Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.796
Cevap
321
Favori
805.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla yalan yok hiç umurumda da değil, tek sıkıntı piyasadaki neredeyse tüm iss lerde fiyatlar ya aynı ya yüksek. Mevcuda yakın olunca da değiştirmekle uğraşmak istemiyorum.

ttnet altyapısında uygun fiyat veren bir yer bulursam ki daha önce poyraznet kullandım, fiyatı çok uygundu, altyapım da iyi olduğu için sorun yaşamamıştım, başka sebeplerden sol a geçmiştim. araştırmaya devam ediyorum, uygun kimse ben onu kullanırım, para veriyoruz sonuçta.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Araştırma sonucu benide haber ederseniz sevinirim. İstanbul ataşehirde oturuyorum hangi net iyi çekmez bende uygun bir şey bakacağım artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • doktoratik kullanıcısına yanıt

kardeş yarın seni aramazlarsa sen onları ara akşamüstüne doğru.teklif sor,muhtemelen yüksek teklif vercekler,iptal talebi ver,talebi alıyor netin hemen kesiliyor. ertesi gün seni arıyorlar iptal biriminden ve makul teklifi alıyorsun, netin hemen açılıyor. ben böyle yaptım. ilk gün 550 tl teklif edilirken iptalden sonra 450 tl 12 ay ilk 2 ay ücretsiz+250 tl fatura indirimi veridler 100 mbit hız için.

poyraznet ne ya sorun olsa muhattap bulamazsın

• ozandedebek kullanıcısına yanıt

2-2,5 yıl önce ben de öyle diyordum. Bu ve benzeri onlarca firma var, bunlar ttnet ten altyapı kiralıyor, uygun fiyata veriyor. Olduğum yerde ttnet altyapısı sorunsuz olduğu için 1,5 yıl kullandım, son 10 gün nette bariz yavaşlama çözülmeyince sol a geçmiştim. Piyasanın yarısına ttnet hızını kullanmıştım. Sonuçta kullanılan modemi, kurulumu ttnet ekipleri yapıyor.

Muhatap konusu SOL'da da yok gibi bir şey. Geçen yıl wifi-6 lı modem kullanmama rağmen evde iki cihaz bağlıysa biri kesin hattan düşüyordu. Sözde 500mbit ama modem dibinde bile 150mbit i geçmiyordu ki asıl sorun kopma olayıydı. Bunu defalarca MHye açıkladım, sonra 300-tl servis gelip bakacak dediler, ben de ücreti kabul etmedim, peki gelsin arkadaş sorun yoksa alırız varsa işlem yaparız dediler. Geldi elemanın biri, baktı test etti dediğim gibi sorunlar birebir. Ancak ücretli formu imzalamamı istedi ben de kabul etmedim. Sonra gelen eleman internetini aşağıdan keserim şeklinde tehditte bulundu, bunları şikayet ettim ben, yine haksız bulundum. Çok sonrasında genel merkezden özür dilediler yoksa kullanmayacaktım. Kısaca SOL'a da çok güvenmeyin, sorunsuz hizmeti kim ucuza veriyorsa benim firmam o dur.

• Süperonline da 24 ay 2 yıllık taahhüt arayanlar için şöyle bir tarife buldum, kullananalar için mantıklı mı bilmiyorum!

Aylık 800 TL

1000 Mbps fiber internet ve yanında Huawei AX2 100 Router Modem

Superonline Huawei AX2 ile Tüm Evde Fiber Kampanyası 1000 Mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 14 Kasım 2024; 15:54:13 >
  • milliyan kullanıcısına yanıt

2 yıllık taahhüt ü dün bana da söylediler ama uyduruk bir dijital saat hediyeliymiş güya ama fiyat yüksek olunca detay sormadım.

Huawei AX2 cihaz, an itibariyle e-ticaret platformlarında 900 TL mertebesinde.

Benzer 24 ay kampanyaları ZTE Wi-Fi güçlendirici, Inteya Hiwatch Talk 2 akıllı saat, TP-Link Tapo C220 akıllı kamera, Samsung Galaxy Buds 2 veya Cellularline Crystal kulaklık gibi ürünler ile de (ve de farklı hız seçenekleriyle) sunulmakta.

Yeni müşteriler için, 1000 Mbps olan tarifeye, ayda 583 TL olacak şekilde, 12 aylık taahhüt süreleriyle, abone olmak mümkün. Cihaz dahil olan kampanyalarda ise, ödenecek bedel cihazın bedelinden fazla oluyor haliyle.

Burada tek belirleyici unsur, Türkiye'deki ekonomik durum göz önünde bulundurularak, ileride gelebilecek zamlar. 24 aylık taahhüt ile tarifeyi sabitlediğiniz için, tek avantajlı olabilecek durum bu.

Basit bir hesaplama yapmak gerekirse :

- Cihaz olan kampanyada : 800 TL x 24 ay = 19.200 TL (-900 TL cihaz bedeli dersek; 18.300 TL 24 ay için gerçekte ödeyeceğiniz tutar)

- 12 ay cihazsız tarife : 583 TL x 12 ay = 7.000 TL, bu tarife ile başlayıp sonraki 12 ay için (aylık ortalama) 950 TL gibi bir tutarda tarife oluşursa; iki tarife de kafa kafaya geliyor.

Yani bir öngörüde bulunmanız lazım. 1000 Mbps olan tarife, önümüzdeki sene bu zaman aylık ortalama 950 TL ve üzeri olursa; bugün 24 aylık tarife almak mantıklı. Değilse 12 ay+12 ay şeklinde ilerlenebilir.

(tabii bu senaryo için, Superonline'ın sağladığı cihaza ihtiyacınız olacağını varsayıyorum. alıp satarım diyorsanız, bilemem..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jordi -- 14 Kasım 2024; 16:35:29 >

• jordi J kullanıcısına yanıt
    2025 yılı içinde 3-4 defa zam ile 1300-1500 TL'ye yükseleceğini tahmin ediyorum! 950 TL'de kalması sıfır ihtimal düşüncem? Hatta 2 yıllık taahhüt olarak 2026 yılınıda düşünürsek 2026da 2000 TL olacağını düşünüyorum 1000mbt internetin.
    Ha birde bunun TV+ premium pro tarifesi var 2 yıllık taahhüt o daha pahalı 900 TL'yi buluyor. Demem o ki düşünen için cihaza hiç takılmadan 800 TL 2 yıllık çok iyi gibi! Yeterki internette sıkıntı olmasın. Benim tek derdim de internette sıkıntı olmasın yeter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Diricelig D kullanıcısına yanıt
    Paketin adını tam olarak söyleme şansın var mı

• truntola T kullanıcısına yanıt

paketin adını bilemiyorum,daha doğrusu bana bir paket ismi söylenmedi. 10 yıldır aboneyim. gelen araamda 50 mbit için 430 tl teklif edildi ben 100 mbit istedim ona da 450 tl dedi. 12 ay taahhüt,ilk 2 ay ücretsiz teklif ettiler.

Paketin ismini uygulamadan ogrenebilirsiniz,eger ismini soylerseniz biz de mh lerine o isim ile tahahhut yeniletebiliriz.

• 6 günüm kaldı ben yarın iptal ettireceğim uğraşamam herşeyi geçtim 1000 mb pakeetin var 50 mb upload nedir bari 100 yap arkadaş ayıptır yaa rahatça dosya gönderelim dimi.

• Benim taahhüt yarın bitiyor. Ne arayan var nede soran. Ben aradığımda uygulamadaki tekliflerden daha yüksek fiyat veriliyor.

Uygulamadaki teklifler ile devam edin diyorlar.

Uzun yıllardır SO kullanıcısıyım ve ilk defa bu şekilde ilgisizlik yaşıyorum.

Bulunduğum yerde Turknet altyapı olmadığı için seve seve SO ile devam etmem gerekiyor.

Çok üzücü bir durum.

• vendetta3834 V kullanıcısına yanıt

"2 ay ücretsiz fiber süper son avantaj" imiş paketin ismi. Bu paketi müşteri temsilcisinin verebileceğini sanmıyorum,muhtemlen iptal birimine özel bir paket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diricelig -- 15 Kasım 2024; 22:15:15 >
    Tesekkur ederim..
    Simdi baktim ama malesef o isimle cikmiyor firsat :/

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 17 Kasım 2024; 15:26:54 >
    ücretsiz değişim yapmıyorlar orada haklısnız ne yazikki bende o konuda mağdurum eski abone olmama rağmem ama fiyat bakımından ttden uygun kalıyor yinede

bunda tv yok galiba

Merhaba hocam, benim de 4 gün sonra taahhüt bitecek beni arayıp 100 mbit için TV+ dahil olarak ilk 6 ay 500 TL, ikinci 6 ay 600 TL olarak teklif verdiler. Sitesinde bile TV+'sız ilk ay 440 TL son 6 ay 520 TL'lik bir tarifeleri olduğunu görünce düşüneceğim dedim. Sizin iptal durumunda verdikleri tarife 10 senelik musteri olmanızla alakalı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.