Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsun bi nevi reklamları durdurma kararı verilmiş ve para cezası bu kadarı da bişeydir.Keşke uğraşıcak zamanım olsa...
  • valla reklamlar LİMİTSİZ diye cayır cayır devam ediyor bugün en az NTV de 5-6 kez izlemişimdir yalnız orda bi kelime oyunu ar diyorki EV TELFONU BAĞLATANLARA acaba adamların derdi ev tlfununun almamızmı onumu istiyorlar bunla ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın galiba ev tlfunu paketi alanlar normal kotasız hızlarına dönecekler galiba.....galiba diyorum net bir bilgim yok...
  • ciddi bir arkadaşın bu yolda bi adım atması lazım bu iş böle olmaz ya....adminler bu yolda adım atmalı ve grubu toparlayıp bu işi bence ciddiye almalı sonuçta forumda çavuşundan yarbayına kadar yıllardır bu foruma emek veren herkes mağdur sayın yöneticiler artık bu işe ciddiyetinizle bi el atın...............
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi1981

ciddi bir arkadaşın bu yolda bi adım atması lazım bu iş böle olmaz ya....adminler bu yolda adım atmalı ve grubu toparlayıp bu işi bence ciddiye almalı sonuçta forumda çavuşundan yarbayına kadar yıllardır bu foruma emek veren herkes mağdur sayın yöneticiler artık bu işe ciddiyetinizle bi el atın...............

arkadaşlar adminler kalkacak sizin adınıza dava mı açacak?
    şaka mı bu?
    olay gayet net
    eğer sözleşmenizde akk yazıyora yasal süre içinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. kabul etmezlerse kaymakamlıklardaki tüketici hakem heyetine gidersiniz. haklısınız zaten sorun olmadan halledersiniz.
    yok yazmıyorsa akk kullanıma geçtiği andan itibaren bir dilekçe yollarsınız, kotayı kaldırmazlarsa gene hiçbir yükümlülük olmadan abonelikten çıkarsınız.

yok hem sözleşmemde yazıyor hem kota istemiyorum diyemezsiniz.
    önemli olan imzanızın üzerinde yazanlardır.

derseniz ki uğraşırım mahkemelerde, elimde telefonda bana söylenen "akk uygulanmayacak bu öylesine yazılmıştır" cümlesinin kaydı var, uğraşırsınız.
    ama bu iş yok adminle şunla bunla olmaz.
    mahkemenin yolu uzundur, 6-700 tl bismillah masrafın var, celse celse uğraşacaksın, avukatın şunun bunun olacak.
    bi internet aboneliği için deyer derseniz devam edin. bildiğim kadarıyla örnek karar da yok. sizin sayenizde insanlarda faydalanır.

işim yok, uğraşırım kıl oldum derseniz buyrun.

ama adamlar bana çok net söylediler." akk uygulanacak, sözleşmenizde yok ama biz uygulayacağız. ister kalın ister ücretsiz iptal edin" dediler.

bu kadar büyütülrecek birşey yok.
    memnunsanız kalırsınız, yok akk istemiyorum diyorsanız ttnet 2mbps alırsınız 69a onu kullanırsınız. ben öyle yapıyorum çünkü güvenim yok bu adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 22 Ekim 2011; 22:48:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

Orijinalden alıntı: byflash

Sonunda kota uygulaması mağdurları arasına ben de katıldım. Bu dandirik firma sözleşmeyi istediği gibi değiştirebiliyormuş. Neymiş sözleşmenin bilmem ne maddesine göre kullanıcı superonline web sitesinde yayınlanan kuralları da kabul etmiş sayılırmış. Bu nasıl sözleşme? O kadar maddeyi niye yazdınız ki o kağıda? Web sitesini elbette kullanıcıyı korumak adına değil kendi ....larını korumak adına hazırladıkları için sözleşmeyle işlerine geldikleri gibi oynama hakları doğuyor.

Ağzımdan çok kötü sözler çıkacak ama onlar yine bildiklerini yapacak. Sonuç olarak kotamızın tekrar sıfırlanmasını beklemekten başka çaremiz yok. Sözleşme süremin dolduğu ilk gün iptal ettireceğim ve uydu nete geçeceğim. Ulaşabildiğim herkese ulaşıp bu kıytırık/göstermelik fiberi kullanmamalarını sağlayacağım. 20mbit almışız kullanamıyoruz adam gibi. Ne yapayım kullanamadıktan sonra isterse 1 terabyte olsun...

Bu arada abanmasaydın sende kotaya diyenler olabilir. Kullanım miktarım şu şekilde ;

İndirilen Miktar (GB) Gönderilen Miktar (GB) Dönem (Ay-Yıl)
    28,12 42,52 Ekim-2011

Download da sorun yok upload 53 GB mış. (Kotam 50 GB mış) Müşteri hizmetlerini aradığımda böyle söylendi. Sistemden yukarıdaki bilgileri görebiliyorum...

Hiç Sorma Dostum Sabahtan Beri Bela Okuyorum Senle Aynı Durumdayım Bende Download da Sorun Yok Upload Geçmiş Diyorlar KEndi Sitelerinden Bakıyorum Daha Geçmeme 7 Gb Upload Var.
    Nasıl Sistem Yapıyolar Nasıl Hizmet Veriyolar Anlamış Değilim....

herkese 53 gb yalanı atıoşar anlaşıldı.Arayan olursa 53 gb diyin konuyu kapatın mı dedi yukardaki adamlar nedir.benmde 48gb 2 gündür sistemde gorunen.dün aradım 53 gb dedi adam.

burayada yazdım resimli olarak 3 günlük kullanım var.3 gün öncede 42gb iken yani %80 doldu mesajı gönderdiler.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=53741291&go=last

• Arkadaşlar bende 3-4 gündür bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. Şu ana kadar Tüketici Hakem Heyetine başvurdum diyeni maalesef görmedim:( Bende bu konuda bir adım atmaya karar verdim. Zira müşteri hizmetleri ile olan telefon görüşmelerim ve e-mail yoluyla yaptığımız görüşmeler beni tatmin etmedi. Pazartesi veya Salı günü Tüketici Hakem Heyetine müracaat ediyorum. Sonucu burada herkesle paylaşırım.

Son olarak şunu söylemek istiyorum: Bu olaylara bizler seyirci kaldıkca, onlar bundan güç alarak daha çok üstümüze gelecekler, haklarımızı yemeğe devam edecekler. Gelin birlik olalım, hep beraber Tüketici Hakem Heyetine müracaat edelim. İşte benim müracaat dilekçem (internette bulup, kendime göre ufak tefek düzenledim):

DAVA DİLEKÇESİ:

TÜKETİCİ SORUNLARI İLÇE HAKEM HEYETİNE
    İLÇE / İL

Dilekçem ekinde sunmuş olduğum sözleşmede de görüleceği üzere Superonline markası ile hizmet veren Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. ile 09 Temmuz 2011 günü 20Mbps Limitsiz Fiber İnternet paketi hizmeti alabilmem için, sözleşme iptalinde tazminat içeren taahhütlü sözleşmeyi ev adresimde imzaladım.

Ancak Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 15 Ekim 2011 tarihinde Adil Kullanım Kotasının %80'lik kısmının dolduğunu söyleyen, 19 Ekim 2011 tarihinde de Adil Kullanım Kotasının dolduğunu söyleyen iki ayrı SMS ve e-posta tarafıma gönderilmiştir.

Söz konusu 2. elektronik postanın gönderildiği andan itibaren ise 20Mbps olması gereken Download hızımı 1Mbps ye Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından haksız bir biçimde düşürülmüştür.

Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. müşteri hizmetleri ve elektronik posta servisine defaten yaptığım başvurulara rağmen internet bağlantı hızım yükseltilmemiş, bağlantı hızımın düşürülmesine 22 Aralık 2004 tarih ve 25678 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin 19. Maddesi doğrultusunda 15 Mart 2010 tarihinde Turkcell Superonline İnternet Sitesinde ve müşterilere gönderilen faturalarda duyurulduğu ve sözleşmede bulunan 4.23 Maddesi gerekçe olarak gösterilmiştir.

Ancak anılan yönetmeliğin EK Onsekizinci Maddenin Son Fıkrasında Anılan Türden Haksız Şartlar başlığı altında;

g) Tüketicinin, abonelik sözleşmesinin kurulmasından önce fiilen bilgi sahibi olamayacağı sözleşme şartlarını, aksi ispat edilemeyecek şekilde kabul ettiğini gösteren kayıtlar, maddesinde ve 4077 sayılı kanunun 6. Maddesinde de açıkça belirtildiği üzere sözleşmede bulunan 4.23 maddesi haksız şart içeren geçersiz bir maddedir.

Ayrıca 15 Mart 2010 tarihinde Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. ile aramda herhangi bir ticari ilişki olmaması, hizmeti satın alma kararı verdiğim sırada firmanın hizmetinin Limitsiz ve hızlı olduğu yönüne muhtelif gazete, dergi, televizyon ve billboardlar aracılığı ile yoğun biçimde reklam yapıyor olması ve müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmalarda bu konudan asla bahsedilmemiş, hizmeti tarafıma satan personellerine özellikle ve üstüne basa basa sormuş olmama rağmen internet kullanımımda herhangi bir kısıtlama ve limit bulunmayacağına dair sözlü beyanı nedeni ile internet hizmetini Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. den almaya karar verdim.

Fakat geldiğimiz noktada Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 100 GB Download ve Upload Limitli internet paketi tarafıma uygulanmaktadır.

Mahkemenizden dilekçem ekinde sunmuş olduğum delilleri de inceleyerek, fazladan doğan haklarım saklı kalmak koşulu ile, mağduriyetimin giderilmesi ve Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından en başında söz verildiği gibi 20Mbps bağlantı hızında ve limitsiz internet kullanımı hakkımın tarafıma iadesi ve tekrarının engellenmesi yönünde karar vermesini arz ederim.

Saygılarımla;

• quote:

Orijinalden alıntı: restof

Arkadaşlar bende 3-4 gündür bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. Şu ana kadar Tüketici Hakem Heyetine başvurdum diyeni maalesef görmedim:( Bende bu konuda bir adım atmaya karar verdim. Zira müşteri hizmetleri ile olan telefon görüşmelerim ve e-mail yoluyla yaptığımız görüşmeler beni tatmin etmedi. Pazartesi veya Salı günü Tüketici Hakem Heyetine müracaat ediyorum. Sonucu burada herkesle paylaşırım.

Son olarak şunu söylemek istiyorum: Bu olaylara bizler seyirci kaldıkca, onlar bundan güç alarak daha çok üstümüze gelecekler, haklarımızı yemeğe devam edecekler. Gelin birlik olalım, hep beraber Tüketici Hakem Heyetine müracaat edelim. İşte benim müracaat dilekçem (internette bulup, kendime göre ufak tefek düzenledim):

DAVA DİLEKÇESİ:

İLÇE / İL

Dilekçem ekinde sunmuş olduğum sözleşmede de görüleceği üzere Superonline markası ile hizmet veren Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. ile 09 Temmuz 2011 günü 20Mbps Limitsiz Fiber İnternet paketi hizmeti alabilmem için, sözleşme iptalinde tazminat içeren taahhütlü sözleşmeyi ev adresimde imzaladım.

Ancak Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 15 Ekim 2011 tarihinde Adil Kullanım Kotasının %80'lik kısmının dolduğunu söyleyen, 19 Ekim 2011 tarihinde de Adil Kullanım Kotasının dolduğunu söyleyen iki ayrı SMS ve e-posta tarafıma gönderilmiştir.

Söz konusu 2. elektronik postanın gönderildiği andan itibaren ise 20Mbps olması gereken Download hızımı 1Mbps ye Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından haksız bir biçimde düşürülmüştür.

Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. müşteri hizmetleri ve elektronik posta servisine defaten yaptığım başvurulara rağmen internet bağlantı hızım yükseltilmemiş, bağlantı hızımın düşürülmesine 22 Aralık 2004 tarih ve 25678 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan Telekomünikasyon Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin 19. Maddesi doğrultusunda 15 Mart 2010 tarihinde Turkcell Superonline İnternet Sitesinde ve müşterilere gönderilen faturalarda duyurulduğu ve sözleşmede bulunan 4.23 Maddesi gerekçe olarak gösterilmiştir.

Ancak anılan yönetmeliğin EK Onsekizinci Maddenin Son Fıkrasında Anılan Türden Haksız Şartlar başlığı altında;

g) Tüketicinin, abonelik sözleşmesinin kurulmasından önce fiilen bilgi sahibi olamayacağı sözleşme şartlarını, aksi ispat edilemeyecek şekilde kabul ettiğini gösteren kayıtlar, maddesinde ve 4077 sayılı kanunun 6. Maddesinde de açıkça belirtildiği üzere sözleşmede bulunan 4.23 maddesi haksız şart içeren geçersiz bir maddedir.

Ayrıca 15 Mart 2010 tarihinde Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. ile aramda herhangi bir ticari ilişki olmaması, hizmeti satın alma kararı verdiğim sırada firmanın hizmetinin Limitsiz ve hızlı olduğu yönüne muhtelif gazete, dergi, televizyon ve billboardlar aracılığı ile yoğun biçimde reklam yapıyor olması ve müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmalarda bu konudan asla bahsedilmemiş, hizmeti tarafıma satan personellerine özellikle ve üstüne basa basa sormuş olmama rağmen internet kullanımımda herhangi bir kısıtlama ve limit bulunmayacağına dair sözlü beyanı nedeni ile internet hizmetini Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. den almaya karar verdim.

Fakat geldiğimiz noktada Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 100 GB Download ve Upload Limitli internet paketi tarafıma uygulanmaktadır.

Mahkemenizden dilekçem ekinde sunmuş olduğum delilleri de inceleyerek, fazladan doğan haklarım saklı kalmak koşulu ile, mağduriyetimin giderilmesi ve Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından en başında söz verildiği gibi 20Mbps bağlantı hızında ve limitsiz internet kullanımı hakkımın tarafıma iadesi ve tekrarının engellenmesi yönünde karar vermesini arz ederim.

Saygılarımla;

şimdiden kolay gelsin. birinin gözünü karartması lazımdı.
    yalnız meraktan soruyorum
    sözleşmenizde akk ile ilgili madde varmıydı?
    bir de şunu belirteyim, limitsiz internet ile hız farklı şeyler.
    internette bir limit yok. kullanılabildiği kadar kullanılır.
    lakin hız düşümü var.
    itirazınız hız düşümü üzerine olmalı, limite göre değil. (sonuçta limit yok)
    onu göz önünde bulundurarak yazın dilekçenizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: striders

quote:

Arkadaşlar bende 3-4 gündür bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum. Şu ana kadar Tüketici Hakem Heyetine başvurdum diyeni maalesef görmedim:( Bende bu konuda bir adım atmaya karar verdim. Zira müşteri hizmetleri ile olan telefon görüşmelerim ve e-mail yoluyla yaptığımız görüşmeler beni tatmin etmedi. Pazartesi veya Salı günü Tüketici Hakem Heyetine müracaat ediyorum. Sonucu burada herkesle paylaşırım.

DAVA DİLEKÇESİ:

İLÇE / İL

Saygılarımla;

şimdiden kolay gelsin. birinin gözünü karartması lazımdı.
    yalnız meraktan soruyorum
    sözleşmenizde akk ile ilgili madde varmıydı?
    bir de şunu belirteyim, limitsiz internet ile hız farklı şeyler.
    internette bir limit yok. kullanılabildiği kadar kullanılır.
    lakin hız düşümü var.
    itirazınız hız düşümü üzerine olmalı, limite göre değil. (sonuçta limit yok)
    onu göz önünde bulundurarak yazın dilekçenizi.

1- Sözleşmede AKK ile ilgili hiç bir madde yok.
    2- 20Mbps Limitsiz abonesiyim. Dolayısıyla, ne hızımı düşürebilir, nede limit koyabilirler. Zaten müşteri temsilciside kotanız yok indirmeye devam ediyorsunuz diyor
    3- Aslında itirazım her ikisinede. Sorun yok bence. Ama akıl akıldan üstündür. Dilekçeyi verene kadar değiştirme hakkına sahibim. Mantıklı önerilere her zaman açığım.

• hocam yanlış olmasın sana hesap soran yanlış yapıyorsun diyen yok.

sözleşmede akk yoksa bastırın.
    yalnız dediğim gibi limit ve hız farklı.
    ancak ben de aynı durumdaydım. bana biz bunu uygulayacağız isterseniz çıkabilirsiniz ama bu kesin uygulanacak dendi.
    yaş tahtaya basacaklarını sanmam ama bence bir avukata danışın. sonuçta sözleşmelerde şunu bunu şirket isterse değiştirme hakkına sahiptir falan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 23 Ekim 2011; 0:38:22 >
  • quote:

hocam yanlış olmasın sana hesap soran yanlış yapıyorsun diyen yok.

sözleşmede akk yoksa bastırın.
    yalnız dediğim gibi limit ve hız farklı.
    ancak ben de aynı durumdaydım. bana biz bunu uygulayacağız isterseniz çıkabilirsiniz ama bu kesin uygulanacak dendi.
    yaş tahtaya basacaklarını sanmam ama bence bir avukata danışın. sonuçta sözleşmelerde şunu bunu şirket isterse değiştirme hakkına sahiptir falan diyor.

Yanlış anlamadım ama, bu ürkek tavrın beni rahatsız etmedi dersem yalan olur. Senin elinde sözleşme yokmu? Sözleşme imzalamadanmı kullanıyorsun? Her neyse bunlara takılmayalım:) Sözleşmede yazmamasına rağmen, Web sitelerine kullanıcılar her ay kullanım ücreti haricinde, tesis ücreti olaraka .....TL öder yazsalardı, itiraz etmeden ödeyecekmiydik?
    Tutunacak dalımızdan biri:

04 Şubat 2011 Tarihli Resmi Gazete
    Sayı: 27836
    TÜRK BORÇLAR KANUNU

Kanun No. 6098
    Kabul Tarihi: 11/1/2011

II. Kapsamı
    1. Yazılmamış sayılma
    MADDE 21- Karşı tarafın menfaatine aykırı genel işlem koşullarının sözleşmenin kapsamına girmesi, sözleşmenin yapılması sırasında düzenleyenin karşı tarafa, bu koşulların varlığı hakkında açıkça bilgi verip, bunların içeriğini öğrenme imkânı sağlamasına ve karşı tarafın da bu koşulları kabul etmesine bağlıdır. Aksi takdirde, genel işlem koşulları yazılmamış sayılır.
    Sözleşmenin niteliğine ve işin özelliğine yabancı olan genel işlem koşulları da yazılmamış sayılır.
    2. Yazılmamış sayılmanın sözleşmeye etkisi
    MADDE 22- Sözleşmenin yazılmamış sayılan genel işlem koşulları dışındaki hükümleri geçerliliğini korur. Bu durumda düzenleyen, yazılmamış sayılan koşullar olmasaydı diğer hükümlerle sözleşmeyi yapmayacak olduğunu ileri süremez.
    III. Yorumlanması
    MADDE 23- Genel işlem koşullarında yer alan bir hüküm, açık ve anlaşılır değilse veya birden çok anlama geliyorsa, düzenleyenin aleyhine ve karşı tarafın lehine yorumlanır.
    IV. Değiştirme yasağı
    MADDE 24- Genel işlem koşullarının bulunduğu bir sözleşmede veya ayrı bir sözleşmede yer alan ve düzenleyene tek yanlı olarak karşı taraf aleyhine genel işlem koşulları içeren sözleşmenin bir hükmünü değiştirme ya da yeni düzenleme getirme yetkisi veren kayıtlar yazılmamış sayılır.

MADDE 39- Yanılma veya aldatma sebebiyle ya da korkutulma sonucunda sözleşme yapan taraf, yanılma veya aldatmayı öğrendiği ya da korkutmanın etkisinin ortadan kalktığı andan başlayarak bir yıl içinde sözleşme ile bağlı olmadığını bildirmez veya verdiği şeyi geri istemezse, sözleşmeyi onamış sayılır.
    Aldatma veya korkutmadan dolayı bağlayıcılığı olmayan bir sözleşmenin onanmış sayılması, tazminat hakkını ortadan kaldırmaz.

MADDE 49- Kusurlu ve hukuka aykırı bir fiille başkasına zarar veren, bu zararı gidermekle yükümlüdür.
    Zarar verici fiili yasaklayan bir hukuk kuralı bulunmasa bile, ahlaka aykırı bir fiille başkasına kasten zarar veren de, bu zararı gidermekle yükümlüdür.
    II. Zararın ve kusurun ispatı
    MADDE 50- Zarar gören, zararını ve zarar verenin kusurunu ispat yükü altındadır.
    Uğranılan zararın miktarı tam olarak ispat edilemiyorsa hâkim, olayların olağan akışını ve zarar görenin aldığı önlemleri göz önünde tutarak, zararın miktarını hakkaniyete uygun olarak belirler.
    III. Tazminat
    1. Belirlenmesi
    MADDE 51- Hâkim, tazminatın kapsamını ve ödenme biçimini, durumun gereğini ve özellikle kusurun ağırlığını göz önüne alarak belirler.
    Tazminatın irat biçiminde ödenmesine hükmedilirse, borçlu güvence göstermekle yükümlüdür.
    2. İndirilmesi
    MADDE 52- Zarar gören, zararı doğuran fiile razı olmuş veya zararın doğmasında ya da artmasında etkili olmuş yahut tazminat yükümlüsünün durumunu ağırlaştırmış ise hâkim, tazminatı indirebilir veya tamamen kaldırabilir.
    Zarara hafif kusuruyla sebep olan tazminat yükümlüsü, tazminatı ödediğinde yoksulluğa düşecek olur ve hakkaniyet de gerektirirse hâkim, tazminatı indirebilir.

MADDE 66- Adam çalıştıran, çalışanın, kendisine verilen işin yapılması sırasında başkalarına verdiği zararı gidermekle yükümlüdür.
    Adam çalıştıran, çalışanını seçerken, işiyle ilgili talimat verirken, gözetim ve denetimde bulunurken, zararın doğmasını engellemek için gerekli özeni gösterdiğini ispat ederse, sorumlu olmaz.
    Bir işletmede adam çalıştıran, işletmenin çalışma düzeninin zararın doğmasını önlemeye elverişli olduğunu ispat etmedikçe, o işletmenin faaliyetleri dolayısıyla sebep olunan zararı gidermekle yükümlüdür.
    Adam çalıştıran, ödediği tazminat için, zarar veren çalışana, ancak onun bizzat sorumlu olduğu ölçüde rücu hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi restof -- 23 Ekim 2011; 0:51:32 >

• ürkek tavır??
    sabahtan beri yazıyorum.
    bendeki sözleşmede yoktu akk.
    ama adamlar gayet açık şekilde hem sitelerinden hem telefonlarından akk yı kesinlikle uygulayacaklarını, eğer istemezsem abonelikten kanun gereği çıkabileceğimi belirttiler.
    ben anlamam dediğimde de biz yapacağız. hizmeti değiştirmek bizim elimizde, abone kalıp kalmamak sizin elinizde dediler bir şekilde.

ben diyorum ki limitsiz lafının hız ile alakası yok.

tamam haklısın ortada sözleşme var ama o sözleşmede farklı yerler de var.

zarara uğradığını ispat edebilirsen alırsın tazminatını.

ben diyorum ki uğramak zor. muhtemelen de (inşallah olmaz) bir şey çıkmaz.
    çünkü adamlar istemezsen iptal et olayına bağlıyor bir şekilde.

ayrıca iki kişi kanuna aykırı olarak da sözleşme yapabilir. her iki tarafı da o sözleşme bağlar.

sana avukata danış derken onu kastettim.

yoksa alttarafı internet. neyinden ürkeyim. o olmaz başkasına giderim.
    20 mbps lik bir olayım da yok. indirme haricinde kimsenin de olduğunu sanmam. birkaç çalışan kişi çıkar onlar da zaten pro takılır.

yani neden ürkeyim. sadece bildiğim şeyleri paylaşıyorum. mesela limitin üzerine gitmek sana birşey kazandırmaz, hızın düşsede limitin yok. bunun gibi.
    ürkecek birşey yok yani.
    açarsın davanı kazanırsan muhtemelen tazminat alırsın ki maddi zararın yoksa veya bunu ispat edemezsen alacağın ne kadar olur, kazancın ne olur veya aboneliğin hız düşümsüz devam mı eder bilemem.
    ama bildiğim şu; superonline bunu ilk çıkardığında ttnet de ilk defa uygulamaya geçmişti. onlar da 8mbps de hız düşümü yapmıyordu yazmasına rağmen.
    yani bu sağlayıcılar arasındaki bir şart yada anlaşma gibi duruyor.
    ha ben uğraşır bunu yıkarım dersen selametle. elimizden geleni yaparız.
    ama zorluklarını, aşamalarını ya da yanlışlarını yazdığımızda ürkek olarak değerlendirilmek garip oldu biraz

• şu da var.
    bir devremülk almıştık.
    sonra netten araştırınca vazgeçtik.
    sözleşmede cayma hakkı var. 10 gün içinde cayabiliriz yani. gayet açık.
    gittik iptal edin diye yok dediler haftaya gel dediler falan.
    geçtik noterden cayma hakkımızı kullandık diye bir kağıt yolladık.
    bize ne ver mahkemeye dediler.
    benim de abim avukat. açtık davayı.
    tabi ilk açılış masraflar falan. ki bugün yaklaşık 600tl ilk açış masrafı.
    neyse uzatmayayım.
    çok açıkça sözleşmemde yazdıı halde cayma hakkımı kullandım. mahkeme açılalı bir buçuk yıl olmuştı.
    1500tl yatırmıştık baştan 1000 tl sini ve senetleri verelim bitirelim dediler. kabul ettik.
    bak 1.5 yıl ve sonuçlanmadı, zarar da ederek uzatmadım.

yani yaşadıklarımı da göz önünde bulundurarak yazdım sana.
    yoksa hakkını araman beni memnun eder.
    nihayetinde benim de hakkımı yedi superonline

• quote:

ürkek tavır??
    sabahtan beri yazıyorum.
    bendeki sözleşmede yoktu akk.
    ama adamlar gayet açık şekilde hem sitelerinden hem telefonlarından akk yı kesinlikle uygulayacaklarını, eğer istemezsem abonelikten kanun gereği çıkabileceğimi belirttiler.
    ben anlamam dediğimde de biz yapacağız. hizmeti değiştirmek bizim elimizde, abone kalıp kalmamak sizin elinizde dediler bir şekilde.

ben diyorum ki limitsiz lafının hız ile alakası yok.

tamam haklısın ortada sözleşme var ama o sözleşmede farklı yerler de var.

zarara uğradığını ispat edebilirsen alırsın tazminatını.

ben diyorum ki uğramak zor. muhtemelen de (inşallah olmaz) bir şey çıkmaz.
    çünkü adamlar istemezsen iptal et olayına bağlıyor bir şekilde.

ayrıca iki kişi kanuna aykırı olarak da sözleşme yapabilir. her iki tarafı da o sözleşme bağlar.

sana avukata danış derken onu kastettim.

yoksa alttarafı internet. neyinden ürkeyim. o olmaz başkasına giderim.
    20 mbps lik bir olayım da yok. indirme haricinde kimsenin de olduğunu sanmam. birkaç çalışan kişi çıkar onlar da zaten pro takılır.

yani neden ürkeyim. sadece bildiğim şeyleri paylaşıyorum. mesela limitin üzerine gitmek sana birşey kazandırmaz, hızın düşsede limitin yok. bunun gibi.
    ürkecek birşey yok yani.
    açarsın davanı kazanırsan muhtemelen tazminat alırsın ki maddi zararın yoksa veya bunu ispat edemezsen alacağın ne kadar olur, kazancın ne olur veya aboneliğin hız düşümsüz devam mı eder bilemem.
    ama bildiğim şu; superonline bunu ilk çıkardığında ttnet de ilk defa uygulamaya geçmişti. onlar da 8mbps de hız düşümü yapmıyordu yazmasına rağmen.
    yani bu sağlayıcılar arasındaki bir şart yada anlaşma gibi duruyor.
    ha ben uğraşır bunu yıkarım dersen selametle. elimizden geleni yaparız.
    ama zorluklarını, aşamalarını ya da yanlışlarını yazdığımızda ürkek olarak değerlendirilmek garip oldu biraz

Dostum sendeki sözleşmede de yoksa, telefonda da yazdığın gibi söyledilerse, kısaca sözleşmeyi uygulamayacaklarını sana söyledilerse neden hala duruyorsun? En azından Tükitici Hakem Heyetine müracat et? Limitsiz lafına neden bu kadar takıldın anlamadım? Ben bana limit uyguluyorlar diyormuyum? Benim dediğim şu: Bana abone olurken vaat ettikleri 20Mbps Limitsiz internet tarifelerini uygulamalarını istiyorum. Anlatabildim mi? 20Mbps Limitsiz istiyorum. sadece limitsiz değil, sadece 20Mbps değil; ikisini birden vaat ettiler bana: 20Mbps Limitsiz. Bende şimdi doğal olarak bunu, yani hakkım olanı istiyorum.

Sanırım beni ya hiç anlamamışsın, yada çoooook yanlış anlamışsın. Benim amacım adamlardan tazminat almak değil.! ! ! Sadece ve sadece sözleşmemde yazmayan maddeleri uygulamayı bana dayatan zihniyetin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ve tabiki 20Mbps Limitsiz internetimi istiyorum.

Ayrıca, iki kişi kanuna aykırı olarak sözleşme yapamaz. Yaparsa da itiraz üzerine sözleşmede gerekli değişiklikler yapılır veya iptal edilir. Örneyin sen çalıştırdığın işçine sana toplu sözleşmede 10 ikramiye vericem deme şansın yoktur. Sözleşmeye yazıp taraflar imzalasalar bile yasa gereği verilecek ikramiyenin sayısı berllidir. sözleşmeyle artmaz. Veya senelik izin konusunda; sen aynı işyerinde biryılı doldurdun ama ben sana hakkın olan 12 iş günü senelik izin hakkını 2 parça olarak vericem diyemezsin. Çünkü yasa gereği 12 işgününden az senelik izin kullanılmaz.

Bu kadar örnek yetermi?

TTNet olayı farklı. O kampanyalarında AKK olayını belirtiyor. En azından abone olmaya gittiğimde bana söylediler. Ayrıca ben piyasadaki bütün ISS ler ile çalıştım. Kimin ne olduğunu iyi bilirim:)

Sağlayıcılar aralarında istedikleri gibi anlaşabilirler. Bence mahsuru yok! Ben sadece başıma gelecekleri önceden bilmek isterim. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra değil. imzalamadan bilmem benim için yeterli.

Buradaki olay firmanın kullanıcılarını kasıtlı olarak bilgilendirmekten kaçınması. Yoksa niye sözleşmeyi yeniden bastırıp dağıtmasınlarki? Yani bu kadar mı zor sçzleşmeye ek madde yazmak, yazdırmak? Niyet kötü niyet! Anlatabildim mi?

Son olarak PRO paket var birde! 199 TL. Burda adil kullanım yok! Neden? Hani diğer kullanıcıların hakkına ben tecavüz ediyordum? 199 TL verince diğer kullanıcılar tecavüzden zevk almayamı başlayacaklar?

• arkadaşım sen beni anlamamışsın asıl.
    ayrıca ben sana avukatımın bana dediğini söylüyorum.
    sözleşmedeki her şey kanuna uygun olacak diye birşey yok.
    bak adamlar kart aidatı alınmaz diye biyerlerini yırtıyor bankalar koyuyor sözleşmeye.
    veya kira zammı enflasyon oranı deniyor ama isteyen istediği rakamı koyuyor.
    istersen böyle otur istemezsen oturma benim şartım bu diyor adam.

onlar ayrı mecra

limiti de sana şundan hatırlatıyorum adamlar limit demiyor. sen oradan gitmeyi düşünmüyor olabilirsin ben sadece hatırlatıyorum. illa artniyet arama!

ben sana diyorum ki başıma geldi.
    adamlara dedimki benim sözleşmemde o madde(akk) yok.
    onlarda dediki ben anlamam uygulayacağım. cayma hakkınız ve tüketici yasasından doğan haklarınız dolayısıyla aboneliğimizden hiçbir ücret ödemeden çıkabilirsiniz dendi.
    senin şimdi aklına gelenleri o zaman söylemedik mi sanıyorsun?
    proya geçin dediklerinde
    49 tl verince sömürüyyoruz da fazla verince adil mi oluyoruz diye cevap vermeemediler ama bir şey de değişmedi.
    burada iki seçenek var.
    1. sallamazsın uzun çetrefilli mahkeme süreciyle uğraşırsın(yukarıda anlattım süreci)
    2. allahından bul dersin cayma hakkını kullanırsın.

ben sana adamlar haklı haksız demiyorum. elbette haksız
    diyorum ki bu adamlar türkcell superonline digiturk gibi platformların sahipleri. yaş tahtaya basmazlar. ona da bir kılıf bulmuşlardır.
    digiturk teki kanalın adını değiştirip yeni pakete soktukları gibi.
    veya play off maçları için ekstra para istedikleri gibi.
    bu kadar örnek yeter mi?

ha sen araştırıp uğraşırsın bundan da aboneler faydalanır. inşallah senin gibi uğraşıcam diyen cesaretli adamlar çıkar herkes faydalanır.

bu olay ilk çıktığında tüketici heyetine gidilmedi mi? gidenler oldu.
    sonuç?
    cayma hakkı kullanılarak abonelikten çıkıldı.

sen hala diyorsun sözleşmende yazıyor ne duruyorsun?
    ben abonelikten çıkalı bir yılı geçti. ilk akk çıktığı zaman da kouyu konuştuk tartıştık. bakarsan forumlara görürsün zaten.
    face de bile kampanyalar açıldı, toplu iadelerden maillere tüketici haklarından kaymakamlıklara gidildi
    bugün ilk kez yaşanmıyor bu.

ezbere konuşmıyorum bildiğim birşey var söylüyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 23 Ekim 2011; 3:20:40 >

• quote:

arkadaşım sen beni anlamamışsın asıl.
    bak adamlar kart aidatı alınmaz diye biyerlerini yırtıyor bankalar koyuyor sözleşmeye.

onlar ayrı mecra

limiti de sana şundan hatırlatıyorum adamlar limit demiyor. sen oradan gitmeyi düşünmüyor olabilirsin ben sadece hatırlatıyorum. illa artniyet arama!

onlarda dediki ben anlamam uygulayacağım. cayma hakkınız ve tüketici yasasından doğan haklarınız dolayısıyla aboneliğimizden hiçbir ücret ödemeden çıkabilirsiniz dendi.
    proya geçin dediklerinde
    49 tl verince sömürüyyoruz da fazla verince adil mi oluyoruz diye cevap vermeemediler ama bir şey de değişmedi.
    burada iki seçenek var.
    1. sallamazsın uzun çetrefilli mahkeme süreciyle uğraşırsın(yukarıda anlattım süreci)

diyorum ki bu adamlar türkcell superonline digiturk gibi platformların sahipleri. yaş tahtaya basmazlar. ona da bir kılıf bulmuşlardır.
    bu kadar örnek yeter mi?

ha sen araştırıp uğraşırsın bundan da aboneler faydalanır. inşallah senin gibi uğraşıcam diyen cesaretli adamlar çıkar herkes faydalanır.

sonuç?

ben abonelikten çıkalı bir yılı geçti. ilk akk çıktığı zaman da kouyu konuştuk tartıştık. bakarsan forumlara görürsün zaten.
    face de bile kampanyalar açıldı, toplu iadelerden maillere tüketici haklarından kaymakamlıklara gidildi

Bu adamlarda sonuçta insan... Ve insanlar hata yaparlar. Yaptılarda. Reklam özdenetim kurulu reklamlarını durdurmadımı daha önce? Bakınız üstteki mesajlar. Zenginler diye her yaptıkları doğrudur diye bir kural yok.

Senin avukatının ne düşündüğünü bilemem ama, kart aidatları konusunda bir çok bankaya geri adım attırdım. Süreç biraz uzun sürsede, önemli olan bir yerden başlamaktır.

Kira konusunda da kiracılar dirayetli olursa ev sahipleri hiç bir şey yapamaz. Özelliklede bazı büyük şehirlerde konut fazlası olduğunu ve evsahiplerinin çıkan kiracının ödediğinden daha DÜŞÜK fiyata evlerini kiraladığı dönemde yeterki sen dik durmayı bil.

Önemli olan insanların dik durmayı becerebilmesi. Eğer sorunlar karşısında korkar ve geri adım atar, kaypaklık yapıp kaçarsan, her konuda üstüne gelmeye devam ederler.

Bu olay ilk çıktığında tüketici heyetine gidenlerin arasında senin olmaman, zaten senin bu konu hakkındaki düşünceni açıkca gösteriyor. Bu konuda da eylem kırıcılığı yapmaya çalışman (bilmeden de olsa) hoş değil. Şöyle bir arkana yaslan ve şimdiye kadar yazdıklarına bir bak... Eğer bunlar insanların ve benim şevkimi kırmaya yönelik değilse nedir?

Ne yapalım peki??? Sizin devre mülk olayınızda da dik durmayışınızı anlayabilmiş değilim. Yüzde yüz haklı olduğunuz davada bile hakkınızı arayamıyorsanız, benim yazdıklarıma cevap yazmaya, yorum yapmaya hakkınız yok. Ben her zaman hakkımı yiyenlere karşı dik durdum, duracağım. Yılmak ve geri adım atmak benim karekterime ve kişiliğime uymaz.

Ezbere konuşmadığınızı da yazmışsın:) Bildiğin nedir ki? Sadece başkalarının yaptıklarını yazmışsın! Yok facede gruplar açıldı, mahkemeye verenler oldu falan filan...

Sen bireysel olarak bir şey yaptınmı? YOK YAPMADIN. Sadece sızlanıp durdun!

Sen burada da anca daha önceki olumsuzlukları yazdın. Eeeee? Daha önce olumsuzluk yaşandı diye sessiz mi kalalım? Senin gibi mi olalım? Kimse kusura bakmasın. Ben haklı olduğuma inandığım konularda asla geri adım atmadım. Atmamda.

Herkesi de haklı olduğumuz bu davada tüketici hakem heyetlerine müracaata davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi restof -- 23 Ekim 2011; 12:49:28 >

• 2010 nisan'dan once sozlesmeli olan ve bu sozlesmeleri uzatmadan superonline 'a devam edenlerden hat hızı düşen oldu mu ?
  • quote:

quote:

onlar ayrı mecra

proya geçin dediklerinde
    burada iki seçenek var.

bu kadar örnek yeter mi?

sonuç?

Bu adamlarda sonuçta insan... Ve insanlar hata yaparlar. Yaptılarda. Reklam özdenetim kurulu reklamlarını durdurmadımı daha önce? Bakınız üstteki mesajlar. Zenginler diye her yaptıkları doğrudur diye bir kural yok.

Senin avukatının ne düşündüğünü bilemem ama, kart aidatları konusunda bir çok bankaya geri adım attırdım. Süreç biraz uzun sürsede, önemli olan bir yerden başlamaktır.

Kira konusunda da kiracılar dirayetli olursa ev sahipleri hiç bir şey yapamaz. Özelliklede bazı büyük şehirlerde konut fazlası olduğunu ve evsahiplerinin çıkan kiracının ödediğinden daha DÜŞÜK fiyata evlerini kiraladığı dönemde yeterki sen dik durmayı bil.

Önemli olan insanların dik durmayı becerebilmesi. Eğer sorunlar karşısında korkar ve geri adım atar, kaypaklık yapıp kaçarsan, her konuda üstüne gelmeye devam ederler.

Bu olay ilk çıktığında tüketici heyetine gidenlerin arasında senin olmaman, zaten senin bu konu hakkındaki düşünceni açıkca gösteriyor. Bu konuda da eylem kırıcılığı yapmaya çalışman (bilmeden de olsa) hoş değil. Şöyle bir arkana yaslan ve şimdiye kadar yazdıklarına bir bak... Eğer bunlar insanların ve benim şevkimi kırmaya yönelik değilse nedir?

Ne yapalım peki??? Sizin devre mülk olayınızda da dik durmayışınızı anlayabilmiş değilim. Yüzde yüz haklı olduğunuz davada bile hakkınızı arayamıyorsanız, benim yazdıklarıma cevap yazmaya, yorum yapmaya hakkınız yok. Ben her zaman hakkımı yiyenlere karşı dik durdum, duracağım. Yılmak ve geri adım atmak benim karekterime ve kişiliğime uymaz.

Ezbere konuşmadığınızı da yazmışsın:) Bildiğin nedir ki? Sadece başkalarının yaptıklarını yazmışsın! Yok facede gruplar açıldı, mahkemeye verenler oldu falan filan...

Sen burada da anca daha önceki olumsuzlukları yazdın. Eeeee? Daha önce olumsuzluk yaşandı diye sessiz mi kalalım? Senin gibi mi olalım? Kimse kusura bakmasın. Ben haklı olduğuma inandığım konularda asla geri adım atmadım. Atmamda.

Herkesi de haklı olduğumuz bu davada tüketici hakem heyetlerine müracaata davet ediyorum.

üslubunu heyecanına veriyorum.
    kaypak ya da dik durmadın falan demek haddine değil.
    ne yapıp yapmadığımıda sayfalara bakarsan anlarsın. kimsenin şevkini kırıyor değilim.
    bu adamlara o kadar kılım ki, güvenim yok ki bugün kapıma gelip bir yıl bedava deseler almam.
    onların aleyhine çıkacak her şey beni mutlu eder.

verdiğin reklam olayı ayrı bir şey. onu bilerek yapuyorlar. maksat reklam.
    bioxin de her reklamından sonra ceza ödüyor. ama satışları artıyor. o ayrı konu.

sen adamların yanında durduğumu veya onların direk haklı olduğunu savunduğumu nereden çıkardın meraktayım cidden.

kalkıp da kiralık ev çok ona göre davransın kiracılar demekle olmuyor bu iş. onu da bil.

öyle kalın harflerle, büyük harflerle yazınca haklı olmuş olmuyorsun.

önce sayfayı okuyacaksın.

gerç, mesaj sayın da ortada, senden düzgün bir üslup beklemek de yanlış olabilir.
    "bilmeden de olsa" yazmışsın emin ol senden çok araştırdım arkadaşım. deymez diyorum sadece.

tutturmuşsun bir dik duruş saçmalığı. devre mülk olayında ne dik durmayışım var ki. %100 haklı olduğum konu 1.5 yılda çözülmemiş 300 500tl için onunla mı uğraşıcam?
    uzun süre yurtdışına gidecekken 60000 tllik(€ olarak) senedimin adamlarda değil bende durmasını tercih ettim. o beni bağlar.
    o benim yapacağım bir tecih ve tercihlerimden bir duruş çıkarmak senin tekrar ediyorum haddine değil!!

fiber mevzuunda da bireysel olarak da abim avukat diyorum ona danıştım, şehrimde avukatım var ona danıştım, forumlarda bir çok arkadaş vardı onlarla konuştuk bana yeterli geldi. eyleme geçtik iptal ettirdik.

yukarıda da yazdım okumadıysan. adamlar ben onu yapmam bunu yapmam demiyor. yapacam istemezsen çık diyor. o zamanlar ttnet de uygulamadığı düşümü uygulamaya geçti.
    madem o kadar araştırmacısın adamlar aylardır uyguluyor bunu gelmeseydin yaşa.

bize dendiki 14 nisana kadar cayma hakkınızı kullanmanız gerekiyor o tarihten sonra hız düşümü başlayacak. bu deneli de aylar oluyor.
    bu kadar tepki alıp da hala bunu sözleşmeye koymadılarsa da bu gariptir.

ayrıca kimse de sızlanıp durmadı arkadaşım. üyelik iptali dahi bir harekettir. ve bunu topluca yaptık biz. hepimiz tepkimizi belirten telefon ve mailler ile iptal ettik.

ha paran vardır, zamanın vardır uğraş. bana göre deymez. bu işten para kazanmıyorum. elde edeceğim uygulamayacakları için zarar tazmini olur o kadar.
    bana zaten 2 sınırsız yetiyor. kafam rahat en azından.

olumsuzlukları yazmam da doğal. başına gelebilecekleri bil. bu süreçte haklı çıkmanı istediğimi zaten yazmıştım. daha neyin yarışını yapıp laf sokmaya çalışıyorsun ki?
    benim gibi mi olacakmış?
    beceremezsin uğraşma.
    biz buradayız.
    birşeyler elde edersen sevinirim.
    ama seni burada göremezsem de şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striders -- 23 Ekim 2011; 21:56:26 >

• merhaba 1 yıldır superonline abonesiyim adil kullanıma uygulandı bana 10 mpbs kullanıyordum hızım 1 mpbs düştü haberim olmadan bana bu uygulamayı yaptılar resmen dalga geçiyorlar yani bağlatırken bahsetmezler abone olunca böyle şöyle demeye başlarlar hatta gerçek sınırsız falan bile demesini biliyorlar
  • quote:

quote:

quote:

onlar ayrı mecra

proya geçin dediklerinde
    burada iki seçenek var.

bu kadar örnek yeter mi?

sonuç?

ne yapıp yapmadığımıda sayfalara bakarsan anlarsın. kimsenin şevkini kırıyor değilim.
    bu adamlara o kadar kılım ki, güvenim yok ki bugün kapıma gelip bir yıl bedava deseler almam.

bioxin de her reklamından sonra ceza ödüyor. ama satışları artıyor. o ayrı konu.

sen adamların yanında durduğumu veya onların direk haklı olduğunu savunduğumu nereden çıkardın meraktayım cidden.

kalkıp da kiralık ev çok ona göre davransın kiracılar demekle olmuyor bu iş. onu da bil.

gerç, mesaj sayın da ortada, senden düzgün bir üslup beklemek de yanlış olabilir.
    "bilmeden de olsa" yazmışsın emin ol senden çok araştırdım arkadaşım. deymez diyorum sadece.

tutturmuşsun bir dik duruş saçmalığı. devre mülk olayında ne dik durmayışım var ki. %100 haklı olduğum konu 1.5 yılda çözülmemiş 300 500tl için onunla mı uğraşıcam?
    uzun süre yurtdışına gidecekken 60000 tllik(€ olarak) senedimin adamlarda değil bende durmasını tercih ettim. o beni bağlar.
    o benim yapacağım bir tecih ve tercihlerimden bir duruş çıkarmak senin tekrar ediyorum haddine değil!!

fiber mevzuunda da bireysel olarak da abim avukat diyorum ona danıştım, şehrimde avukatım var ona danıştım, forumlarda bir çok arkadaş vardı onlarla konuştuk bana yeterli geldi. eyleme geçtik iptal ettirdik.

yukarıda da yazdım okumadıysan. adamlar ben onu yapmam bunu yapmam demiyor. yapacam istemezsen çık diyor. o zamanlar ttnet de uygulamadığı düşümü uygulamaya geçti.

bize dendiki 14 nisana kadar cayma hakkınızı kullanmanız gerekiyor o tarihten sonra hız düşümü başlayacak. bu deneli de aylar oluyor.

ayrıca kimse de sızlanıp durmadı arkadaşım. üyelik iptali dahi bir harekettir. ve bunu topluca yaptık biz. hepimiz tepkimizi belirten telefon ve mailler ile iptal ettik.

ha paran vardır, zamanın vardır uğraş. bana göre deymez. bu işten para kazanmıyorum. elde edeceğim uygulamayacakları için zarar tazmini olur o kadar.

olumsuzlukları yazmam da doğal. başına gelebilecekleri bil. bu süreçte haklı çıkmanı istediğimi zaten yazmıştım. daha neyin yarışını yapıp laf sokmaya çalışıyorsun ki?
    benim gibi mi olacakmış?
    beceremezsin uğraşma.
    biz buradayız.

Başından beri hiç bir şey anlamamışsın! Burada yapılmak istenen konusunda senin hiç bir fikrin yok! Sen sadece işin içinde para varmı, varsa ne kadar var ona bakıyorsun. Yazdığın mesajlarda bunu ispatlıyor.

Evet ben dik duruş saçmalığını tutturdum. İyiki de tutturdum. Birde bana soruyorsun devre mülk olayında ne dik durmayışım varmış diye :D işte buna çok güldüm :D:D:D Sen ne devre mülk olayında, nede superonline olayında hep kaçak güreşmişsin. Yazdığın eski mesajları da okudum sabırla tek tek (Adil kullanım ile ilgili olanları). Eski mesajlarını istersen sende tekrar okuda hafızan tazelensin.

Çok şükür ki senin düşüncende olmayan insan sayısı bir hayli fazla. Yoksa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Şimdi burda ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin:D Zaten anlamanı da beklemiyorum. Sen ve senin gibi insanlar 300-500TL yi önemsemeyebilir. Fakat bu ülkede senin beyenmediğin parayla aile geçindirmeye çalışanlar var. Onların birikimleride belki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bu ülkede rhatca dolandırılabiliyor.

Fazla söze gerek yok. Seviyeyi düşürmeye hiç gerek yok...

Son olarak aklıma gelmişken; kalın harflerin amacı vurgulama yapmaktır, haklıyım demek değildir. İnsanları yazdıkları mesaj sayısına göre değerlendirmekte sana cuk diye oturmuş. Tebrik ederim.

Senin için alt tarafı internet, alt tarafı 300-500 TL olabilir. Ben 300-500 TL için 10-15 gün çalışıyorum. Bu iş benim için hak arama mücadelesi. Bundan sonra seni ve yazdıklarını dikkata almayacağım. Sen benim konuya yoğunlaşmamı engelliyorsun. Sana hayatta başarılar, bol paralı günler:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi restof -- 23 Ekim 2011; 23:42:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

onlar ayrı mecra

proya geçin dediklerinde
    burada iki seçenek var.

bu kadar örnek yeter mi?

sonuç?

benim gibi mi olacakmış?
    beceremezsin uğraşma.
    biz buradayız.

Başından beri hiç bir şey anlamamışsın! Burada yapılmak istenen konusunda senin hiç bir fikrin yok! Sen sadece işin içinde para varmı, varsa ne kadar var ona bakıyorsun. Yazdığın mesajlarda bunu ispatlıyor.

Evet ben dik duruş saçmalığını tutturdum. İyiki de tutturdum. Birde bana soruyorsun devre mülk olayında ne dik durmayışım varmış diye :D işte buna çok güldüm :D:D:D Sen ne devre mülk olayında, nede superonline olayında hep kaçak güreşmişsin. Yazdığın eski mesajları da okudum sabırla tek tek (Adil kullanım ile ilgili olanları). Eski mesajlarını istersen sende tekrar okuda hafızan tazelensin.

Çok şükür ki senin düşüncende olmayan insan sayısı bir hayli fazla. Yoksa olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Şimdi burda ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin:D Zaten anlamanı da beklemiyorum. Sen ve senin gibi insanlar 300-500TL yi önemsemeyebilir. Fakat bu ülkede senin beyenmediğin parayla aile geçindirmeye çalışanlar var. Onların birikimleride belki sen ve senin gibi insanlar yüzünden bu ülkede rhatca dolandırılabiliyor.

Fazla söze gerek yok. Seviyeyi düşürmeye hiç gerek yok...

Son olarak aklıma gelmişken; kalın harflerin amacı vurgulama yapmaktır, haklıyım demek değildir. İnsanları yazdıkları mesaj sayısına göre değerlendirmekte sana cuk diye oturmuş. Tebrik ederim.

Senin için alt tarafı internet, alt tarafı 300-500 TL olabilir. Ben 300-500 TL için 10-15 gün çalışıyorum. Bu iş benim için hak arama mücadelesi. Bundan sonra seni ve yazdıklarını dikkata almayacağım. Sen benim konuya yoğunlaşmamı engelliyorsun. Sana hayatta başarılar, bol paralı günler:D

arkadaşım asıl ben superonline avukatısın diye şüphe duyuyorum şuan biz kimseye git yerimizde dava aç bilmem ne bizde yan gel yatalım demedik...biz SÖZLEŞMEMİZDE AKK FALAN FİLAN YOK... ayrıca kesinlikle ücretsiz vazgeçme yok bunu ben defalarca konuştum mail attım bizde biliyoruz adamlar bu konuda müşteri kaybetme ve taahhüt aldıkları için kendilerini garanti almışlar biz şunu bekliyoruz gerçekten birileri bir başlangıç yaparsa bu konuda ciddi kişiler arkasında bizde koşalım adminlere sölemem nedenimiz ise o insanlar bu camianın insanları ve herşeyi senden benden iyi bliliyorlar..senin gibi herkese cvp vermek yerine nazikçe çözüm yolu üretirler yada derlerki bu işin bi çıkışı yok arkadaşım bu şekilde kullanacağız adamlar kendilerini sözleşme ile sağlama almışlar ve o sözleşme sana göre değil superonline göre....böle herşeye muhalefet olmakla insanların heveslerini kırmakla olmuyor....en azından biz sesimizi çıkartıyoruz yeni abone almalarını engelliyoruz..birisi google a adil kullanım hakkı diyince bu sayfalar geliyor insanlarda okurlar bilgilenirler ....superonline yaptığı şu ucuza verdiği hizmeti artık düzeltti yani gerçek limitsiz fiyat 199 TL yaptı ki bu 20 mbs ülkemizdeki gerçek fiyatıdır. biz aylarca çok güzel fiyata net kullandık bunu kimse inkar edemez.....sandıkki ülkemizdede bişeyler düzeliyor ucuza hizmet alacağız ama aldığımız tek şey her zamnki gibi hüsran önce ağzımıza balı sürdüler bir güzel ve şu an normal fiyata döndüler doğru diğer adsl sağlayıcılarda ortalama 49 tl ye 1 yada 3 mbs sınırsız internet var 20 mbs veren hiçbir firma yoktu....burada amaç mağduriyetimizi gidermek....insanlara doğru dürüst net bilgiler vermek tekrarlıyorum 10 mbs fiber internet kullananlar 20 mbs geçmesinler sakın.......

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.