< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (668. sayfa)
-
-
2 yillik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
_mabolla- nickli arkadaşın geçtiği 1000mbit ilk iki ay ücretsiz sonraki aylar için 470tl olan paket için Müşteri temsilcisini aradım,böyle bir kampanyamız yok dedi.Verdiği kampanya 1000mbit ilk 2ay ücretsiz kalan aylar için 650tl dedi.Bende İnterneti iptal talebi verdim.Muhtemelen tekrar arayacaklar ve yukarıdaki kampanyalı paketi sunacaklarını diye ümit ediyorum.Zaten mh bana sunduğu paketlerde bu paketten hiç söz etmedi,ben ısrar edip böyle bir kampanya var deyince bir bakalım dedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanyanız bitmeye kaç gün önce iptal talebi verdiniz hocam?Sonra sizi aynı gün mü aradılar?
Bu tarifeyi söyledim, salaklar bana uygulamada çıkandan daha yüksek fiyatlar söylüyor hala. anlaşılan son hafta falan mantıklı teklif gelirse kabul edilir, yoksa bir yandan da alternatif bakmaya devam ediyorum. turk telekomda olur da bir kampanya vs çıkarsa oraya geçerim.
-
Hocam ben de mesajınızı okuyup, umutla aradım, olumlu sonuçlanmadı malesef, size bu tarifeler çıkmıyor vs. dediler, son 6 günüm mevcut tarife 100 mbps tv plus var, iptal vs bende uğraşmak istemiyorum ama başka yol kalmayacak sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylerken ben de çıkmaz herhalde dedim, gözüküyor deyince daha fazla uğraşmamak için kabul ettim.
Umarım size daha uygunu çıkar.
3 gün kalmisti hocam
-
Ağustos başında aynı ürünü 500+600 şeklinde almıştım. SoL istikrarlı adımlarla ürünlerine zam yapmaya devam ediyor. Bugün alan yarına göre kar ediyor şeklinde sanal bir görünüm var.
-
Merhabalar taahhüt bitti, kapattırdı. Ertesi gün genel merkez son teklif için aradı.
Eski tarifem 100mbit + tvplus ekstra 2 ay bedava sonra 530tl + 250 TL tek seferlik fatura desteği ile yeniledim. Sistemin bana ilk teklifi 6ay 460 6 ay 560 gibi bir şeydi.
aynen öyle💁 gerçi uygulamada çıkmıyor bakalım son 1 ay nolacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 1 Aralık 2024; 1:34:49 >
1000mbps + TV+ paketine her ay ortalama 100tl zam yapmışlar. Devlet tarafından işletilen bir kurum. Sanırım başka yerlere fon aktarıyorlar buradan kazanılan fazla parayla. Telefon paketleri de internet gibi fahiş seviyelere çekildi. İletişim üzerinden ciddi para kazanılıyor ve doğru dürüst yatırım yok. Bu da kazanılan paranın başka yerlerde kullanıldığı şüphemi doğruluyor.
-
3 aralıkta bitecek 100 mbps taahhütü yenilemek için birkaç hafta önce ilk 6 ay 420 son 6 ay 580 (ortalama 500) teklifi ile aranmıştım. 2. Aramalarında da yine aynı teklifi yaptılar kabul etmedim. Uygulamadan baktığım zaman zaten aynı teklifi 400/560 (ortalama 480) olarak alabiliyordum. Az önce kapattırmak düşüncesiyle Mh aradım. Son teklif olarak 400/500 (ortalama 450) teklif sundular. Başkalarına iki ay ücretsiz gibi teklifler sunulmuş ama uğraşmak istemediğim için kabul ettim. 3 aralıkta geçiş yapılacak şekilde 12 aylık uzatma yaptık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam ben de aynı şekilde yeniledim 👍
denetleyen btk yokki firmalar kafalarına göre at koşturuyor olan kullanıcıların cebine oluyor💁
ben bu tekliflere 100 mbs almam asla sonuna kadar gidicem arasınlar bakalım bu tekliflere beni zor bulurlar
-
kendi alt yapısı yok vdfnin
Selamlar şuan en uygun tvli 200 mbps ve üstüde olur varsa uyguna kaça alınıyor teklif alanlar son durum nedir?son (29) içindeyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X