Merhaba arkadaşlar, ben bugün yeni evime taşındım, geldiler fiberi kurup gittiler, daha önce yaşadığım yerde fiber yoktu, normal sol adsl kullanıyordum, o hattı kullanıren twitch tv'den herhangi bir yayını buffering olmadan source kalitesinde izleyebiliyorken şu anda fiber hatla 480p video bile oynatamıyorum? bu nasıl bir saçmalıktır? Aynı sorunu yaşayanlar var mı? çözümü nedir bunun? 30 defa aradım müşteri hizmetlerini, dns kullanmıyorum, verdikleri dns'i denedim değişen bir şey olmadı, yerel yayın yapanı da, denizaşırı ülke'de yayın yapanı da izleyemiyorum, modemim bu sonu s ile bitenden, huawei, paket 25mb'e kadar, normalde 50 olması lazım ama bir türlü geçiremediler o pakete, hoş geçmesem bile matematiksel olarak 1080p bir video'yu bile sorunsuz açmam gerek değil mi?
Ttnet yüzünden bu konuda zerre sabrım yok, sinirden deli olmak üzereyim, yok mu bunun bir çözümü?
1080p izlerken aynı anda youtube 1080p açtım. herhangi bir sorun yok. ayrıca Turkcell tv+ da hd kanal açık. genelde bu sorunlar ilk kurulumda oluyo. hız kendiliğinden 2mbite düşüyor. çağrı merkezini arayıp modeme güncelleme yapmalarını söylersen hiçbir sorun kalmaz