Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecen gün bizim siteye gelmisler. yöneticiye 10mbit sınırsızı 29 tl demisler. baska hiçbi masraf olmucakmis. mümkünmü bu arkadaslar
  • 10 mbir sınırsız 49 tl o sizin dediğiniz kotalıdır
  • Arkadaşlar bu kurulum işi için belirli bir başvuru adeti istiyorlar mı bizim Beylikdüzünde 30 daireli apartmanda (genelde ihtiyarlar var) adsl kullanan 5-6 kişi var. Ben limitsiz adsl için 45tl ödüyorum başvuru yapsam hatta yöneticiyi de ikna etsem sadece tek kullanıcı olsam kurarlar mı..? (binanın altına büyük bir tesis kurulacak fln demişlerdi de)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Arkadaşlar bu kurulum işi için belirli bir başvuru adeti istiyorlar mı bizim Beylikdüzünde 30 daireli apartmanda (genelde ihtiyarlar var) adsl kullanan 5-6 kişi var. Ben limitsiz adsl için 45tl ödüyorum başvuru yapsam hatta yöneticiyi de ikna etsem sadece tek kullanıcı olsam kurarlar mı..? (binanın altına büyük bir tesis kurulacak fln demişlerdi de)

Belli bir talep gerekli. Tek kullanıcı için çok zor.
  • Arkadaşlar çok merak ettiğim birşey var...Lütfen bilen arkadaşlar yazsın....Superonline Fiber Internet 10 mbps sınırsız (49 TL) tarifesinde ADSL'de olduğu gibi 15 gb download miktarını aşınca download hızın düşüyor mu???
    Eğer düşmüyorsa ve bu hizmetten yararlanabilecek arkadaşlar varsa hiç düşünmeden Superonline Fiber İnternete geçsinler...
  • Düşmezz.Zaten olay da burda
  • bizim siteye çok yakında geliyor ve ben hemen geçmek istiyorum ancak önümde şu şekilde bir engel var. bir aksilik olmazsa aralık ayında askere gitmeyi planlıyorum ve 5 ay boyunca fazladan 230lira ödememek için mevcut internet hizmetimi kapttırmayı planlıyorum.

diyelim ki ben aktif olur olmaz quicknete abone oldum ve 1 yıllık tahhütte bulundum, bu firma aralıktan sonra 5 ay dondurup geri geldikten sonra sürenin devam etmesi durumunu kabul ediyor mu? daha önce bu tür bir taleple firmayı arayan oldu mu? bu imkanı tanımıyorlarsa yazık olacak zira kapıma kadar gelen 10 mbit internet yerine 3 ay daha 1 mbit kullanmak durumunda kalacağım.
  • Bursa' da çoğu yerde kazı çalışmaları var. Hespi de Süperonline a ait. Hatta çok fazla lüks ve gelişmiş olmayan bizim mahallede bile kazı çalışmaları yapıyorlar. Hatta Fiber kabloları döşemişler... Bakalım biz ne zaman yararlanacağız...Geldiği anda direk geçeceğim. Hatta ev telefonunuda kapatacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilsev

Omurganın fiber olması büyük avantaj ancak şöyle birşey var atlanan, omurga dahilindeki veri transferleri tabi ki çok performanslı olacak ancak yurtiçinde de ttnetin pazar payı çok çok yüksek bu yüzden internetinizi kullanırken ttnetten hizmet alan bir serverda bulunan bir web sayfasına girmeye çalıştığımızda bile o fiber hattın avantajını kullanamayacağız.

Şöyle örnek vereyim. Warcraft 3 ün yerli serverları var biliyorsunuz çoğunlukla oynanan oyun dota haritasında. Oyunu 1 kişi kurar (host olur) ancak bundan önceki veri alışverişleri yani oyunu kurmadan önceki. Tamamen kullanıcı-server arasında geçer. Oyuna girildiği anda o bağlantı server yerine host makinesi olur. Eğer oyuncuların tamamı fiber omurgada iseler (tamamı quiknet abonesi iseler) çok çok düşük latency ile oyunlarını oynarlar. Ancak omurga dışındaki veri alışverişleri malesef yine bakır kabloların limitlemesine maruz kalacağı için fiber hattın avantajını kullanamayacağız.

Yurtdışı çıkışlarının ne oldugunu bilmiyorum ancak TTNet in yurtdışı çıkışları kullanılıyor diye yazılmış. Bu demek oluyor ki yine genel ttnet adsl kullanıcılarının yaşadığı yurtdışı çıkış problemini quiknette de yaşayacağız.

Ancak yatırımlar artan bir ivme ile büyürse ve altyapı çalışmaları hızlanırsa ve akabinde yurtdışı çıkışlarına da ciddi yükseltmeler gelirse, işte o zaman quiknet'i hakikaten quick olarak kullanabileceğiz.

Edit: Arkadaşlar quiknet bağlantı hızlarındaki upload hızlarını göremedm sitede 10/20/100 mbps download hızı yazıyor ancak bu hızlarda verilen upload hızları nelerdir?

10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

quote:

Orijinalden alıntı: Yilsev

Edit: Arkadaşlar quiknet bağlantı hızlarındaki upload hızlarını göremedm sitede 10/20/100 mbps download hızı yazıyor ancak bu hızlarda verilen upload hızları nelerdir?

10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dir.

Diye yazmakta sitesinde. Yalnız şu an 10 Mbps download hızında olan ben ve birçok arkadaş (forumda görebilirsiniz bunları) 5 Mbps upload hızına erişmiş bulunmaktayız.

Zannımca tüm upload hızlarını 5 Mbps ye çıkartmaya çalışıyorlar. Bu işlem tamamlanınca da siteye yazacaklardır.

Ben onu bunu anlamam pratiğe bakarım. Hiç takılmadan oyunlarımı oynuyorum. Torrentle saniyede 1.1-1.2 MB download, 500-600 KB civarı upload yapıyorum. Şu an teorikte download hızım 10mbps upload hızım 5mbps. Teorikte aylık 49 TL ödüyorum. Pratikte 2 aydır 46,80 TL ödüyorum.
    Speedtest değerlerim de bunlar:

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi!

• Superonline fiberinternet alt yapı calısmaları Eskişehirde basladı
  • Bugun 20/5 baglattim ama henuz sinir aktif degil. 70/30 civarinda sonuclar aliyorum..

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi!
  • Bu olay beni inanılmaz sinir ediyor. Apartmandan 4 daire bağlatmak istiyor. Süperonline'ı arıyorum ve 4 daire bile buldum diyorum yok ! İLLLA site olarak görünmesi lazımmış yasal olarak. Bu kadar saçma bir olay görmedim. İlk duydugumda oh be iyi bir internet hizmeti buldum artık dedim ama buda fos çıktı.
  • Quiknet için Ankara'da çankaya diyor; heralde ilçe olarak değildir!?Ne bileyim ör: altındağ...
  • Başka ne olucak ki bildiğin Çankaya işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: useryok

Bursa' da çoğu yerde kazı çalışmaları var. Hespi de Süperonline a ait. Hatta çok fazla lüks ve gelişmiş olmayan bizim mahallede bile kazı çalışmaları yapıyorlar. Hatta Fiber kabloları döşemişler... Bakalım biz ne zaman yararlanacağız...Geldiği anda direk geçeceğim. Hatta ev telefonunuda kapatacağım...

Evet Bursa'da birçok yerde bende gördüm bu çalışmaları fakat nerede oturanlar bu bağlantıları kullanabilirler bunu nerden öğrenebiliriz? Ben sitede oturuyorum fakat bir tek benim talep etmemle fiberoptik kablo bağlatırlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

quote:

Bursa' da çoğu yerde kazı çalışmaları var. Hespi de Süperonline a ait. Hatta çok fazla lüks ve gelişmiş olmayan bizim mahallede bile kazı çalışmaları yapıyorlar. Hatta Fiber kabloları döşemişler... Bakalım biz ne zaman yararlanacağız...Geldiği anda direk geçeceğim. Hatta ev telefonunuda kapatacağım...

Evet Bursa'da birçok yerde bende gördüm bu çalışmaları fakat nerede oturanlar bu bağlantıları kullanabilirler bunu nerden öğrenebiliriz? Ben sitede oturuyorum fakat bir tek benim talep etmemle fiberoptik kablo bağlatırlar mı acaba?

Dostum ben İstanbul 'da 850 hanesi, 13 bloğu olan bir sitede oturuyorum. Tek benim site yönetimine talep etmem ve 8 aylık çalışmamla sitemize QuikNet bağlanıyor.. Burada kaç kişinin talep ettiği önemli değil. Site yönetiminin görevi, 1 kişi bile talep etse eğer çıkarlar doğrultusunda ise karşılamaktır.
    Üstelik Superonline sitenin elini cebine attırmıyor bütün yatırımı üstleniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanboz

quote:

superonline bursa emniyet müdürlüğü ve bursa belediyesi ile anlaşma yaptı. BURSA'da Her yere MOBESE kamera kuracak. Ondan her yerde alt yapı çalışmaları var. Her yere fiberoptik kablo döşüyorlar. Çalışanlara sorduğumda bir kabloyu mobese kameraları için döşüyoruz dedi. Diğerlerini internet alt yapısı için. Bir kaç içi boş boru döşüyeceklermiş bir de. İlerde lazım olursa diye.. Alt yapı masraflarının bir kısmını bursa büyükşehir belediyesi bir kısmını da bursa emniyet müdürlüğü karşılayacak.
    Tabi bursalıları sevindiren bir haber olsa da bazı kişileri çok üzecek bir haber. Kendimden örnek verirsem evimin 15-20 metre önünde TELLCOM yazan bir logar var. Ama müstakil evde oturuyorum. Uzun zaman geçmesi gerekiyor müstakillere apartmanlara ve villalara vermesi için. Şu an bildiğim kadarıyla sadece en az 60 daireli sitelere veriyorlar.

ayrıntılısı aşağıdaki haberde

http://www.bursa.pol.tr/haber_detay.asp?HaberID=50

linkten bir madde
    TELLCOM’un ticari amaçları doğrultusunda kendi kullanımı için bir borulama altyapısı tesis edilecektir.

• Arkadaşlar hırsız telekoma verdiğim taahhüdüm bitti ve beylikdüzünde oturuyorum 10mbps için müracat edicem aklıma takılan bir konu var.. yıl sonu bu kampanya bitiyormuş.. Bu adamlar kalkıp yeni tarife yaparsa ve benim geçeceğim 10mbps hızından iyi olursa benim tarifemide yükselteceklermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

Arkadaşlar hırsız telekoma verdiğim taahhüdüm bitti ve beylikdüzünde oturuyorum 10mbps için müracat edicem aklıma takılan bir konu var.. yıl sonu bu kampanya bitiyormuş.. Bu adamlar kalkıp yeni tarife yaparsa ve benim geçeceğim 10mbps hızından iyi olursa benim tarifemide yükselteceklermi?

10 hızı arttı diyelim.

Fiyat fazlaysa sana kalır geçip geçmemek. Azsa veya aynıysa patlayabilir sende, ama büyük ihtimalle olmaz birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 17 Ekim 2009; 14:06:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.