İlave olarak 250 tl de indirim yapılmadı mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (662. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yapılmadı 1 ay var daha bende biraz daha düşüneyim dedim
-
510a 610 uygulamada 400e 470'verdi mh taahhüt sonu görüşürüz dedim kapattım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu ilave 250 tl indirim olayı nedir anlamadım nasıl indirim oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 20 Kasım 2024; 23:32:2 >
Bende bilmiyorum.
İptal birimi teklif etti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
taahhüte yakın bakıcaz artık 40 günüm var
ADSL-VDSL hep daha pahalı fiyat veriyorlar.
İlk 6 ay 400, ikinci 6 ay 500 olarak 1 yıllık yeniledik.
-
2ay ücretsiz 10 ay 550 tl teklif çıktı 200 mgbt nasıl?
Bende 200 mbit kullanıyorum,size bu teklifi mh mi yaptı,detay verirmisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ortalama 458 tl gayet iyi tvplus var mı teklifte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen var dahil tvli birazdaha düşüneceğim dedim son teklife kadar beklerim hep taahhütlerimde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 21 Kasım 2024; 21:26:55 >
evet mh yaptı sabah 10.30 gibi arandım şuan 243 ödüyorum 100 için
Bende 243 tl ödüyordum tvplus dahil 100 mbps ama acele ettim 460/560 kabul ettim ortalama 530 tl 100 mbps ve tvplus için. Baya zararim oldu keske bekleseydim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son teklife kadar herzaman beklemek gerek taahhüt son gün kadar
fiyatlar ne kadar yükselmiş öyle ya
100 mb tv+ lı kullanıyorum 243 TL ödüyordum temmuz sonunda aynı tarifeyi 300 TL den anlaştım şuan fiyatlar 500 ü geçmiş
-
200mbit kullanıp son zamanlarda taahüt yenileyen arkadaşlar hangi fiyattan yenildiler?Benimde Aralık ayının ilk haftası bitiyor,nasıl bir yol izlemem gerektiğini paylaşabilirmisiniz arkadaşlar.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 Mbps + Tv plus + Youtube İlk 6 ay 620 sonraki 6 ay 720 tl. Şu an zaten youtube'ye 200 tl ödüyorum her ay. Uygulama üzerinden görüyorum bakalım 2 aralık'a kadar bekleyeceğim.
Güncel Kullandığım 200 mbps + tvplus+ staticip 393 tl 02.12.2024'te bitiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 22 Kasım 2024; 14:17:21 > -
Bende de bu teklif var, 20 gün sonra sürem doluyor, bu tarifeye daha iyi fiyat alan var mı, kabul ediyor muyuz?
Etmeyeceğim ben 1 kere arandım zaten, 2.ciyi bekliyorum. Bu tarifeye vereceğim tutar ilk 6 ay 500 2.6 ay 600 tl olur. 1000 mbps + tv plus + youtube üyeliği zaten daha aşağısınada bulunmaz bence. Genede tutar diğerlerine bakınca normal ama beklicem.
-
Bahsettiğiniz fiyatları alan var mı peki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X