Şimdi Ara

Süperonline Fiber internet fiyat güncellendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
42.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız sitede falan oturmuyorsanız fiberoptik fiyatlarına pek sevinmeyin. Super Online, Tellcom ile birleştiği için kampanya sadece Tellcom'un hizmet verdiği yerlerde geçerli. Bu da siteler vs. oluyor. Benim ilgimi 8mbit adsl çekti. Şimdi arayıp soracağım. İnş. 15 gb sınırlaması yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nkA

Yalnız sitede falan oturmuyorsanız fiberoptik fiyatlarına pek sevinmeyin. Super Online, Tellcom ile birleştiği için kampanya sadece Tellcom'un hizmet verdiği yerlerde geçerli. Bu da siteler vs. oluyor. Benim ilgimi 8mbit adsl çekti. Şimdi arayıp soracağım. İnş. 15 gb sınırlaması yoktur.

Bizimlede paylaşırsan iyi olur. Bende merak ettim şimdi ttnet gibi 8mbps 15 gb kota vermiyorlarsa bende geçerim.
  • Toplukonuta teşvik resmen herkez toplukonuta taşınsın avrupa kalitesinde internet hizmeti alabilmek için :)
  • arkadaslar sımdı bu superonlıne ıle quıcknet aynı dedınız
    ben atasehır kayısdagı mevkınde oturuyorum
    quıcknet bızım buraya hızmet vermıyor
    ozaman superonlıneda veremıcek
    oraya atasehır yazmıslar ama detaylı olarak nerelere kadar gelebıldıklerını yazmamıslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: einhander

arkadaslar sımdı bu superonlıne ıle quıcknet aynı dedınız
    oraya atasehır yazmıslar ama detaylı olarak nerelere kadar gelebıldıklerını yazmamıslar

ben şirket olarak tellcom ile superonline birleşti dedim yanlış anlaşılmasın, telefon ile bir arayıp sorun quiknet hizmeti var mı diye..
  • quote:

http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superadsl-8mbps.aspx

Burada 8mbit Adsl 49 YTL diyor. TTNET'e 1 mbit için 49 lira vermektense SuperOnline'a geçerim. Acaba bu tarifeyi kullanan var mı? Ayrıca ttnet gibi 15 GB sınırlaması var mı?

aynen 15 gb sınırlama var
    * 8 Mbps 4GB, 8 Mbps 6GB, ve 8 Mbps limitsiz paketler için download limiti 15 GB olarak belirlenmiştir. Fatura dönemi içerisinde toplam download miktarı 15 GB’yi gecen kullanıcıların hızı bir sonraki fatura kesim tarihine kadar 512 Kbps’ye düşürülmektedir.

• oy oy oy reklamda diyodu da inanmıyodum "Türkiye'de internet, SüperOnlin" ancak lanet ttnet bütün türkiyeyi sardı süperonline yayılacağını sanmıyorum
  • quote:

ataşehir dediği yer merkez, yani ilçe olarak değil, ben de küçükbakkalköyde oturuyorum ama burda da yok
  • quote:

Yalnız sitede falan oturmuyorsanız fiberoptik fiyatlarına pek sevinmeyin. Super Online, Tellcom ile birleştiği için kampanya sadece Tellcom'un hizmet verdiği yerlerde geçerli. Bu da siteler vs. oluyor. Benim ilgimi 8mbit adsl çekti. Şimdi arayıp soracağım. İnş. 15 gb sınırlaması yoktur.

az önce aradım superonline'ı 15GB kotalı 49 sınırsız 99TL miş. ttnetle aynı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

seneye 20mbps 50 tl olur 3g flan hizmete girecek temmuzda umarım adsl ucuzlar bizde rahatlarız.

• superonline o kadar sınırlı hizmet veriyor ki onlar yaygınlaşana kadar biz yaşlanırız arkadaşlar..zaten şuan için hedefleri sadece siteler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoSeKu3

quote:

EEE NE ANLAMI KALDI OZMAN İSTERSEN BİRMİLYAR GHZ YAP HIZI OHOOOOOO GELMESİN KARDEŞİM 1 MB SINIRSIZLA MUTLUYUM.

• Ya bazıları çok şikayet var geçsem mi diye düşünüyorum demiş.

Sadece gülüyorum o arkadaşlara.

Ya bu TTnet'in çektirdiği eziyet ve fiyat farkıyla attığı kazığın haddi hesabı var mı?

Quiknet kullanıcılarından çok şikayet varmış...

Şu ttnet şikayetleriyle quicknet şikayetlerini kıyaslayın. Sonra da fiyatları kıyaslayın.

5mbps kullanıyorum 4 ay oldu belki. Hiç sorun çıkmadı diyebilirim. (Yani çıkan sorunlar da benim bilgisayardan falan kaynaklanıyordu.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bionicle

Ya bazıları çok şikayet var geçsem mi diye düşünüyorum demiş.

Sadece gülüyorum o arkadaşlara.

Ya bu TTnet'in çektirdiği eziyet ve fiyat farkıyla attığı kazığın haddi hesabı var mı?

Quiknet kullanıcılarından çok şikayet varmış...

Şu ttnet şikayetleriyle quicknet şikayetlerini kıyaslayın. Sonra da fiyatları kıyaslayın.

5mbps kullanıyorum 4 ay oldu belki. Hiç sorun çıkmadı diyebilirim. (Yani çıkan sorunlar da benim bilgisayardan falan kaynaklanıyordu.)

Biz zaten ttnet için ölmüyoruz hangisi iyiyse onu kullanmaya çalışıyoruz.

• yaygınlaşmadığı sürece çok fazla bir anlamı yok. fiber optik sisteminin yaygınlaşmasını beklemek de hata olur zaten
    oldukça masraflı bir iş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamiloglu

yaygınlaşmadığı sürece çok fazla bir anlamı yok. fiber optik sisteminin yaygınlaşmasını beklemek de hata olur zaten
    oldukça masraflı bir iş...

Aynen ben müşteri hizmetleri ile görüştüğümde istediğim yerede hatlarını çekebileceklerini ancak mtre başına 70 lira ücret alacaklarını söylediler.
  • 10 megabit 49 lira biz ttnete veriyoruz 1mbite 49 lira bende içerenköyde oturuyorum bizim oraya gelmesi cok zor ancak kiptaş gibi sitelere gelir

Karasal TV

70 ilerada cok be :D örnek diyelim bizim evden kiptas vardir 1kmre hesaplayınca korkunc para cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 18 Haziran 2009; 8:58:29 >
  • quote:

tek tek site adı mı yazsın adamlar ankara için de çankaya yazıyor çankaya ankaranın yarısını kapsıyor zaten
  • 5mbit hızı 10mbit e yükseltmesi kesinlikle ttnet e karşılık vermek içindir.. bunu tahmin etmiştim.. aslınlda bunu sadece 5mbit 5gb kotalı tarife için yapmak istemiştir ama sadece 5mbit sınırsız bir tarifenin olmasıda tuhaf olurdu.. mecburen sınırsız tarifenin hızını da kotalı seviyesine çekmek zorunda kaldı sanıyorum..

yani quiknet inde kullanıcının yararına çalıştığını pek sanmıyorum.. öyle olsa kesinlikle kotalı tarife getirmezlerdi..

öyle yakında 20mbit sınırsızı 49tl ye vereceklerinide hiç sanmıyorum...

zaten ttnet e bakarak iş yapıyor 10mbit hıza 5gb kota komik değilmi? insanlar 29tl ödüyor versene 20gb kota

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 18 Haziran 2009; 9:56:51 >
  • Hangi sitelerde hizmet verdiklerini 444 222 0 dan sorup öğrenebilirsiniz..
    Bence de 10 mbite 5 gb çok az, haftada birkaaç kez internete giren biri için ideal olabilir ama, normal kullanıcı için değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.