SoL cgnat olayında da bölgelere göre çok farklı davranıyor. Benim bölgemde 6 yıldır cgnat IP'si hiç vermedi. Hala da normal dinamik IP veriyor. Ancak her durumda statik IP dinamik IP'den çok daha iyi performans veriyor. Gateway adresi dinamik IP'de örneğin x.x.x.1 ise, statik IP'de x.x.x.2 oluyor. Farklı bir gateway kullanıldığından performans ciddi seviyede fark edebiliyor. Ayrıca Dinamik IP ile Cgnat IP arasında ciddi bir fark olmadığını tespit ettim başka bir bölgedeki cgnat IP alan arkadaşımda yaptığım teste göre. Sanırım port açma sorunu dışında bir fark. Statik IP'de ise bazı bölgelerde statik IP alanlar hiçbir şey fark etmedi veya daha kötü oldu gibi yorumlar yapsa da kendi bölgemdeki deneyimlere atanan IP bloğu sağlam gelirse ciddi fark oluyor. Bazen atanan IP bloğu kötü gelirse cgnat'ı bile aratabiliyor. |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (664. sayfa)
-
-
Öyle ya da böyle Süperonline dan uzak durmakta kesinlikle ve kesinlikle fayda var
Hem 400-600 tl arası aylık öde
Statik ip aylık en son 100 tl idi
Vps vpn masrafı
Derken toplamda uçuk fiyatlar çıkıyor bi de statik ip veya vpn ile de sağlıklı ve Özgür kullanamıyorsun
Bu kadar para verdikten sonra araya bir şey sokmadan kullanmadan Süperonline fiber 100/20 yerine vdsl 35/10 falan kullanın daha iyi
Çok b*ktan bu Süperonline
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000mbps zaten aylık 600 TL, 200mbps için nasıl 650 TL istiyorlar anlamadım, bir ayarı yok mu bunların, kime ne itelersem hesabı fiyatlar.
-
Arkadaşlar benim taahhüt 2 gün önce bitmiş. Şu an iptal ettirsem taahhutsuz fiyatı 30'a bölüp 2 ile çarpıp kullandığımız gün kadar mı fiyat çıkarırlar fatura olarak? Ona göre iptal ettirecegim bugün.
Normalde o şekilde yapacaktım , sonra boşver dedim
Keşke öyle yapsaymışım
2 gün oldu yeni taahhüt vereli , şimdi 600 TL cayma bedeli ödemek zorunda kalırım
-
benimde bitmişti , 1 ay otomatik devam ettirdiler , sende de aynısı olur muhtemelen
-
aynen 2 ay ücretsiz veriyor ya oradan çıkarıcaklar akıllarınca fiyatı çözemedim ben bu turkcellin işini 1000 mgbt tvdiz bu tvli oda var ama yinede pahalı 💁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
otomatik aynı fiyattan mı taahhütsüz fiyattan mı hocam. birde bu yarın son günü akşam 11 gibi iptal başvurusu bulunsam yarına atlamaz değil mi e-devletten?
-
ya ben yeni binaya taşındığımda ilk defa daireye kadar fiber vardı hem TT hem superonline var. superonline gerçekten uygun olduğu için geçtim. ama mehh çok memnun değilim özellikle cod gibi oyunlarda falan problem. ama interneti sosyal medya vs. için kullananlar için iyi. Sadece bir kere TT ye kapak atar gibi attıktan sonra devamlı müşteri olmanın bir olayı yok sürekli bağla dairede ki diğer kişi için bağlaya dönüyor mevzu
-
Belirttiğiniz modemin değişmesi gerekiyor o modem ile max 300 mb alabilirsiniz
O zaman da 520 TL daha mı vermem lazım. Modemi mi satın alıyoruz ne ücreti bu kadar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Superonline kuruluma kadar efsane yapıldıktan sonra bu eve gelmek için para istemesi komedi. Ya da üst pakete geçtiğiniz de router I değiştirmemesi.
Peki kabloylada mı 1000 alamayız. Telde 200 de yetiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam otomatik devam derken aynı fiyattan mi devam etti bir de devam edip etmediğini nasıl anlayabiliriz?
520 veriyoruz ama modem kiralık oluyor yinede saçmalık burada tam bir soyguncu turkcell ve superonlıne modem değişmek için alınan para sen aboneliğini bitirdiğinde modemi geri veriyorsun
Taahhut vereli 3 gun oldu , iptal etsem yine cayma bedelini kitlerler mi kagit ustunde haklilar da , ne bahane bulsam acaba? İptal edip wifi 6 li modem ile abonelik baslatmayi dusunuyorum
Mevcut üyelerin modemlerini wifi6 modemler ile değiştirmek istediklerinde 320 tl istiyorlar Web sitesi böyle bildiriyor
6 gün önce süperonline 1000 mbps abone olmuştum.Zte h3600 modemi takdılar.Kablolu hız biraz düşüktü.Bugün mh leri aradı memnunmusunuz dedi.Bende hızım düşük dedim.Hız test yaptırdı.700 mbps çıktı.Daha sonra bende yapıyordum dedi.800 mbps çıkınca sistemde bir şey gözükmüyor ama hızınız bende de düşük ücretsiz arıza kaydı açıyorum işleminde takipçisi olacağım dedi. Ekip 18:30 gibi aradı. Sorunumu dinledi .TP-LINK EX530v modem istiyorum dedim.Vardı elimde kalmadı. Depo kapandı, h3600 getireceğim dedi, bende aynısını takmanın anlamı yok dedim. Destek kaydı süreli vs kapatayım siz tekrar yarin destek kaydı açın vs dedi.Bende beni uğraştırmayın yarin siz takın dedim. Tmm abi ofis ile görüşeyim oluyorsa TP-LINK EX530v modemi yarin depodan alıp gelip takayım dedi. 160 mhz li TP-LINK EX530v olmazsa yine 160 mhz li ZTE H3600P takmalarını isteyeceğim. Yarin bakalım ne olacak?
-
Bazı kampanyalarda görülen Youtube premium, taahhüt süresi boyunca mı geçerli yoksa 2-3 aylık kod mu veriyorlar acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 26 Kasım 2024; 16:11:50 > -
Konu başlığında farklı kullanıcının yazdığı 4 gün önceki mesaj : https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160065376
Örnek Superonline Kampanyası : https://www.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-fiberin-yildizi/25-mbps
Katılım Şartları kısmında : "Kampanyaya katılan ve halihazırda Turkcell mobil müşterisi olanlara özel 3 ay geçerli YouTube Premium aboneliği de ayrıca ücretsiz sunulacaktır." diye belirtilmekte. Detaylara ise şuradan erişebilirsiniz.. https://www.superonline.net/ev-interneti/diger-kampanyalar/turkcell-superonline-youtube-premium-kampanyasi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X