Şimdi Ara

Superonline fiber hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar herkese öncellikle bir sorum var.Bizim buraya geçen sene fiber optik kablo döşediler şuan sokakta da logar kapağı var üstünde f/o yazan ne kadar sürede hizmet alabilirim veya alma şansım var mı?Müşteri Hizmetlerini aradım kimse bir şey bilmiyor.8 Senedir aynı hızda kullanıyorum interneti 16 bile desteklemedi kablolar ttnetin 2 sokak ötede uydunet var onlarında senelerdir altyapı hakkında bir gelişme göremedim.

• beles kullanıcısına yanıt
    apartmanda oturuyorsan internetten tüm daireler adına başvur belki apartmandakilerde abone olmak ister...http://www.superonline.net/internet/fiber/hemen-basvur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

apartmanda oturuyorsan internetten tüm daireler adına başvur belki apartmandakilerde abone olmak ister...http://www.superonline.net/internet/fiber/hemen-basvur

4 katlı bina sokaktaki çoğu bina öyle yeni binalar yapılıyor onlarda 4 kat 4 ten fazlasına izin yok buralarda.Abone olmak ister çoğu kişi niye istemesinki aradım diyorlar bu hat daha aktif değil diyorlar.3 kişi ile görüştüm hepsi birbirine aktarıyor müşteri hizmetlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beles -- 29 Temmuz 2016; 17:08:28 >

arama daha haberleri yoktur verdiğim linkten başvur... tek hızlı ve sağlam yol o... apartmandakilerin listesini yap tek tek başvur... ben o yöntemle 6 ayda bağlattım günde 3 defa başvurdum... ısrar etmezsen fiber hayal olur...
  • quote:

arama daha haberleri yoktur verdiğim linkten başvur... tek hızlı ve sağlam yol o... apartmandakilerin listesini yap tek tek başvur... ben o yöntemle 6 ayda bağlattım günde 3 defa başvurdum... ısrar etmezsen fiber hayal olur...

hımm anladım hocam peki irtibat numarası kısmına tek telefon numarası mı girdiniz.
    hem cep hemde sabit istenilen numaraları girdim...
  • quote:

hem cep hemde sabit istenilen numaraları girdim...

hocam başvuru yaptığım yerden aradılar bayi numarası verdiler bayi ile konuştum altyapı mevcut dedi sorduk başka apartmanların talep etmesi lazım mı diye gerek yok altyapı var zaten dedi.Apartmanın dilekçe yazıp başvuru yapılması gerekiyorumuş.Kutu felan koymadılar bağlantı nasıl olur sadece rögar kapağı var sokakta apartmana nasıl ulaşabilir kablo tekrar mı kazılması lazım hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    apartmanın önünde kare kutu olacak ondan apartmana girilecek... içeri santral koyacaklar santralden dairelere fiber hat çekiliyor... aynı gün devreye giriyor...
    http://beta.speedtest.net/result/5519452850
  • quote:

apartmanın önünde kare kutu olacak ondan apartmana girilecek... içeri santral koyacaklar santralden dairelere fiber hat çekiliyor... aynı gün devreye giriyor...
    http://beta.speedtest.net/result/5519452850

hocam şuan kutu yok koymaları zor olurmu o kare kutuyu şuan yeraltında kablolar çünkü.Sadece rögar kapağı var dışarıda.

logardan kablo kanalı ile binaya girip uygun yere santrali kurup abonelere bağlıyorlar... en fazla kat arasına delik için ve bina girişinde uğraşırlar...
  • quote:

logardan kablo kanalı ile binaya girip uygun yere santrali kurup abonelere bağlıyorlar... en fazla kat arasına delik için ve bina girişinde uğraşırlar...

hocam teşekkürler cevaplarınız için kusura bakmayın bir sorum daha olacaktı.Dediklerinizi uyguladım 3 kere mesaj attım sol e 2 gün içerisinde 20 kere arandım adsl satmaya çalışıyorlar teknik bilgi almak istiyorum diyorum bağlıyorum diyor sonra hop yine adsl bağlıyalım bayinin numarasını alabildim bayiyi aradım.
    Altyapı mevcut dediler şubeden başka apartmanlara ihtiyaç var mı diye sordum bağlatmak için gerek yok zaten sokağınızda kablolar mevcut cevabını aldım.İmza alıp apartmandan dilekçe ile başvurmanız lazım dediler.Şimdi bu dilekçe ile başvursam kurulum gerçekleşse bile herkesin abone olma zorunluğu var mı?Yoksa sadece izin amaçlı mı alacağım imzaları?

sen yöneticiyi ikna et o dedikleri dilekçeyi apartman adına hazırlayıp versin apartmanda kaç daire varsa hepsini istiyorlar... bizde 16 daire vardı hepsine fiber hat çekilmiş... ama wifida 16 tane superonline gözükmüyor... belki hepsi wifi kullanmıyor...
  • quote:

sen yöneticiyi ikna et o dedikleri dilekçeyi apartman adına hazırlayıp versin apartmanda kaç daire varsa hepsini istiyorlar... bizde 16 daire vardı hepsine fiber hat çekilmiş... ama wifida 16 tane superonline gözükmüyor... belki hepsi wifi kullanmıyor...

yönetici yok 4 katlı apartman bayi temsili yönetici olsun dedi.Şimdi herkesin abone olma şartı var mı ona göre imza attırırım.Amcam da ttnet ten memnunum dedi ama imza atarım diyor.
    hepsi abone olursa daha iyi hızlı gelir... adamlar tüm daireleri istiyor...
  • Aynı şeyi bende yaşadım. Bursada yaşıyorum. Bursaya 16NET diye bir firma bakıyor Superonline için aradığımda bir kadın çıktı. Dedim işte böyle f/o kutusu var. Yani fiber var apartmanıma çekilmesi için imza mı gerekiyor diye sordum. Biz sizi arayacağuz diyip adres aldılar. Bu arada fiber çekimi için SOL u arama bölgende hangi firma bakıyorsa araştır onu ara. Neyse devam ediyim. İlk başvuruyaptıktan 2 saat sonra aradılar beni. Dediler f/o kutusu apartmanınıza yakın mı dediler bende evet dedim. Onlarda çok iyi dediler daire sayısını dükkan sayısını hangi dükkabların olduğunu sordular sonra apartmanda SOL a geçiş yapacağına inandığınız çok kişi varmı gibi bir soru geldi bende Uydunet kullandığımızı kopmaların çok olduğunu eğer bağlanırsa geçen kişinin olacağını düşündüğümü söyledim. Onlarda tamam diyip apartmanınız iyi yerde güzel sizden hiçbir ücret imza almayacağız. Sadece apt görevlisinin imzası gerekiyor dediler. Bende 5 ay gibi bir süre sonra taşınacağım için hiç tahhüte bulaşmadım. Yeni taşınacağım yerde fiber yok. Birde onu iptal etmek için uğraşmayayım diye. Ama şu ülkede SOL dan iyi hizmet veren firma yok. Adamlar iyi yatırım yaptı. Ve başatdılar. Taşınmıcak olsaydım direk geçerdim. Birde bu aralar bir kampanyaları var 500 tlye kadar cayma bedelinizi karşılıyorlar eski iss den kalan Şu TV+ lı kampanya ama mutlaka bölgenizle ilgilenen şirketi bi arayın bişi kaybetmessiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Aynı şeyi bende yaşadım. Bursada yaşıyorum. Bursaya 16NET diye bir firma bakıyor Superonline için aradığımda bir kadın çıktı. Dedim işte böyle f/o kutusu var. Yani fiber var apartmanıma çekilmesi için imza mı gerekiyor diye sordum. Biz sizi arayacağuz diyip adres aldılar. Bu arada fiber çekimi için SOL u arama bölgende hangi firma bakıyorsa araştır onu ara. Neyse devam ediyim. İlk başvuruyaptıktan 2 saat sonra aradılar beni. Dediler f/o kutusu apartmanınıza yakın mı dediler bende evet dedim. Onlarda çok iyi dediler daire sayısını dükkan sayısını hangi dükkabların olduğunu sordular sonra apartmanda SOL a geçiş yapacağına inandığınız çok kişi varmı gibi bir soru geldi bende Uydunet kullandığımızı kopmaların çok olduğunu eğer bağlanırsa geçen kişinin olacağını düşündüğümü söyledim. Onlarda tamam diyip apartmanınız iyi yerde güzel sizden hiçbir ücret imza almayacağız. Sadece apt görevlisinin imzası gerekiyor dediler. Bende 5 ay gibi bir süre sonra taşınacağım için hiç tahhüte bulaşmadım. Yeni taşınacağım yerde fiber yok. Birde onu iptal etmek için uğraşmayayım diye. Ama şu ülkede SOL dan iyi hizmet veren firma yok. Adamlar iyi yatırım yaptı. Ve başatdılar. Taşınmıcak olsaydım direk geçerdim. Birde bu aralar bir kampanyaları var 500 tlye kadar cayma bedelinizi karşılıyorlar eski iss den kalan Şu TV+ lı kampanya ama mutlaka bölgenizle ilgilenen şirketi bi arayın bişi kaybetmessiniz.

anladım hocam ben aradığımda sadece imza gerekiyor dedi merkez bayi genel müdürlük karar verecekmiş o kadar soru sormadılar.Bende ttnet altyapısından bıktım 10 sene önce 8 mps kullanıyorudum şimdi 11 tek değişen bu.Şirket derken kazı işlerini yapan mı?

• Yani bi bakıma öyle her şehire belli biri bakıyor bursada bu 16NET googlea 16net yazarsanız anlarsınız sanırım zaten teşefonlarıda superonline bursa diye açıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bseeek

Yani bi bakıma öyle her şehire belli biri bakıyor bursada bu 16NET googlea 16net yazarsanız anlarsınız sanırım zaten teşefonlarıda superonline bursa diye açıyorlar.

hocam gittim sordum bayiye 4 kat olduğunu söyledim müstakil ev olmaz dedi en az 8 daire lazımmış birde alt kat dükkanmı diye sordu.İsim felan aldı ama öylesine herhalde uygun görürlerse gelirlermiş.Altyapı mevcut.1 Tl yatırım yapılmadı 10 senedir burda internete ttnet hiper bile yok çevremiz fiberler dolu ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beles -- 23 Ağustos 2016; 6:42:43 >
  • Geçmiş olsun be apartmanınızın çok yakınında Superonline F/O kutusu varsa ısrar edin ben kutu apt nin dibinde diye aramıştım bilgileri öyle istediler.

Bizimde yeni Türkcell ve Türk telekom Fiberoptik kazı yaptı caddede sanırsam baz istasyonu için düşündüm.
    Türkcell 1800 mhz'den 4.5G yayını vermeye başladı İphone 5s ile 100 mb/sn download ve 45 mb/sn upload değerleri alıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.