Hocam uygulamada paketin ismi ne olarak gözüküyor? |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (661. sayfa)
-
-
-
teşekkürler
-
-
vodafone net de yenileme için evraklı talepler kısmına üst pakete geçmek istiyorum yazıp yollasaydın dönüş yapıyorlar ve ucuza tanımlıyorlardı :)
-
her yolu denedim;) beni istemediler bu yıl. -
Ulan işe bak be. Yeni teklif gelmez daha yüksekten yenileme yapmayalim dedik 5 gün kala 100 mbps ve tvplus lı paketi 460/560 tl şeklinde ortalama 530 tl ye yeniledik. Gaza geldik. Aylik 100 tl zararim var. Seneye inşallah iptal ettirip teklif alacam riske girmeyelim dedik ama kötü ettik. -
her yıl iptal birimi ile yenileme yapıyorum.
-
son günlere doğru iyi teklif gelebiliyor ben en son 243tl yenilemiştim bakalım nolacak yeni teklif alırsanız paslaşalım kardeşim -
-
şuan bu pakete 243 ödüyorum bakalım nolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 18 Kasım 2024; 23:7:22 > -
ayni tutarı ödüyordum.
-
bana 400e 470 teklif geldi 100 için yenileme -
Uygulamadan mı -
arandım geçen hafta uygulamada 510a 610 çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ridermanher yıl iptal birimi ile yenileme yapıyorum.
Olay direkt iptal ettirip aramalarını beklemek mi? Bu arada kesin arıyorlar mı hocam iptal sonrası? Böyle yapınca yeniden bağlama ücreti falan eklenmiyor değil mi ilk faturaya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 19 Kasım 2024; 10:28:40 > -
Sen iptal talebi verince 1 haftalik süreç var kesin iptal için. Seni ertesi gun veya ikinci gun kesin ararlar. Son teklif yapılır kabul edersen normal olarak devam edersin ilave acma vs ucreti olmaz. Kabul etmezsen de abonelik kesin olarak iptal edilir,modem iadesi istenebilir.
-
Tesekkurler yanıt için hocam. 21'inde bitiyor yarın arayacağım bakalım ne diyecekler
-
Biraz önce ilk 2 ay ücretsiz kalan aylar 530 dan teklif yapıldı 100 mbit + Tvplus
-
Bugün ben de arandım uygulamadaki fiyatı veriyor kolay gelsin dedim kapattım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X