Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.802
Cevap
321
Favori
805.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet sadece 1000mbt internet ve yanında bahsedilen Huawei modem, aylık toplam 2 yıl 800 TL

• Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

10 aboneden 6-7 i memnun değil yani çoğunluk memnun değil ciddi anlamda

ota b*ka sansür engelleme kısıtlama vb şeyler uyguluyor

speedtestler çoğunluk hikaye göz boyama ki ifşa oldu

fiber olduğuna aldanmayın Google Süperonline sansür engelleme yazın ve çıkanları okuyun

https://forum.donanimhaber.com/superonline-fiber-ultra-kati-sansur-ve-yavaslatma-teknolojisi--151733162

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670/?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Şuan kullanıyorum Şubat gelsin VDSL 35 e bile geçmeye razıyım. Warp bile çalışmıyor dnsler çalışmıyor vpnler engelli oyunlarda pingler yüksek alternatif yoksa alınır ama özellikle geçme hatasını ben yaptım tavsiye etmiyorum.

• 35 mbit kullanıcısıyım

Neredeyse 15 yıldır sol fiber kullanıyorum.

Teklif ettikleri rakam ilk 6 ay 400 küsür, ikinci 6 ay 500 küsür.

İnternetten baktıgımda ise yeni kullanıcılara 450 TL / AY fiyat çıkıyor.

Sözleşmemi sonlandırıp yeniden aktivasyon yapmak daha mantıklı değil mi? Yoksa ben mi bir şeyler kaçırıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Kasım 2024; 21:43:17 >
  • Angelica kullanıcısına yanıt

Ben her sene yeni aktivasyon yapıyorum hocam. Bir eşimin bir kendimin üstüne, sırayla ☺️

• Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt

Sonlandırma işlemini nasıl yapcaz hocam? E-devletten buldum sözleşmeyi ama sonlandırmayla ilgili bir şey yok.

Edit: Fesih başvurusu kısmındanmış.

Taahhüt Tamamlanma Tarihi: 11/12/2024 yazıyor

Fesih başvurusunu ne zaman yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Kasım 2024; 21:51:47 >

10 aralikta yapın. E devlet üzerinden veya dogrudan müşteri hizmetlerine bağlanın. İnternet hemen kesiliyor.

• iptal talebinde bulunduk , bakalım nasıl geri dönüş olacak

• milliyan kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ben tvli 243 ödüyorum 100 mgbt bakalım aralık sonu taahhüt biticek nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 17 Kasım 2024; 14:35:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

O nasıl oluyor ya geçen sene kasımda bağlattım ilk kez, onda da 380 TL'ye bağlatabildik en düşük.

3 gün sonra iptal edeceğim düzgün teklif vermezlerse. Daha önce iptal edip tekrar abonelik talep edenlere sorum şu, eğer ben aboneliği iptal edersem sonrasında tekrar bağlatmak istediğimde beni yeni müşteri olarak değerlendiriyorlar mı?

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yeni bağlama ücretleri filan ekleniyor yeniden sistrm kuruluyormuş mobil gibi kolay değil ev neti bağlamak

• Yarın son gün bakalım

Hocam müşteri hizmetlerine bağlanıp iptal talebinizi iletin, sonra gece direk internet kesiliyor. Ertesi gün arayıp yine teklifte bulunuyorlar. Bana önerdikleri makul olmadığı için reddettim. Akabinde hemen hepsi kesildi, kargo kodu geldi iade için.

• Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için.

Bu arada 450 lira olayi sitede Turkcell aboneleri için geçerli diyor

Turkcell li değilsek 450 den baglatmanin yolu yokmu?

Hız önemli değil 35 mbit bile olsa yeter.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer tarife kullanıyoruz nasıl teklif geldi size nasıl tarifenizi yenilediniz

• son 43 günüm en uygun teklif 200 mgbt için kaç tlden alınabilir şuan tvli 100 mgbt 243 ödüyorum şuan kadar bir kere arandım 100 mgbt için 6 ay 450 6 ay 475 tl dediler ben eski abonenizim böyle pahalı tekliflerle gelicekseniz gelmeyin aramayın dedim başka firmalarıda araştırıyorun dedim bakalım 2. arama ne diye olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 18 Kasım 2024; 2:14:3 >
  • truntola T kullanıcısına yanıt

Henüz yenilemedim, yeniden aramalarını bekliyorum. İlk 6 ay 550 tl sonraki 6 ay 650 tl teklif etmişlerdi.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

Benim de son 40 gün, geçen haftadan beri tekrar aramadılar. Burada bazı arkadaşların aldığı gibi ilk 2 ay ücretsiz + fatura indirimi gibi teklif gelirse kabul ederim, yoksa seçeneklere bakmaya devam.

• İptal sonrası yeni teklif geldi.
    100mb hız + tvplus kullanıyordum.
    2 ay ücretsiz + 10 ay 530 tl + 250 tl ilave indirim.
    Ortalama 421tl / 12 ay oldu.

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.