merhaba, netsped'de hangi paketi ve modemi kullanıyorsun? bende netsped'e geçiş yapabilirim, kullanımda kopma filan oluyor mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 23 Ocak 2023; 1:14:27 > |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (11. sayfa)
-
-
Benim kendi modemim var iss modemi değil Tp-link VR-300 kullanıyorum 100mbit vdsl tarife
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100'lük tarifede hız durumu nasıl? netflix, amazon prime filan izlerken takılıyor mu? ya da oyun oynuyorsan pingler nasıl? kısacası memnun musun netspeed kullanımından?
bende 100'lük vdsl'e kendi modemimle geçicem ama yakınlarda netspeed kullanan yok ondan soruyorum.
-
Terifem 100'lük ama bina tesisatı 80'e kadar kaldırıyor bu yüzden hızı 75'e sabitlettim ethernet ile 72 civarı hız alıyorum online oyun çok oynamıyorum tek online oynadığım oyun rocket league ondada 30 ile 60 arası ping alıyorum ama RL oyununun sunucuları uzak ve her maç farklı sunucuya bağlandığı için ping her sunucuda değişiyor Netflix,disneyplus,amazon gibi platformlar sorunsuz ayriyetten ben iptv kullanıyorum bir sorun yaşamıyorum,hizmet olarak bayağı iyiler daha uygun fiyatlı firmalar mevcut poyraznet,tıklanet,comnet gibi ama memnuniyetimden dolayı hiçbir zaman başka issye geçmeye cesaret edemedim yani kısaca ilgi,alaka ve hizmetten memnun kalırsın ama malum herşey öncelikle altyapına bağlı.
SOL den kısa süreli deneme amaçlı statik ip tahsis etmesini rica edin MH den bir çok sorun ortadan kalkacaktır eminim SOL derdi oluşturur CGNAT ile sonra dermanı size ek hizmet olarak satar işini bilen Premium bir ISS dir her şeyin bir çaresi mevcut kendilerinde arkalarında kapı gibi baba yarısı BTK var nedense en sıkıntılı CGNAT bunlarda mahşerin pardon Varlık fonunun üç atlısı SOL, TT ve Türksat bunları kimse tutamaz müşteriler bile :)
-
Oturduğum binada alt yapısı var Superonline'ın hatta bugün başvurdum yarın gelecekler kurmaya ama konudakileri okuduktan sonra iptal mi ettirsem diye düşünmedim değil. Sizce ne yapmalıyım? Binanın otoparkında Superonline'ın broşürlerinin olduğu bir stant bile var.
1000 Mbps paketine başvurmuştum alt yapı destekliyormuş ama yarın yine test edecekler mesajımı görenler acaba yanıtlayabilir mi lütfen? VPN engellemesi vs. korkuttu baya okuduklarım.
Not: Bu arada taahhütsüz kullanacağım. Taahhütsüz kampanyası varmış. Şu anda TurkNet kullanıyorum ve Fast değerlerim altta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan Yıldız -- 2 Şubat 2023; 19:32:50 >
-
Adı fiber ama içi beni dışı seni yakar
hiç bulaşmayın bence ama taahhüt yoksa deneyin isterseniz ama dikkat edin hemen iptal ettiremeyebilirsiniz belki ilk 3 ay gibi veya Kurulum ücreti vs çıkartarak iptal ettirmemek için bunlardan her şey beklenir siz en yidi tam öğrenin
bu arada bende de fiber var dediğim gibi adı fiber memnun değilim kısıtlı sansürlü kullanıyorum tüm engelleri aşmak için ekstra Router aldım bir de üstüne vpn kullanıyorum
bu konudaki ve aşağıdaki sorunlar var bende de
https://forum.donanimhaber.com/superonline-dan-uzak-durun-kesinlikle-bulasmayin--154529960
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 2 Şubat 2023; 20:30:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ComNet, Türk Telekom altyapısıyla 1000 Mbps veriyor. Acaba bu konuda bilginiz var mı peki? Önerir misiniz TT altyapısı ile kullanmayı?
-
500 mbit paketim var neden bugun 100 mbit veriyorlar sinir bozucu
-
sonuçta taahhütsüz bağlatmışsınız zaten o fiyata şuanda 1000mbps verebilen yok, bir kaç ay test edin deneyin bence
-
Arkadaşlar dünden beri 1000 mbps internetimde film izleyemiyorum 480p de bile donuyor farklı bilgisayar ve cihazlardan da kablolu denedim,kabloyu da değiştirdim sonuç değişmedi driverlarım güncel,ayrıca şu sitede indirme testi yaptığım da tam hız alıyordum şuan hızlar 100 de 1 bile değil.Rica etsem siteden test yapıp sizde de problem var mı bakabilir misiniz? (Not:Speedtestte hız normal gözüküyor.)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende bu kadar hızlar yok ama bende malum sitelerden Flim izleyemiyorum. Nasıl desem. Başta izliyorum Sonra sanki sistem onu algılayıp İnterneti yavaşlatıyor. Yani Sansür uyguluyor. Yasal uygulamalar da kesinlikle bu sorun yok. Tod VS.
Sizin durumda böyle olabilir mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefondan izlediğimde bir problem olmadı ancak bilgisayardan veya farklı cihazlardan açınca oluyor ama banada kısıtlama yapıyorlar gibi geliyor.Ama vpn filan açıncada çözülmedi anlayamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibcg1995 -- 3 Şubat 2023; 22:58:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sansür uygulandığını düşündüğünüz siteleri yazarmısınız. Çünkü ben 2 senedir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
-
Superonline internet servis sağlayıcısını seçenekler arasına koymayın aksi halde üzülürsünüz ciddi anlamda bu konuda potansiyeli yüksek demedi demeyin
Benim gibi Router masrafı ve aylık vpn masrafınız olur ki vpn bile tam anlamıyla çözüm olmuyor Ping hız düşüşleri vs var engelleri aşsanız bile
Statik ip zaten çözüm olmuyor ben 5 kere alıp denedim engelleri aşmak için statik ip 30 TL den 60 TL yaptılar ve statik ip yi ip kamera vs vb işlemleri için çözüm haricinde çok bir şey beklemeyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 5 Şubat 2023; 14:6:48 >
Arkadaşlar siz ne sansürüne takılıyorsunuz ben 1 yılı geçkindir kullanıyorum normal kullanımda rastladığım bir şey yok
binaya altyapısı gelince yıllardır kullandığım turkneti bırakıp bunların 500 mbps olan paketine geçiş yaptım. ilk 1 ay kadar hızda sorun yok gibiydi, genelde 500e yakın hız alıyordum. 10 gün önce yaptığım hız testinde 130'larda çıktı hız. mobil uygulamasından bağlantı iyileştirme filan denedim işe yaramadı. aradım robotlarına hız problemi yaşıyorum dedim 5 dakika içinde güncellenip iyileştirilecek diye mesaj geldi. yine değişen bişey olmadı.
bugün tekrar aradım kazınarak müşteri hizmetleriyle görüşmek istiyorum dedim. 3.kez dedikten sonra bağladılar sonunda. hız testleri, yenileme, sıfırlama, modemi açma&kapatma vs. işlemlerinden sonra yine değişen bişey olmadı ve telefondaki temsilci kendi değerlerinde sorun olmadığını istersem teknik servis yönlendirebileceğini fakat bunun ücretli (250 tl) olduğunu söyledi.
siz kendinize küfrettirmeyi bu kadar mı çok istiyor ve seviyorsunuz gerçekten ya? ulan taahhüt ettiğinizin çeyreğini ancak verebiliyorsunuz hız olarak. insan ar eder sorununuzu çözelim der. bunlar daha fazla uzatmayalım diye ücretli teknik servis yönlendirelim diyo. şaka mısınız abi siz ya?
-
Oyun oynuyorsaniz Bulaşmayın superonline fiber falan hikaye. Normal kullanıcı iseniz hiç sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeşim oynadığınız oyun ve ping değerlerini yazarmısın çok merak ettim. Biz farklı firmamı kullanıyoruz. Bende sevmem superonline'ı fakat baya abartılıyor gibi geliyor. Turkcell fiber kullanıoyrsan oyunlardaki ping değerlerini söylermisin.
-
Superonline eve kadar fiber
Fifa 23 58- 70
Bf2042 60 - 65
Cs go 85 90
Telekom gpon kullanırken
Fifa 38-42
Bf2042 38- 43
Cs go 49 55
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 7 Şubat 2023; 14:18:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X