Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.756
Cevap
321
Favori
802.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bendede aynı modem bana 520 tl fiyat istiyorlar değişim için 10 yıllık abone olmama rağmem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt

10 yıllık abonesisiniz size hemen takmaları lazım.Ben 190.11.2024 de abone oldum.Hız düşüklüğü vardı.Arıza kaydı sonucunda bugün ekip geldi sıfır ücretsiz TP-LINK EX530v modemi takdılar.En fazla pc de eternetle 700 mbps vs görüyordum.Bunu takınca 914 mbps hızı gördüm.Pc işlemci,donanımı pek iyi değil.

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    malesef abone yılı takmıyorlar 520 tl istiyorlar tekrar arayacağım

Bu bizdeki Huawei modemden daha mı iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Şimdiye kadar SoL'nın kullandığı en iyi router ZTE idi. Huawei, çok zorlu olmayan müşterilere doğrudan verilen sıradan bir router. ZTE H3600P modelini veriyorlardı son zamanlarda. TP-Link ise normalde daha donanımlı bir cihaz ancak yazılımı kısıtlanarak iğdiş edilmiş olduğunu da hatırlatmak gerekir. Bu cihaz TP-Link tarafından sadece ISS'lere yönelik olarak üretilmiş, kendi sitesindeki bilgilere göre. Şu anki SoL cihaz kalitesi TP-link, ZTE ve Huawei olarak sıralanabilir.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

ex530v için yazılım derleyebilecek biri çıkarsa orjinal +aginet desteği sunan yazılım burada.

Kod

Yığını:
    https://static.tp-link.com/upload/gpl-code/2024/202411/20241101/EX530v_turkcell_GPL.tar.gz
    Değişim talebinde bulunmaya değer mi yani

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    zh 3600den geçmeye değermi

Elinizdeki cihaz düz 3600 ise değer. 3600P varsa değmez.

İlk kurulumda Zte h3600 takmışlardı.Hız düşüklüğü vardı.Dün gelip TP-LINK EX530v takdılar hız arttı.Güzel router beğendim.

Bu değeri kablolu mu kablosuz mu alıyorsunuz? Son ay diye 200mbit i 1000bit yapmışlardı, kablolu 870mbit, kablosuz 500mbit lerde değer alıyorum huawei wifi6 ile

Kablolu aldım.Kablosuz olarak hızın hakkını veren sadece kızımın iphone telefonu var onda 803 mbps gördüm.Yan odada android cihazlarda 400-450 mbps civarında oluyor.

wifi6

• Taahhüt bittikten bir gün sonra e devlet üzerinden fesih yaptım. 25 Kasım da bittiğinden bulunduğunuz ay sonuna kadar taahhutsuz fiyat hesaplayıp o ay ki faturanıza ekleyip toplam fatura oluşturuluyor.

Cihazları iade ederken ethernet kablosu hdmi kablosu bunlara laf ediyorlar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 27 Kasım 2024; 10:18:40 >

3600 de 3600P de wifi6 zaten ancak biri 160mhz'de diğeri 80 mhz'de çalışıyor maks.

hangisi olduğunu nasıl anlayacağız

Kablolu en yüksek anlık 910 görmüştüm ama ortalaması 800 lerde geziyor. Kablosuz 600ü hiç geçmedi ki telefonum wifi7 destekli. teklif durumuna göre modem değişimini de talep edeyim bakalım ne diyecekler.

wlan ayarlarında 5g bant genişliği ayarlarında maks 80 seçebiliyorsanız 3600 ve maks 160 seçebiliyorsanız 3600p'dir. Bendeki maalesef düz 3600 değişim talebinde bulundum. Önce 520 tl dediler, sonra gelip bir baksınlar, arzıa kaydı açıyorum dedi. Bakalım para isterlerse kendime düzgün bir router alır geçerim. Gerçi eli ayağı düzgün cihazlar 10-15bin tl aralığına gelmiş. Ülkede yaşamak Londra'dan pahalı hale geldi.

Kablosuzu etkileyen çok fazla dış etken var. O nedenle sadece kablosuz performansına bakmayın. Gündüz çevremdeki işyerlerinden dolayı kanallar ciddi seviyede dolu oluyor. Akşam 20:00'dan sonra hızlı şekilde rahatlıyor. Dükkanı kapatırken cihazları da kapatıyor çoğu, kanallar baya rahatlıyor.

• 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.