Bildirim
SUPERONLINE FİBER METRO ETHERNET INTERNET ERİŞİMİ
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8000 kbit (8 Megabitspersecond) / 8 = 1000 kbyte bu yüzden 800-900 arası çıkar
5000 kbit (5 Megabitspersecond) / 8 = 625 kbyte yapar -
quote:
Orijinalden alıntı: Xanderian
8000 kbit (8 Megabitspersecond) / 8 = 1000 kbyte bu yüzden 800-900 arası çıkar
5000 kbit (5 Megabitspersecond) / 8 = 625 kbyte yapar
ewet bencede böylede fiber metro internette direk bağlantı olduğu için ADSL den 10 kat hızlı olduğunu iddaa ediyorlar..
bana mantıklı gelmedi ozaman 50 Mbps de, niye 5 deyip 50 gibi sunuyorsun:) -
Metro internette, hangi hızda abone olursanız olun, genelde yüksek hızda download ve upload hızına ulaşıyorsunuz. Superonline'daki fiber internetten bahsetmiyorum. Metro internetten bahsediyorum. Elektrik prizlerinden sinyal veren hizmetten. 10Mbit bağlantı hızına abone olup da 60mbps hızlara erişenler görmüştüm. Ama ne kadar sağlıklıdır, ne kadar sürüyor veya ping'leri nasıldı o kadar detaylı bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Metro internette, hangi hızda abone olursanız olun, genelde yüksek hızda download ve upload hızına ulaşıyorsunuz. Superonline'daki fiber internetten bahsetmiyorum. Metro internetten bahsediyorum. Elektrik prizlerinden sinyal veren hizmetten. 10Mbit bağlantı hızına abone olup da 60mbps hızlara erişenler görmüştüm. Ama ne kadar sağlıklıdır, ne kadar sürüyor veya ping'leri nasıldı o kadar detaylı bilmiyorum.
evet metro internet..
10 mbit ile 60 mbps yani saniyede 60 mb (60.000 kb) doğru anlıyorum:)
ama kesin değil 10 mbit garantisi çok çok üstüne çıkabiliyor..
doğrumu anladım.. -
Doğru evet. Metro internetin çalışma mantığı diğerlerinden farklı. Bu yüzden böyle. Bir apartmana tek bir bağlantı veriliyor. 10 daire varsa, hepsi tek bir IP'den internete çıkıyor. 10 daire olsa ve hepsi 10Mbit abonesi olsa, o zaman apartmana 100Mbit bağlamak zorundalar mantıken. Bu durumda, diğer 9 daire tatile gittiğinde, geride kalan tek daire yaşadı demektir -
quote:
Doğru evet. Metro internetin çalışma mantığı diğerlerinden farklı. Bu yüzden böyle. Bir apartmana tek bir bağlantı veriliyor. 10 daire varsa, hepsi tek bir IP'den internete çıkıyor. 10 daire olsa ve hepsi 10Mbit abonesi olsa, o zaman apartmana 100Mbit bağlamak zorundalar mantıken. Bu durumda, diğer 9 daire tatile gittiğinde, geride kalan tek daire yaşadı demektir
:)
ama fiyatlar çok pahalı
10 mb için aylık 1300 TL
5 mb için aylık 850 TL :(
simetrik ve direk bağlantı olduğu için fiyat böyleymiş..
5 mbit alim diyorum ama bana 500 kb download hızı ile gelirse yazık olacak 850 tl ye:(
-
10Mbit için 47.47 TL diyor sitesinde.
http://www.metronet.com.tr/sayfa.php?syfid=793676 -
quote:
10Mbit için 47.47 TL diyor sitesinde.
http://www.metronet.com.tr/sayfa.php?syfid=793676
görüştüm bunlarla bazı sitelere fiber çekmişler onlara satış yapıyorlar. 22 daireli bir site olmadanda değerlendirmeye almıyorlar :(
maliyeti paylaşalım çekin dedim bakalım ne çıkacak :) -
Gelirler hemen. Ben bir keresinde mesaj atmıştım, 1-2 gün sonra hemen gelmişlerdi. Önem veriyorlar bu tür durumlara. -
quote:
Orijinalden alıntı: okbil
Merhaba,
8 Mbps ADSL den fiber internete geçmeye çalışıyorumda anlamadığım bir şey var
5 Mbps fiber ile simitrik bağlantı yaptığım için upload ve download eşitleniyor ama ADSL 8 Mbps ile 800 - 900 Kb ile dosya indirirken 5 Mbps fiberde
5 Mb (5000 Kb) hızımın çıkacağını söylüyorlar.. bu doğrumudur?
konuyla ilgili bende sizinle aynı fikirdeyim ama 5mbps metro ile ben 400-500 kb'tı geçemedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X