Evet sadece 1000mbt internet ve yanında bahsedilen Huawei modem, aylık toplam 2 yıl 800 TL |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (660. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Süperonlineye geçmek istiyorum.Kayseride süperonline kullanan arkadaş varmı?
-
10 aboneden 6-7 i memnun değil yani çoğunluk memnun değil ciddi anlamda
ota b*ka sansür engelleme kısıtlama vb şeyler uyguluyor
speedtestler çoğunluk hikaye göz boyama ki ifşa oldu
fiber olduğuna aldanmayın Google Süperonline sansür engelleme yazın ve çıkanları okuyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan kullanıyorum Şubat gelsin VDSL 35 e bile geçmeye razıyım. Warp bile çalışmıyor dnsler çalışmıyor vpnler engelli oyunlarda pingler yüksek alternatif yoksa alınır ama özellikle geçme hatasını ben yaptım tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 mbit kullanıcısıyım
Neredeyse 15 yıldır sol fiber kullanıyorum.
Teklif ettikleri rakam ilk 6 ay 400 küsür, ikinci 6 ay 500 küsür.
İnternetten baktıgımda ise yeni kullanıcılara 450 TL / AY fiyat çıkıyor.
Sözleşmemi sonlandırıp yeniden aktivasyon yapmak daha mantıklı değil mi? Yoksa ben mi bir şeyler kaçırıyorum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Kasım 2024; 21:43:17 > -
Ben her sene yeni aktivasyon yapıyorum hocam. Bir eşimin bir kendimin üstüne, sırayla ☺️
Sonlandırma işlemini nasıl yapcaz hocam? E-devletten buldum sözleşmeyi ama sonlandırmayla ilgili bir şey yok.
Edit: Fesih başvurusu kısmındanmış.
Taahhüt Tamamlanma Tarihi: 11/12/2024 yazıyor
Fesih başvurusunu ne zaman yapmam gerekiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Kasım 2024; 21:51:47 > -
10 aralikta yapın. E devlet üzerinden veya dogrudan müşteri hizmetlerine bağlanın. İnternet hemen kesiliyor.
iptal talebinde bulunduk , bakalım nasıl geri dönüş olacak
-
teşekkürler ben tvli 243 ödüyorum 100 mgbt bakalım aralık sonu taahhüt biticek nolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 17 Kasım 2024; 14:35:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O nasıl oluyor ya geçen sene kasımda bağlattım ilk kez, onda da 380 TL'ye bağlatabildik en düşük.
3 gün sonra iptal edeceğim düzgün teklif vermezlerse. Daha önce iptal edip tekrar abonelik talep edenlere sorum şu, eğer ben aboneliği iptal edersem sonrasında tekrar bağlatmak istediğimde beni yeni müşteri olarak değerlendiriyorlar mı?
bildiğim kadarıyla yeni bağlama ücretleri filan ekleniyor yeniden sistrm kuruluyormuş mobil gibi kolay değil ev neti bağlamak
Yarın son gün bakalım
Hocam müşteri hizmetlerine bağlanıp iptal talebinizi iletin, sonra gece direk internet kesiliyor. Ertesi gün arayıp yine teklifte bulunuyorlar. Bana önerdikleri makul olmadığı için reddettim. Akabinde hemen hepsi kesildi, kargo kodu geldi iade için.
Teşekkürler hocam bilgi için.
Bu arada 450 lira olayi sitede Turkcell aboneleri için geçerli diyor
Turkcell li değilsek 450 den baglatmanin yolu yokmu?
Hız önemli değil 35 mbit bile olsa yeter.
Hocam benzer tarife kullanıyoruz nasıl teklif geldi size nasıl tarifenizi yenilediniz
son 43 günüm en uygun teklif 200 mgbt için kaç tlden alınabilir şuan tvli 100 mgbt 243 ödüyorum şuan kadar bir kere arandım 100 mgbt için 6 ay 450 6 ay 475 tl dediler ben eski abonenizim böyle pahalı tekliflerle gelicekseniz gelmeyin aramayın dedim başka firmalarıda araştırıyorun dedim bakalım 2. arama ne diye olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 18 Kasım 2024; 2:14:3 >
Henüz yenilemedim, yeniden aramalarını bekliyorum. İlk 6 ay 550 tl sonraki 6 ay 650 tl teklif etmişlerdi.
-
Benim de son 40 gün, geçen haftadan beri tekrar aramadılar. Burada bazı arkadaşların aldığı gibi ilk 2 ay ücretsiz + fatura indirimi gibi teklif gelirse kabul ederim, yoksa seçeneklere bakmaya devam.
-
İptal sonrası yeni teklif geldi.
100mb hız + tvplus kullanıyordum.
2 ay ücretsiz + 10 ay 530 tl + 250 tl ilave indirim.
Ortalama 421tl / 12 ay oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X