Şimdi Ara

superonline den sonra kablonet ne dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba nasıl bir fikir sizce ne dersiniz ?? arkadaşlar .. ayrıca kablonetin modemi nasıl ? wifi performansı çok önemli benim için evde herkes wifi kullanıyor kopma olmaması lazım superonline de canım çok yandı bu konuda.. özellike bunu sormak istiyorum ..ayrıca kablonetin kablosu fiber kablosu mu oluyor yoksa daha mı farklı eve hat çektirmezler evdekiler biraz da titizler ..

• Kesinti yaşamazsın binanda Türksat altyapısı varsa en alt kattaki kutudan dairene kablo çekilicek eğer Kablo tv kullanıyorsan buna gerek olmıycak binana gelen kablo normal fiber kablo değil koaksiyonel kablo ama vaad ettikleri hızı verirler sorun yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 1 Ekim 2017; 18:59:47 >
  • verdikleri modemin wifi performansı düşük, arkasına wifi router bağlarsanız bir sorun yaşamazsınız.
  • CBW-383Z kullanıyorum, Wi-Fi'de herhangi bir sorun yok bende (3 cihaz aynı anda bağlanıyor - 100 mbps) Kablonet vaat ettiği hızı veriyor, ama altyapıya bağlı bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.