Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bionicle

Ya bazıları çok şikayet var geçsem mi diye düşünüyorum demiş.

Sadece gülüyorum o arkadaşlara.

Ya bu TTnet'in çektirdiği eziyet ve fiyat farkıyla attığı kazığın haddi hesabı var mı?

Quiknet kullanıcılarından çok şikayet varmış...

Şu ttnet şikayetleriyle quicknet şikayetlerini kıyaslayın. Sonra da fiyatları kıyaslayın.

5mbps kullanıyorum 4 ay oldu belki. Hiç sorun çıkmadı diyebilirim. (Yani çıkan sorunlar da benim bilgisayardan falan kaynaklanıyordu.)

Çok doğru bir yorum olmuş Quicknet kullanıcıları neden sorun yaşasın kıyaslama yapılsa 10 kere TTNet'in hizmetinden hem fiyat hem performans olarak daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Haziran 2009; 20:16:37 >

• kardeşim sen git böyle hizmeti zengin sitelerinde yap olacak iş mi böyle fiyata orta halli kullanıcı hedef seçilmeli bence.
  • beyler bende ataşehirde oturuytorum şu anda 8 mps 4 gb kotalı kullanıyorum(superonline adsl tarifesi) babamın yüzünden malesef. adam bize söledi kampanyayı.temmuzda 10 mb sınırsıza geçicem.yalnız sizler üstlerde bi şey dediniz 15 gb kota falan dediniz orayı anlamadım nedir olay?
  • bence kimse sazan gibi atlamasın 2-3 sabretsin çünkü bu 3g bütün bu isp leri indirime zorlayacak gibi : )))
  • Arkadaşlar çok büyük bir yanılgı içindesiniz. Türkiyedeki ADSL hizmetini sadece ve sadece TürkTelekomdur. diğer firmalar yani Superonline, Quicknet, Smile.... vs gibi firmalar Telekomun pazarlamasını yapmaktadırlar. Sadece Telefon desteği, hatların kurulumu, yerinde destek gibi hizmetleri yükleniyorlar. Neden bütün bu firmaların fiyatlarının hepsinin aynı olduğunu sanıyorsunuz. Telekom bunlara 25 liraya toptan satıyor. onlar da 29 a satıyor.

kısacası Seve Seve(SS) Telekomdan bağlanmak zorundayız. Ne zaman bu Tekel kırılır derseniz.

Ne zaman ki bir firma devasa bir yatırım yapıp Yurdışı ve Yurtiçi internet omurgasını kurar, işte o zaman bu ülkede internet rekabete girer ve fiyatlar düşer kalite ve hız artar.
  • tellkom Quicknet in kendi altyapısı var telekomla alakalı değil biraz araştırda öyle yorum yap istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

Orjinalden alıntı: nkA

Yalnız sitede falan oturmuyorsanız fiberoptik fiyatlarına pek sevinmeyin. Super Online, Tellcom ile birleştiği için kampanya sadece Tellcom'un hizmet verdiği yerlerde geçerli. Bu da siteler vs. oluyor. Benim ilgimi 8mbit adsl çekti. Şimdi arayıp soracağım. İnş. 15 gb sınırlaması yoktur.

az önce aradım superonline'ı 15GB kotalı 49 sınırsız 99TL miş. ttnetle aynı :(

EEE NE ANLAMI KALDI OZMAN İSTERSEN BİRMİLYAR GHZ YAP HIZI OHOOOOOO GELMESİN KARDEŞİM 1 MB SINIRSIZLA MUTLUYUM.

o adsl i biz fiber diyoruz

• Superonline Quicknet fiber internetin kendi alt yapısı var ama , TTNETin yurtdışı çıkışlarını kullanıyor diye biliyorum , bunu da göz ardı etmemek gerekli.Yani o da bir ucundan TTNETE bağımlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunkurd

Superonline Quicknet fiber internetin kendi alt yapısı var ama , TTNETin yurtdışı çıkışlarını kullanıyor diye biliyorum , bunu da göz ardı etmemek gerekli.Yani o da bir ucundan TTNETE bağımlı.

TTnet'in yurt dışı çıkışlarını kullanmıyor kendi yurt çıkışları mevcut.O yüzden kullancılar tarafından hemen gelsin isteniyor (TTnet'ten tamamen bağımsız )

3G reklamlarında 30 mbit kadar hızın çıkabildiği yazıyor şayet bu doğruysa telekom kullanıcılarına güle güle diyebilir.

• bugun adsl hatti acilinca oturdugum sitede superonline fiber oldugunu ogrendim ama olsun ha 10 mb 5 gb kota ha 8 mb 4 gb kota. cok da uzelmeye degmezmis. tabii sinirsizlar icin super tarife.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

bugun adsl hatti acilinca oturdugum sitede superonline fiber oldugunu ogrendim ama olsun ha 10 mb 5 gb kota ha 8 mb 4 gb kota. cok da uzelmeye degmezmis. tabii sinirsizlar icin super tarife.

Hız bakımından da fiyat bakımından da farkı var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Superonline Quicknet fiber internetin kendi alt yapısı var ama , TTNETin yurtdışı çıkışlarını kullanıyor diye biliyorum , bunu da göz ardı etmemek gerekli.Yani o da bir ucundan TTNETE bağımlı.

TTnet'in yurt dışı çıkışlarını kullanmıyor kendi yurt çıkışları mevcut.O yüzden kullancılar tarafından hemen gelsin isteniyor (TTnet'ten tamamen bağımsız )

3G reklamlarında 30 mbit kadar hızın çıkabildiği yazıyor şayet bu doğruysa telekom kullanıcılarına güle güle diyebilir.

Hayir TT netin cikislarini kullaniyor. Ilk zamanlar hendi cikislariymis sanirim ama su an TTNET. Bu sebepten istediginiz hizi goremiyorsunuz. Ben geceleri bazen 20 Mbit e yaklasabiliyorum. Geri kalan cogu zaman 8 9 Mbit de geziyor hiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

quote:

quote:

Hayir TT netin cikislarini kullaniyor. Ilk zamanlar hendi cikislariymis sanirim ama su an TTNET. Bu sebepten istediginiz hizi goremiyorsunuz. Ben geceleri bazen 20 Mbit e yaklasabiliyorum. Geri kalan cogu zaman 8 9 Mbit de geziyor hiz.

Hayır kendi altyapısını kullanıyor ttnetin dandik kablolarını kullansa 100 megabiti 98 milyar dolara verse iyi

• Aynen ben müşteri hizmetleri ile görüştüğümde istediğim yerede hatlarını çekebileceklerini ancak mtre başına 70 lira ücret alacaklarını söylediler.

"istenilen her yere fiber hatlarını çekebilecekleri" söylenmiş yalnız mesafe bakımından apartmana veya siteye kadar çekilen mesafe tutarı ne kadar tuttuğunu hesaplamaya çalışsak yüksek bir miktar çıkıyor mesela 1 milyara yakın sayılır sizce ne kadar tutar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sithcem -- 23 Temmuz 2009; 4:39:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: honestboy

quote:

quote:

Hayır kendi altyapısını kullanıyor ttnetin dandik kablolarını kullansa 100 megabiti 98 milyar dolara verse iyi

Hocam okumadan atlamissin. Ben altyapimi dedim. Tabiki kendi altyapisini kullaniyor. Ama yurtdisi cikisinda TTNet kullaniyor. Tracert cekin google a gorursunuz...

• Orijinalden alıntı: sithcem

Aynen ben müşteri hizmetleri ile görüştüğümde istediğim yerede hatlarını çekebileceklerini ancak mtre başına 70 lira ücret alacaklarını söylediler.

"istenilen her yere fiber hatlarını çekebilecekleri" söylenmiş yalnız mesafe bakımından apartmana veya siteye kadar çekilen mesafe tutarı ne kadar tuttuğunu hesaplamaya çalışsak yüksek bir miktar çıkıyor mesela 1 milyara yakın sayılır sizce ne kadar tutar?

1Milyar olsa iyi 1km için ne kadar alacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 23 Temmuz 2009; 16:21:54 >
  • Orijinalden alıntı: sithcem

Aynen ben müşteri hizmetleri ile görüştüğümde istediğim yerede hatlarını çekebileceklerini ancak mtre başına 70 lira ücret alacaklarını söylediler.

Adamlara bir de altyapi mi hediye ediceksiniz oyle sacma sey olur mu... 30 metre ceksen 2100 lira oh ne ala... Nasil olsa eninde sonunda kendileri gelicek.
  • Doğuya ne zaman gelecek ya
  • Omurganın fiber olması büyük avantaj ancak şöyle birşey var atlanan, omurga dahilindeki veri transferleri tabi ki çok performanslı olacak ancak yurtiçinde de ttnetin pazar payı çok çok yüksek bu yüzden internetinizi kullanırken ttnetten hizmet alan bir serverda bulunan bir web sayfasına girmeye çalıştığımızda bile o fiber hattın avantajını kullanamayacağız.

Şöyle örnek vereyim. Warcraft 3 ün yerli serverları var biliyorsunuz çoğunlukla oynanan oyun dota haritasında. Oyunu 1 kişi kurar (host olur) ancak bundan önceki veri alışverişleri yani oyunu kurmadan önceki. Tamamen kullanıcı-server arasında geçer. Oyuna girildiği anda o bağlantı server yerine host makinesi olur. Eğer oyuncuların tamamı fiber omurgada iseler (tamamı quiknet abonesi iseler) çok çok düşük latency ile oyunlarını oynarlar. Ancak omurga dışındaki veri alışverişleri malesef yine bakır kabloların limitlemesine maruz kalacağı için fiber hattın avantajını kullanamayacağız.

Yurtdışı çıkışlarının ne oldugunu bilmiyorum ancak TTNet in yurtdışı çıkışları kullanılıyor diye yazılmış. Bu demek oluyor ki yine genel ttnet adsl kullanıcılarının yaşadığı yurtdışı çıkış problemini quiknette de yaşayacağız.

Ancak yatırımlar artan bir ivme ile büyürse ve altyapı çalışmaları hızlanırsa ve akabinde yurtdışı çıkışlarına da ciddi yükseltmeler gelirse, işte o zaman quiknet'i hakikaten quick olarak kullanabileceğiz.

Edit: Arkadaşlar quiknet bağlantı hızlarındaki upload hızlarını göremedm sitede 10/20/100 mbps download hızı yazıyor ancak bu hızlarda verilen upload hızları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilsev -- 21 Ağustos 2009; 5:52:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilsev

Edit: Arkadaşlar quiknet bağlantı hızlarındaki upload hızlarını göremedm sitede 10/20/100 mbps download hızı yazıyor ancak bu hızlarda verilen upload hızları nelerdir?

Selam,

Ben Haziran sonundan beri 10Mbs sınırsız kullanıyorum. Dün gece torrent beslemesi yaparken 450-500 Kbs aralığında gezdi hızı. İndirme hızı ise eğer kaynak iyiyse 1.1MBs'yi buluyor rahatlıkla.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.