Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

Ve sonunda TTNET internetimi kapattırdım.Yarın Kapanacakmış.Şİmdi Süperonline fibere geçiyorumda bazı sorular var kafamda.

1.Bizim dairenin önüne kadar kablo çekili o kabloyu odama nasıl taşıyacaklar.
    2.Yarın başvursam Hemen baglamaya gelirlermi.
    3.Bagladıktan sonra Hemen internet açılırmı.

Soralı çok olmuş ama ;

1. Duvarı delip odana kadar kablo döşeyecekler ya da kapıya yakın bir odaya modemi kuracaklar. Sende wireless ile bağlanacaksın. Ama 2. seceneği tavsiye etmem , denedim ve yeterince verimli değil. 100 megebayt var bende ve yarı yarıya düşüyor verim.
    2. En geç bir iki gün içinde gelirler. Ben salı günü aramıştım , çarşamba günü gelip bağlamışlardı.
    3. Evet açılır...

• şimdi son durum nedir 15 nisandan sonra kayıt olanlarda düşme falan varmı kimse de?
  • sinirsiz internet diye birsey kalmayacak cok yakinda. 3g de oldugu gibi data paketleri satacaklar artik. siz sag, ben selamet..
  • 1 yıldır aynı muhabbet , rahat olun kimsenin düşmedi hızı.
  • şu ana kadar düşmedi diye bundan sonrada düşmez diye birşey yok. illaki bu hız bi zman sonra düşecek şimdiden önlem almak plan yapmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

şu ana kadar düşmedi diye bundan sonrada düşmez diye birşey yok. illaki bu hız bi zman sonra düşecek şimdiden önlem almak plan yapmak gerek.

Şu an ki rekabet ortamında uygulamaya geçireceklerini sanmıyorum.
    Türkiye'deki tüm internet sağlayacıları adil kullanım şartlarını belirtmek zorundadır. Uygulayıp uygulamamak onlara kalmış
  • rekabet konusunda haklısın ama ne kadar böyle gidecegini bilemeyiz o yüzden şimdiden de birşeyler yapmak lazım.
  • Arkadaşlar merhaba..Ben bulunduğum yerden taşınmak zorundayım ve fiber kullanıcısıydım.Gittiğim yerde fiber bağlantı yok o yüzden Superonline adsl ye geçicem. Bu adil kullanım zamazingosundan hızı düşen arkadaş mevcutmu. Ben fiberde hiç düştüğünü görmedim çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar merhaba..Ben bulunduğum yerden taşınmak zorundayım ve fiber kullanıcısıydım.Gittiğim yerde fiber bağlantı yok o yüzden Superonline adsl ye geçicem. Bu adil kullanım zamazingosundan hızı düşen arkadaş mevcutmu. Ben fiberde hiç düştüğünü görmedim çünkü.

Aynı şekilde bende daha 2 ay olmadı kullanalı tasınmak durumunda kalıcam sol adsl e gecıcem mecburen fakat fıberdekı faydalandıgımız ınıdırımler oludugu gıbı kalıyo adsl paketlerınden bırısını secıyosunuz seklınde bır acıklama yaptılar.Sız hangı kampanyadan faydalandınız ek ucret falan odedınızmı acaba bır de ?
  • Daha net birşey yok ben sadece bilgi aldım..ilk 6 ay 9.90 falan dedi bana. ama eğer adsl ye geçmezsem 230 tl gibi bi ücret ödemek zorundaymışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Daha net birşey yok ben sadece bilgi aldım..ilk 6 ay 9.90 falan dedi bana. ama eğer adsl ye geçmezsem 230 tl gibi bi ücret ödemek zorundaymışım..

Aynen banada onu soyledıler mecburen gecıcez artık 2 ay once ttnet ı ıptal ettırdım fıbere gecıyım dıye neyse 150 sını karsıladılar ama daha onun ındırımını kullanamadan evı tasıycaz gıbı gozukuyo.
  • superonlıne gerçekten katı bir şekilde adil kullanı mı uygulamaya koyuyo mu yaa
  • arkadaşlar 6aydır Superonline fiber kullanıyorum yeri geldi 100gb downloadı geçtim bir sorun olmadı ancak bu birkaç gündür hızım 10mbtan 1mba düştü sanırım sınırlamalar başladı ilk birkaç ay çok memnundum ancak yavaş yavaş ttnete benzemeye başladı telefon hizmetinide kullanıyorum arada kesinti sorunu oluyor telefondan zaten pek birşey beklemiyordum ama son 1aydır net performansı rezil
  • bu ay 60gb dan fazla yükleme yapmışım hızım 10mb sınırsızda 1mba düştü adil kullanım saçmalığını uygulamaya başladılar sanırım aynı duruma maruz kalanlar varmı?
  • Hadi geçmiş olsun eğer adil kullanım uygulamaya koyulduysa. Fiber efsanesi biter.
  • son bir kaç aydır fazla yüklemede yapmadım ortalama 40-60gb arasında download yapmışım 2011 yılında kota uygulaması 1mb hız ayıptır ya
  • Adil kota diye adamlar belirtmiş herkes de kabul etmis, o zaman hızlar düşürülür arkadaşlar, bende karşıyım ama bu böyle,

Herkes TTnet'in altyapısı yetmez diyor, şu anda bence bilerek düşürmüyorlar canları istese anında yaparlar ki yapacaklar, şaşırmamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

arkadaşlar 6aydır Superonline fiber kullanıyorum yeri geldi 100gb downloadı geçtim bir sorun olmadı ancak bu birkaç gündür hızım 10mbtan 1mba düştü sanırım sınırlamalar başladı ilk birkaç ay çok memnundum ancak yavaş yavaş ttnete benzemeye başladı telefon hizmetinide kullanıyorum arada kesinti sorunu oluyor telefondan zaten pek birşey beklemiyordum ama son 1aydır net performansı rezil

1- Speedtest sayfasindan da mi 1mbit aliyorsun?
    2- Superonline MH'ni arayip sordun mu hakketen dusurduler mi.

Bu ikisini bir kontrol edin adil kullanim basladi demeden, olay olur valla forumda

speedtest sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx1018 -- 17 Haziran 2011; 16:09:41 >

• MH ne diyor 1mbit aliyorum yavas diye sikayet acin?
  • haydaa noluyoruz yaw. başladılar mı bunlarda hay allahım :@
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.