreye soktular bile. Bağlantı hızımız düştü, yurtdışı çıkışlarında çalışma var deyip sallıyorlar başlarından. Bu kadar olur!
  • Arkadaşlar söylediğiniz fiyatlar önceki sayfalarda geçen muhabbet yani

10mbit kotalı alın 29 a onunla download yapın GERÇEK SINIRSIZ! olarak onun da fiyatı aynı hızın limitsiz (SÖZDE LİMİTSİZ) fiyatının (50x2) katını geçemiyor ya..Alın size 99 tl :) Sağol varol, çok yaşa süperonline paşa
  • Evet arkadaşlar Superonline bayiine gittim.

Girişteki müşterici temsilcisi arkadaşın olaydan haberi yoktu ve şaşkınlıkla dinledikten sonra yukardan daha yetkili biri ile görüştürdü bizi
    .Gelen arkadaşın haberi vardı ve bu olay yeni üye olan aboneler için geçerli dedi.Fakat müşteri hizmetlerindeki telefon konuşmamı hatırlattım

Ayrıca şuanda satıyorsunuz ve yeni müşterilere bunları iletiyormusunuz dediğimde "evet" dedi ama müşteri temsilcisi arkdaşın haberi yoktu dedim ?? :) Tüm bildirileri tüm şikayetleri ..Siteye dağıttım ve internette ki tüm çıktıları verdim kendilerine..Olayın bu denli büyüdüğüne şaşırdılar.

Detaylı bilgi için telefon numaramı aldı ve geri döneceğini söyledi.
    Açıkcası hala satmaya devam ediyolar ama kimseye bu bilgiyi
    vermiyorlar. Ne amaçla kullanıyorsunuz gibi sorularda geldi "Size ne??"
    demeliydim ama anlatıp böyle bölye indiriyoruz ediyoruz diye :)
    Konuşmanın bir yerin...de bu madde tüm telekominikasyon için geçerli dedi
    sonra birden öyle olmadığını telekomdan öğrendiğimi söyleyince ondan da
    vazgeçildi.. Yine bir çıkmazda kaldım Telefon bekliyorum..

• Bunlar sanırım koyun gibi herkezin eh peki napalım diyeceğini zannetti. Niye sırf tüketici zararına olan cin fikirler sırf bizim ülkemizden çıkıyor...
  • eger bu kurum sınırsız olarak imzalattgı sozlesmeye kafalarına gore sınır getirip musteri itibarını hice sayarsa bende aynen iptal eder tek kurusta odemem olur biter
    aynen bu sekildede mail attım aboneligimin bu sartlarda devam etmemesi icin
  • Superonline'a değil Müyap'a sövün beyler...
  • ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinox67 -- 18 Mart 2010; 21:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dArkpAst

Evet arkadaşlar Superonline bayiine gittim.

Girişteki müşterici temsilcisi arkadaşın olaydan haberi yoktu ve şaşkınlıkla dinledikten sonra yukardan daha yetkili biri ile görüştürdü bizi
    .Gelen arkadaşın haberi vardı ve bu olay yeni üye olan aboneler için geçerli dedi.Fakat müşteri hizmetlerindeki telefon konuşmamı hatırlattım

Ayrıca şuanda satıyorsunuz ve yeni müşterilere bunları iletiyormusunuz dediğimde "evet" dedi ama müşteri temsilcisi arkdaşın haberi yoktu dedim ?? :) Tüm bildirileri tüm şikayetleri ..Siteye dağıttım ve internette ki tüm çıktıları verdim kendilerine..Olayın bu denli büyüdüğüne şaşırdılar.

Detaylı bilgi için telefon numaramı aldı ve geri döneceğini söyledi.
    Açıkcası hala satmaya devam ediyolar ama kimseye bu bilgiyi
    vermiyorlar. Ne amaçla kullanıyorsunuz gibi sorularda geldi "Size ne??"
    demeliydim ama anlatıp böyle bölye indiriyoruz ediyoruz diye :)
    Konuşmanın bir yerin...de bu madde tüm telekominikasyon için geçerli dedi
    sonra birden öyle olmadığını telekomdan öğrendiğimi söyleyince ondan da
    vazgeçildi.. Yine bir çıkmazda kaldım Telefon bekliyorum..

Yok hocam yani üzerlerinden atmak için yok mahkeme dediler, yok telekomünikasyon kurulu kararı dediler, yok yüzde 5 in suçu dediler. Adam gibi erkek gibi ücretleri düşük yaptık zam yapmak için takla atıyoruz işte diyemediler. Suç tüyap,müyap,tüsiad.tobb, müsiad'ın değil vaat ettiği şeyi vermeyen servis sağlayıcısının suçu.

• Arkadaşlar gerçekten hızlar düştü yalnız. r.a.pidsh.a.re hesabım var normalde bu saatlerde hızın tamamını 1,2 mb yada 1,3 mb kullanırken şuan resmen 80-130 arası gidip geliyor. Şaka gibi ya bu adamlar 15 nisan'ı da beklemediler bence. Suyunu çıkardılar ama bu işin gerilmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 18 Mart 2010; 21:21:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Arkadaşlar gerçekten hızlar düştü yalnız. r.a.pidsh.a.re hesabım var normalde bu saatlerde hızın tamamını 1,2 mb yada 1,3 mb kullanırken şuan resmen 80-130 arası gidip geliyor. Şaka gibi ya bu adamlar 15 nisan'ı da beklemediler bence. Suyunu çıkardılar ama bu işin gerilmeye başladım.

50mbit sınırsız(!) ile 70mbit hızında download yapıyorum şu an ondan düşmüştür hızın arkadaşım Biliyorsun superonline'ın müthiş kapasitesi bizim gibi %5te olan kişileri kaldırmıyor ya, şimdi kesin bütün Ataşehir'in dandik kapasitesini kullanıyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Mart 2010; 21:29:17 >

• Herkese tavsiyem yeni tarifeleri e-posta ile talep etmenizdir. Bu gönderilen tarifeleri Tüketici Mahkemesine yapacağınız başvuruda kullanarak Superonline'ın nasıl bir dolandırıcılık peşinde olduğunu ortaya koyunuz ki haklarınızın baki kalması yanısıra bu uyanıklığı yapanların ceza almasını sağlamış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Arkadaşlar gerçekten hızlar düştü yalnız. r.a.pidsh.a.re hesabım var normalde bu saatlerde hızın tamamını 1,2 mb yada 1,3 mb kullanırken şuan resmen 80-130 arası gidip geliyor. Şaka gibi ya bu adamlar 15 nisan'ı da beklemediler bence. Suyunu çıkardılar ama bu işin gerilmeye başladım.

50mbit sınırsız(!) ile 70mbit hızında download yapıyorum şu an ondan düşmüştür hızın arkadaşım Biliyorsun superonline'ın müthiş kapasitesi bizim gibi %5te olan kişileri kaldırmıyor ya, şimdi kesin bütün dandik kapasiteyi kullanıyorumdur

Hay söylediğinle bin yaşa dostum.
    Ben de kim sömürüyor diyordum. Meğer bir sen bir de benmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukuleta1 -- 18 Mart 2010; 21:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

50mbit sınırsız(!) ile 70mbit hızında download yapıyorum şu an ondan düşmüştür hızın arkadaşım Biliyorsun superonline'ın müthiş kapasitesi bizim gibi %5te olan kişileri kaldırmıyor ya, şimdi bütün ataşehir tarafını yavaşlatıyorumdur ben tek başıma!

Bencede bencede kesin ondan hatta pingler falanda çok yüksek kesin bw'i doldurmuşundur sen tek başına kardeşim bide 50mbit internetin varmış e yeter koca SOL'un bw'sini bitirmeye %5'e ne hacet !

• quote:

Orijinalden alıntı: Lizard King

Herkese tavsiyem yeni tarifeleri e-posta ile talep etmenizdir. Bu gönderilen tarifeleri Tüketici Mahkemesine yapacağınız başvuruda kullanarak Superonline'ın nasıl bir dolandırıcılık peşinde olduğunu ortaya koyunuz ki haklarınızın baki kalması yanısıra bu uyanıklığı yapanların ceza almasını sağlamış olursunuz.

Arkadaşım internet sitesi linki, veya görüntüsü de yeterli olabilir. Eski tarifenin fotoğrafı da elinizde bulunsun.
  • dış çıkışa bak 0.3 mbit bu hızlara şimdiden alışın diyorlar
  • Sol bittirdi kendini şimdi fıyat olayını öğrendim bunlar ne yapmaya calışıyor anlamadım resmen geri gitmektir ileriye atılım yapcağımıza geri gidiyoruz hayırlı olsun yakında 8mbit fln kalkar 56k dönemlerine geri gideceğiz anlaşılan
  • Yönetici olarak bir A4 duyurusuda ben hazırladım. Biri inceleyin eksikleri var mı bir bakın. İnternet ile çokta bilgisi olmayanlarında anlayabileceği şekilde yukarıdaki metin üzerinde bir kaç düzenleme yaptım. Aşağıdaki Word dosyasını çekip, bir örneğini yöneticiye verebilir yada site sakinlerinin posta kutularına atabilirsiniz. Site görevlinizi bilgilendirmeyi unutmayın onunla birlikte gidip çevre sitelerdeki site görevlililerinide bu duyuru ile bilgilendirin. Ha gayret dostlar iyi gidiyoruz.

SUPERONLINE'DAN ADİL KULLANIM KOŞULLARI : LİMİTSİZE DE LİMİT !!!

Hotfile:http://hotfile.com/dl/33452754/5aaf028/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Rapid:http://rapid.share.com/files/365113950/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.html

Netload:http://netload.in/dateiDlAtdGjHbQ/Superonline.Quiknet.Duyuru.docx.htm

Word 97-2003 için

Hotfile:http://hotfile.com/dl/33460254/9f6faa9/Superonline.Quiknet.Duyuru.doc.html

Netload:http://netload.in/dateivNds5cniit/Superonline.Quiknet.Duyuru.doc.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 18 Mart 2010; 22:52:30 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.