Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MyDonez Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
13.254
Cevap
315
Favori
777.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam uygulamada paketin ismi ne olarak gözüküyor?

• atmqca kullanıcısına yanıt
    SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER
  • riderman R kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• 100 mbps superonline altyapısıyla vodafone net kullanıyordum. 400tl son teklif sundular. 180tl fazla verip 1000mbps superonline'a geçmek daha mantıklı geldi. seneye uzatmada çile çekeceğiz fakat ben de dünya gözüyle tadayım istedim. mağaradan çıkmış gibi hissediyorum:)

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gios -- 18 Kasım 2024; 15:26:10 >
  • gios G kullanıcısına yanıt

vodafone net de yenileme için evraklı talepler kısmına üst pakete geçmek istiyorum yazıp yollasaydın dönüş yapıyorlar ve ucuza tanımlıyorlardı :)

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    her yolu denedim;) beni istemediler bu yıl.
    Ulan işe bak be. Yeni teklif gelmez daha yüksekten yenileme yapmayalim dedik 5 gün kala 100 mbps ve tvplus lı paketi 460/560 tl şeklinde ortalama 530 tl ye yeniledik. Gaza geldik. Aylik 100 tl zararim var. Seneye inşallah iptal ettirip teklif alacam riske girmeyelim dedik ama kötü ettik.
  • firtina8145 F kullanıcısına yanıt

her yıl iptal birimi ile yenileme yapıyorum.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    son günlere doğru iyi teklif gelebiliyor ben en son 243tl yenilemiştim bakalım nolacak yeni teklif alırsanız paslaşalım kardeşim
  • SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER
    şuan bu pakete 243 ödüyorum bakalım nolacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 18 Kasım 2024; 23:7:22 >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

ayni tutarı ödüyordum.

bana 400e 470 teklif geldi 100 için yenileme
    Uygulamadan mı
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt
    arandım geçen hafta uygulamada 510a 610 çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: riderman

her yıl iptal birimi ile yenileme yapıyorum.

Olay direkt iptal ettirip aramalarını beklemek mi? Bu arada kesin arıyorlar mı hocam iptal sonrası? Böyle yapınca yeniden bağlama ücreti falan eklenmiyor değil mi ilk faturaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 19 Kasım 2024; 10:28:40 >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Sen iptal talebi verince 1 haftalik süreç var kesin iptal için. Seni ertesi gun veya ikinci gun kesin ararlar. Son teklif yapılır kabul edersen normal olarak devam edersin ilave acma vs ucreti olmaz. Kabul etmezsen de abonelik kesin olarak iptal edilir,modem iadesi istenebilir.

• Diricelig D kullanıcısına yanıt

Tesekkurler yanıt için hocam. 21'inde bitiyor yarın arayacağım bakalım ne diyecekler

• Biraz önce ilk 2 ay ücretsiz kalan aylar 530 dan teklif yapıldı 100 mbit + Tvplus

Bugün ben de arandım uygulamadaki fiyatı veriyor kolay gelsin dedim kapattım
  • 
Sayfa: önceki 659660661662663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.