< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (667. sayfa)
-
-
Sürümden kasıt, modemin firmware'i olarak anlamasın?
Diğer türlü donanımdan bahsediyorsak da, müşteri temsilcinin Zte H3600 ile Zte H3600P arasındaki farkı bilmemesi normal sayılır.
-
en azından modemi söyler ney diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Siz "ben şu marka/model cihazdan istiyorum" deseniz bile "saha ekiplerinin elinde ne varsa, o takılır" gibi bir yanıt veriyor. Ne yazık ki müşteri hizmetleri tarafı teknik konulardan hiçbir şekilde anlamıyor.
Abonelik esnasında, sırf kurnazlık yaparak, kendi dairem yerine farklı kapı numarası girdikleri için; düzelttirmem 2 ayımı aldı. Biri düzeltildi diyor, sonraki ayı beklememi istiyor. Öteki "düzeltmeye ne gerek var, eposta ile geliyor faturanız" diyor..
Bu nedenle müşteri hizmetlerinden, gerçekten teknik destek almak yerine; kendi yönteminizi bulmanız gerekiyor. Mesela kurulum için gelen saha personeli sizi aradığında, o numarayı kaydedip, kişiden daha somut bilgi alabilirsiniz. (elbette her zaman yanıt verecek vs. diye bir şart yok)
-
biri diyor modem sürümünüz eski biri diyor modeminiz son model herkes bir haber saha ekibini nerden buluyim 10 yıl olmuş bağlatalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 28 Kasım 2024; 12:18:33 >
Kaldı 3 gün. Son 2 gündür 1 kere arıyorlar ama görüşme ortasında 2 dir çekmediği için kapandı.
-
Zaten dikkat ederseniz, "kendi yönteminizi bulmanız gerekiyor" diye yazmıştım. İnsanlar gerek modem değişim ücreti (teknik servis bedeli) gerekse de taahhüt sonunda sunulan tekliflerin, yeni abonelere sunulan tekliften yüksek olması nedeniyle, aboneliklerini feshedip yeni abonelik açtıklarını görebilirsiniz. Böylelikle hem daha uygun koşullarda tarifeye sahip oldukları gibi, ellerindeki modemi de yenisi ile değiştirme şansı buluyorlar.
Tabii böyle işlemlerin de sıkıntısı olabiliyor. Elinizdeki modemin iade süreci vs vs..
Olmadı teknik sorularınızı, ilgili konu başlıkları altında, diğer kullanıcılara yönelteceksiniz. Onlardaki duruma göre bir karar verirsiniz..
Mesela IPv6 konusunu tamamen burada (ilgili konusunda) konuşulduğunu görürsünüz. Tutup müşteri hizmetlerine IPv6 derseniz, konuyu anlamayacağı ve de size destek olamayacağı gibi, bambaşka bir tarafa doğru da (statik IP mi istiyorsunuz vb.) yönlendirebilir.
-
haklısınız saol bilgiler için şuan için birde bayiye gideceğim teklif için birde oradan detaylı destek alacağım
Hayırlı olsun paket ne diye geçiyormuş hocam uygulamada adı yazar bizde o paket ismiyle teklif isteriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende bu paketin ismini merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bazen sitesinde olmuyor genel merkez kendileri verebiliyor paketi özel
Hocam onu biliyorum da arkadaşa 470 tl ye 1000mbit teklifini taahüt bittiği için mi mh vermiş acaba,yoksa yeni abonelik mi verilmiş.Biraz daha detaylı verseymiş keşke bizde ona göre hareket edelim.Taahütüm 07.12 de bitiyor ona göre davranalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o arkadaş detaylı bilgi yazarsa ve paket adını yazarsa birde tvlimi acaba onuda belirtirse iyi olur
-
Taahhüt bitmek üzereydi kapattirma talebi üstüne arandim. Müsait degilim dedim öğleden sonra aradilar. Teklifi beğenmedim kapattirmak istedim normalde bu paket aylik 650 Tl imis size 2 ay ücretsiz ve 470 den verebilirim isterseniz dedi ben de kabul ettim.
yani 2 ay ücretsiz, kalan aylar da 470-tl mi? böyle ise çok çok iyi fiyata anlaşmışsınız. benim de 27 günüm kaldı, bakalım şartları zorlayacağız.
-
aynen öyle hatta su an paketimde 650 Tl yaziyor. İlk faturada indirimleri göreceksiniz dedi. Bu bu da sordum. Her ay indirimler yansiyacak faturaya dedi.
o zaman şimdi arayıp istesek vermezler sanırım, illa son günlerde kapatma muhabbetine girmek gerekecek gibi görünüyor.
-
kaç yıllık sonline müşterisisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X