Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedense bende hiç olmadı bu adil kullanım 10 mbps ile 100 gb geçmeme ragmen hem zorrent hemde normal indirmelerimde hiçte inmedi hatta hızı aştı diyebilirm ve bugün 20 ye geçtim 49 lira aynı para bu seferde hız 20 geçiyor bir sorun yok bence TTNET ten daha iyi şuan da...
  • Bende fiber internet kullaniyorum.
    Yaklasik 1 aydir wifi den baglanirken problem yasiyorum. Labtopta ve cep telefonumda wifi isareti var ama baglanamiyordum. Ayrica adslye kablosuz ses sistemi ve ethernet hdd baglamistim
    Sikayette bulundum.
    Bana modeme en fazla 5 cihaz baglayabilecegimi bundan fazla cihaz baglarsam adil killanim geregi problem yasiyacagimi soylediler.
    Cozum olarak:
    Kablosuz ses sisteminden muzik dinlerken labtop yada wifi ozellikli cihazlari kapaticakmisim. İnternete baglanmak istersem kablosuz ses sistemini kapaticakmisim.
    Ben musteri temsilcisine diyorum ki;
    Kardesim ben niye baglanamiyorum evimden internete kablosuz muzige diye sorunca
    5 cihaza kadar tamam 5 den fazla adil kullanim olmuyormus.
    Ne sacma.
    Ne yapmam gerekir lutfen yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman6966

Bende fiber internet kullaniyorum.
    Yaklasik 1 aydir wifi den baglanirken problem yasiyorum. Labtopta ve cep telefonumda wifi isareti var ama baglanamiyordum. Ayrica adslye kablosuz ses sistemi ve ethernet hdd baglamistim
    Sikayette bulundum.
    Bana modeme en fazla 5 cihaz baglayabilecegimi bundan fazla cihaz baglarsam adil killanim geregi problem yasiyacagimi soylediler.
    Cozum olarak:
    Kablosuz ses sisteminden muzik dinlerken labtop yada wifi ozellikli cihazlari kapaticakmisim. İnternete baglanmak istersem kablosuz ses sistemini kapaticakmisim.
    Ne sacma.

saçmalık gerçekten, parayı ödedikten sonra aldığın interneti istediğin gibi bölme hakkına sahip olman gerek.

arkadaşlar ben bu aralar geçmeyi düşünüyorum 10mbit yada 20mbit alacağım adil kullanımdaki limiti geçtiğimizde hızlarda düşme oluyor mu ve eğer oluyorsa ayın kaçında gerçekleşiyor ? şuan ttnet 8 mpbs sınırsız (35gb adil kullanım) kullanıyorum şuan ayın 28'i ve benim download 70 gb'ı geçmiş durumda düşme olmuyor daha doğrusu tarifeyi aldığımdan beri en küçük düşme yaşamadım.yani ttnet'te adil kullanım uygulaması yok.

peki superonline'da adil kullanım uygulaması denetleniyor mu ve bu hız düşmesi ayın kaçında gerçekleşiyor kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim.sizin yorumlarınıza göre fiber alacağım / almayacağım.

• Arkadaşlar bugün 211 liralık faturamı görünce müşteri hizmetlerini aradım,telfondaki bay bana 211 liranın bize sağlanan hizmet bedeli olduğunu faturamızın açık tutar olarak görünen 29 lira olduğunu söyledi ,acaba önümüzdeki ay yansıtılır mı faturaya bu aklımı karıştırdı.Birde temmuz ayında 4.87 gb kullanım miktarım var 4gb kotalı kullanıcısıyım bu kota aşımı faturaya yansıtılmamış acaba bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.Fatura linktedir.

http://imageshack.us/photo/my-images/812/adszln.png/
  • sozlesme varsa ve iptal etmezseniz odeyeceginiz tutar 29 tl .
  • Verilen modemle kablolu kablosuz toplam 4 kişiden fazla kişiyle bağlanamazsınız bilginize
  • Yapmaz yapamaz

en fazla reklamları kaldırır o kadar sınırsız yapamaz
  • quote:

Sikayette bulundum.
    Cozum olarak:
    Ne sacma.

bugün bende bu konunun tartışmasını yaptım. bana bağlarken interneti böyle 1 şeyden bahsetmediler özellikle sorduğum halde sorun olmaz dediler. bugün aradığımda bana sizi pro pakete geçirelim diyorlar nedir o dedim 10mbps olucak dedi eee dedim 30 cihaz bağlanıcak dedi eee dedim fiyatı 99 lira olucak dedi. sözleşmemde var mı bu 5 cihaz bağlanır ibaresi dedim var dediler bende hiç üşenmeden okumuştum hiç öyle 1 şey yok dedim sözleşmede yok internette var dediler. iptal ettirmek istiyorum dedim. 2 gün önce bağlandı fiber bana ttnetimi kapatınca bana 170 lira cayma bedeli çıkardılar. bırakmanız halinde 199 lira ödeme olucak dediler. elim kolum bağlandı o kadar pişmanım ki geçtiğim için. haram zıkkım olsun verdiğim ve alacakları paralar.

• Eskiden propakete geçmek isteyenleri özellikle geçirmiyorlardı. Şimdi kendileri teklif ettiğine göre adil kullanım devreye girebilir demek ki.
  • ama bu konuyu hem onlara hem tüketici haklarına hem de şikayetvar sitesine bildirdim ne yapılması gerekiyorsa da yapıcam. bırakmıyacam işin peşini. ttnet te de var bu diyorlar bana hayır yok kullanıyorduk diyorum gözden kaçmışsınızdır diyor ama kime gittiysem nereye gittim hep 5 cihazdan fazla bağlıydı ve hiç bir sorun yoktu diyorum onlarda gözden kaçmıştır diyorlar bana. sözleşmenizde belirtilmiştir bu diyorlar 2 kere okudum hiç öyle adil kullanım hakkı diye 1 kelime yok. kendi internet sitelerindeki sözleşmede evet yazıyor ama benim imzaladığım geçerlidir benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

ama bu konuyu hem onlara hem tüketici haklarına hem de şikayetvar sitesine bildirdim ne yapılması gerekiyorsa da yapıcam. bırakmıyacam işin peşini. ttnet te de var bu diyorlar bana hayır yok kullanıyorduk diyorum gözden kaçmışsınızdır diyor ama kime gittiysem nereye gittim hep 5 cihazdan fazla bağlıydı ve hiç bir sorun yoktu diyorum onlarda gözden kaçmıştır diyorlar bana. sözleşmenizde belirtilmiştir bu diyorlar 2 kere okudum hiç öyle adil kullanım hakkı diye 1 kelime yok. kendi internet sitelerindeki sözleşmede evet yazıyor ama benim imzaladığım geçerlidir benim için.

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI

Sözleşmede siteden duyurulur şeklinde bir ibare var yasal olarak onlar haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teufel1905 -- 8 Ağustos 2011; 12:10:03 >

• bu tarife ve fiyat değişikliği değil ama uygulanan artı bana belirtilende bu değildi. bana söylenen şu; adil kullanım hakkı sizin sözleşmenizde yazıyor. hayır bende bu yazmıyor 2 kere okumuştum az önce 1 daha okudum 3 kez okudum toplam. bunuda belirttim o zaman internette var deniyor. bana bu belirtilmediyse ve aksi söylendiyse ben hakkımı sonuna kadar ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Sikayette bulundum.
    Cozum olarak:
    Ne sacma.

bugün bende bu konunun tartışmasını yaptım. bana bağlarken interneti böyle 1 şeyden bahsetmediler özellikle sorduğum halde sorun olmaz dediler. bugün aradığımda bana sizi pro pakete geçirelim diyorlar nedir o dedim 10mbps olucak dedi eee dedim 30 cihaz bağlanıcak dedi eee dedim fiyatı 99 lira olucak dedi. sözleşmemde var mı bu 5 cihaz bağlanır ibaresi dedim var dediler bende hiç üşenmeden okumuştum hiç öyle 1 şey yok dedim sözleşmede yok internette var dediler. iptal ettirmek istiyorum dedim. 2 gün önce bağlandı fiber bana ttnetimi kapatınca bana 170 lira cayma bedeli çıkardılar. bırakmanız halinde 199 lira ödeme olucak dediler. elim kolum bağlandı o kadar pişmanım ki geçtiğim için. haram zıkkım olsun verdiğim ve alacakları paralar.

Yapacak hic bisey yok
    Sozlesmemin bitmesini bekliyorum

• fibere geçmeyi düşünüyordum detaylı inceleyeceğim.
  • Ttnet den vazgecmemek lazim. Pismanim superonlineye gectigime:(
  • Arkadaslar ben de bugun superonlıne 50mb 1 ay denemsi bedava kampanyasına başladım. Suan aynı zamanda uydunet 1mb sınırsız ınternetım var. 3 aydır kullanıyorum. Yorumlarınızı okuyunca diğer şirketlerden kaynaklanan cayma bedelinin 150 tl sinin karsılandıgını duydum. Bu tarih itibariyle böyle bir durum var mı? Cunku 170tl uydunet modem, kullanım ucretleri, indirimler vs. 250tl gibi bir rakam olacaktır cayma bedelim. 150tl odeme ne sekılde olacak superonlıne.da. 100gb limit benım ıcın yeterli, adil kullanım bnım ıcın sorun olmayacak. Evde 2 pc bir iphone ve bir ps3 var. Daha fazla cihaz baglama isteğim yok, bu da yeterli benim için. Ama 24 ay taahhüt de beni sinirlendiriyor. Diyelim ki 1 yıl sonra işim gereği baska bir ile tayinim çıktı. Gittiğim yerde superonlıne fiber varsa orda devam mı edecek (100tl tasınma ücreti vererek mi?) Fiber yoksa mecburen turk telekomdan sabit alarak superonlıne adsl ye mi devam edeceğim, hangi tarifeden? Tam kurtulduk su turk telekomdan derken tekrar bulaşmak istemiyorum. Aklıma gelen sorular bunlar. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim. En kotu ihtimal 1 ay sonunda arayıp aboneliği sonlandırırım. 1mb sınırsız uydunete devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

Arkadaslar ben de bugun superonlıne 50mb 1 ay denemsi bedava kampanyasına başladım. Suan aynı zamanda uydunet 1mb sınırsız ınternetım var. 3 aydır kullanıyorum. Yorumlarınızı okuyunca diğer şirketlerden kaynaklanan cayma bedelinin 150 tl sinin karsılandıgını duydum. Bu tarih itibariyle böyle bir durum var mı? Cunku 170tl uydunet modem, kullanım ucretleri, indirimler vs. 250tl gibi bir rakam olacaktır cayma bedelim. 150tl odeme ne sekılde olacak superonlıne.da. 100gb limit benım ıcın yeterli, adil kullanım bnım ıcın sorun olmayacak. Evde 2 pc bir iphone ve bir ps3 var. Daha fazla cihaz baglama isteğim yok, bu da yeterli benim için. Ama 24 ay taahhüt de beni sinirlendiriyor. Diyelim ki 1 yıl sonra işim gereği baska bir ile tayinim çıktı. Gittiğim yerde superonlıne fiber varsa orda devam mı edecek (100tl tasınma ücreti vererek mi?) Fiber yoksa mecburen turk telekomdan sabit alarak superonlıne adsl ye mi devam edeceğim, hangi tarifeden? Tam kurtulduk su turk telekomdan derken tekrar bulaşmak istemiyorum. Aklıma gelen sorular bunlar. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse sevinirim. En kotu ihtimal 1 ay sonunda arayıp aboneliği sonlandırırım. 1mb sınırsız uydunete devam.

Önceden 150 liraya kadar karşılıyorlardı. Şimdi üst limit yok. Taşınma gibi durumunuz olursa 100 lira nakil ücreti alıyorlar. Eğer taşındığınız yerde fiber internet yoksa ADSL bağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 8 Eylül 2011; 22:40:28 >

• Maşallah parasını yedirmeye meraklı baya insan görüyorum.

TTNet'imi destekliyoruz peki destekliyeyim bende ahanda bu nedenlerle destekliyorum TTNet'i.

8 Mbit'e kadar Sınırsız 25 GB AKK Olan paketi aldım 59 İnternet faturası olmakla beraber hat parası [telefon] 25 lira oldu 84 lira.
    Bu pakete geçtik ilk 4 ay 6-7 bazende 8 gördük peki ya sonramı 2.5 MBit.
    Bu pakete üyeliğimiz 13 ay oldu ve 8 ay 2.5 mbit'e 84 lira veriyoruz.
    Ha demişsinizdir arasaydın böyle böyle deseydin arıza kaydı filan = bıraktım arkadaşım ben bıktım adamlar bıkmadılar ve öngördükleri şeyde

HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI SORUN VARDIR SANTRALE OLAN UZAKLIĞINIZDA ETKİLİDİR .

Santral doğru bir kanı olabilir niye olmasın 500 metre var aramızda he bunu bilin ha sakın adamları yormayın boşa : 500 metrede hızınız tamı tamına 5.5 MBit düşüyor haberiniz olsun onlar kaliteli şirket onlardan değil yani

HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI DÜŞMÜŞ HIZ SAĞOLSUN AYDINLATTI ELEMAN BENİ İYİCE.

He Sonramı utanmadan arlanmadan arıyorlar beyefendi bu paketimiz var işte şudur budur arayanda hep bayan olur 3 saat bırakmaz sizi ama beyefendi bitmedi anlatmam filan derken gelelim sonuca

ALIN SİZE TTNET YEDİRİN PARALARI SAYGILAR. BUNLARIN HEPSİ OLDU HORGÖRENLEREDE BİRŞEY DİYEMEM FİKİRLERE SAYGI DUYMAK GEREKİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Maşallah parasını yedirmeye meraklı baya insan görüyorum.

TTNet'imi destekliyoruz peki destekliyeyim bende ahanda bu nedenlerle destekliyorum TTNet'i.

8 Mbit'e kadar Sınırsız 25 GB AKK Olan paketi aldım 59 İnternet faturası olmakla beraber hat parası [telefon] 25 lira oldu 84 lira.
    Bu pakete geçtik ilk 4 ay 6-7 bazende 8 gördük peki ya sonramı 2.5 MBit.
    Bu pakete üyeliğimiz 13 ay oldu ve 8 ay 2.5 mbit'e 84 lira veriyoruz.
    Ha demişsinizdir arasaydın böyle böyle deseydin arıza kaydı filan = bıraktım arkadaşım ben bıktım adamlar bıkmadılar ve öngördükleri şeyde

HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI SORUN VARDIR SANTRALE OLAN UZAKLIĞINIZDA ETKİLİDİR .

Santral doğru bir kanı olabilir niye olmasın 500 metre var aramızda he bunu bilin ha sakın adamları yormayın boşa : 500 metrede hızınız tamı tamına 5.5 MBit düşüyor haberiniz olsun onlar kaliteli şirket onlardan değil yani

HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI DÜŞMÜŞ HIZ SAĞOLSUN AYDINLATTI ELEMAN BENİ İYİCE.

He Sonramı utanmadan arlanmadan arıyorlar beyefendi bu paketimiz var işte şudur budur arayanda hep bayan olur 3 saat bırakmaz sizi ama beyefendi bitmedi anlatmam filan derken gelelim sonuca

ALIN SİZE TTNET YEDİRİN PARALARI SAYGILAR. BUNLARIN HEPSİ OLDU HORGÖRENLEREDE BİRŞEY DİYEMEM FİKİRLERE SAYGI DUYMAK GEREKİR.

+++

hala ttnet abonesi olmama rağmen

En kısa zamanda superonline abonesi olacam ttnet i iptal ettirecem inşallah.Benim için o şirket bu şirket önemli değil aynı fiyatlarda kim iyiyse ona geçerim.ttnet iyiyse onda kalırım ama şimdilik superonline önde bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak.

• ekşi sözlük'te iki kişi kota uygulanmaya başlandı diyor. birine %80 hakkınızı kullandınız diye mesaj gelmiş. hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.