Kablonetden superonline geçmekmi mantıklı yoksa kablonetde kalmakmı? bir kaç yıl önce mahalleye fiber geldide denemek istiyorum ne yalan söylim, sanki kablonetin kablolar eski diye (30 yıllık bina) gerçek yeni bağlanmış fiber daha olur gibime geliyo. (cahil görüşü) Istanbul kadiköyde sorun yaşayan varmı superonline ile? |
Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (13. sayfa)
-
-
fiber iyidir
-
ikisini de kullandım. dns engellemeleri, ip engellemeleri konusunda birebir aynı ISS'ler. SOL, fiber olduğu için daha iyi ping konusunda. (kablonet'in fiberini kullanmadım, klasik, 20 yılllık koaksiyelini kullandım)
-
Oyun oynuyorsaniz superonline berbat.eve kadar fiberi bile kötü. Vdsl ttnet bile daha iyi..taahhütsüz abone olun denemeden abone olmayın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Edit... Benden kaynaklıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 10 Mart 2023; 3:52:14 > -
Halen daha sorun yaşayan var mı veya sorun düzelen var mı sonradan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz Stremio + Torrentio kullanıyorum.
-
Eve Superonline gelsin diye uğraşıyorum ben de iyi ki okumuşum bu gönderiyi. Oyun oynamıyorum aylık internet tüketimim 300-500GB Civarlarında. 60MBPS VDSL hizmet alıyorum TT altyapısında ve memnunum. Daha yüksek hızları görebilmek için Superonline'a geçmeyi düşünüyordum. Bu bahsettiğiniz sorunlar devam ediyor sanırım. Sizce geçmeli miyim?
-
Hayırr
İnternet tüketiminiz resmi kaynaklardan olduğu sürece sorun yok hocam. Ama 500mbps ustu almayın ve wifi6 cihaz isteyin tertemiz kullanırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 12 Nisan 2023; 8:36:19 >
Yeni müşterilere özel 200 MBPS 260TL 12 ay taahhütle. Ben Taahütsüz 500MBPS'ye geçsem, daha sonra memnun kalsam bana 260TL civarından 200MBPS'yi verirler mi? İptal ekibi taahütsüz aboneliğimi iptal ettirmek istiyorum dediğimde güzel bir teklif sunar mı?
-
Bence bunu arayıp sorun. Taahhütsuz paketten taahhütlü pakete geçiş mümkündür ama daha düşük hıza geçirirler mi sormak lazım.
Bu arada genel bir soru sormuş olayım: Superonline tarafında upload hızları artan var mı?
Gercekten bu kadar fark var mı ya apex legends da bi ton ayar yaptıktan sonra 50-70 aralıgına kadar ındırdım iss superonline fiber 100mbps şimdi bi kaç aya taahüt bitecek 500 lüğe gecmeyi düşünüyordum aptmanımda tt fiber de var 40-50 arası ping alabılceksem hıc dusunmeden tt ye gecerim valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TurkNet altyapı varsa Avrupa ile 35 ms alabilirsiniz.
Superonline ülkenin en kötü ISS’i olmayı başardı. Leş gibi bir hizmet veriyorlar.
Sansür için kullandıkları yazılım ve donanımları kaldırsınlar hepsinden iyi olabilir. Ama adamlar malum şahısların adamları.. Tamamen interneti kesmediklerine dua edin.
İnterneti kesmediklerine dua mı edeyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Algenthor -- 7 Mayıs 2023; 18:57:23 >
Evet.
Pranga takıp çöllerde köle olarak satmadıklarına da dua edeyim mi? Bir süre sonra bunlara dua ede ede şükretmeye başlarım, sonraki adım kutsallaştırıp ilah ilan etmek zaten.
Gül gibi yaşayıp gideriz.
Hocam turknetin kendi fiberi yok binada . Superonline ve TT nin kendi fiber hattı var muhtemelen taahut bıtınce TT 500 mbps fiber versiyona gecmeyi dusunuyorum en azından modem i falanda değiştirme imkanım olacak tt ye gecınce. Apexi sole 35 -50 arası pinglerle oynayabılırsem efsane olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben zaten eleştiriyorum hocam bana karşı bunları yazmanıza gerek yok. 14 mayısta gerekeni yapın yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X