Merhabalar. Bugün Superonline faturamı webislem'de gördüm. İnternetimi 3 ay önce yaz kampanyasında bağlatmıştım. 3 ay bedavaydı. İşte yeni geldi fatura. 10 mbps sınırsız tarifedeyim(adil kullanımda olan 49 TL lik) Faturada şu kısım dikkatimi çekti:
Faturaya bakacak olursanız İnternet Erişim Hizmeti - 151.65 TL diyor. Yani fazla değil mi? Şimdi bu ay indirimler filan vardı bir sonraki ayda 151 TL mi gelecek? Ben propaket bağlatmadım normal 49 TL lik bağlattım çünkü. Ayrıca bu 151.65 TL olmasının sebebi 3 ay ın faturasını mı gösteriyor yoksa başka bir şey mi, beni mi dolandırmaya çalışıyorlar? Bir sonraki ayda indirim olmazsa faturam 150 TL mi gelecek? Açıklarsanız sevinirim.
Fatura - değerde yani olması gereken normalde 151 küsür lira faturanız var ama 3 ay ücretsiz olduğu için bu bedel sizden tahsil edilmemiş onu gösteriyor ayrıca kurulum bedeli filanda var bakarsanız benim ilk ay benzer bir faturam olmuştu 5. aydayım herhangi bir sorunum yok borçta gelmedi
faturalama kuralları gereği , müşteri vermiş olduğunuz faydaları ilk faturada toplu olarak göstermek zorundasın. Bu durumda da senin faturanda sorun yok.Kullandığın hizmetin vergisini vermek zorunda olduklarında bu şekilde basılıyor.
Sen ödenecek tutara focuslan :)
Merhaba, Burda dikkat edilmesi gereken bir husus da, bu borcun vergisinin devlete ödenmesinin yanı sıra, imzalamış olduğunuz taahhüt'ü erken bitirmek isterseniz bir cayma bedeli ödeyeceğiniz. Yani bu durumda bu cayma bedeli ilk üç ay bedava (150tl), kurulum ücreti (faturanızdaki diğer 150tl) ve voip fiber modemin geri alınmasıdır. Taahhüt'de bunun size iligili süre için kiralandığı belirtilir. (uydunet ise bunu peşin olarak vermektedir, ya da siz almaktasınız, bu sebeple uydunet sonrasında modemi geri almaz.).
Modemi teslim etmezseniz de sanırım ayrı bir bedel ya da kurulum bedeli içinden tahsis ediliyor. Bu durum tarafımdan çağrı merkezi ile görüşülüp onaylatılmıştır.