Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
54
Favori
84.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3-4 gündür konum olarak farklı farklı iller geliyor ben istanbuldayım ve istanbul hariç her il geliyor ve oyunlardaki pingim daha fazla olmaya başladı normalde konum olarak istanbul,ümraniye olarak yazardı doğru konumum bu ama 3-4 gündür böyle statik ip aldım ama yine aynı speedtest.net üzerinde otomatik olarak sunucuları adana,ankara,samsun çıkıyor 2 senedir kullanıyorum ilk kez bu durum ile karşılaşıyorum. Bu sorun nasıl çözülüyor bilen varmı ? sizde durum nasıl ?

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi

• quarlack Q kullanıcısına yanıt

Süperonline böyle işte ya kabul edip katlanacaksınız ya da ilk baştan araştırıp abone olmayacaksınız

bu konu başlığı ve içeriği zaten her şeyi anlatıyor

Hocam ben Izmitdeyim yıllar önce 10 sene önce ama kocaelinden ip alabiliyorduk sonra Bursa Sakarya olmaya başladı simdi ise hep İstanbul Avrupa yakası ne yaparsam yapayım kurtulamadım bir de hep ayni ip blogu geliyor misal örnek 176.212.ABC bundan kurtulamıyorsun sebebi belli CGnat ve sanal ip durumu isi daha ucuza kotarma çabaları ve de kullanici üzerinde kontrol amaçlı bağlantıyı dolandirma bant kisitlama vs.vs. vs. Komik olan geçtiğimiz Ekim 1000 gb kullandım hediye etti altyapı da destekliyor onda bile ping ve diğer değerler olmasi gerekenin en az 5/6 kat kötü aşağısı değerlerdi bunun 50 yil öncesi bakır kablo ile cok daha düzgün ping latency lag değerleri aliyorum sahsi düşüncem Superonline bitmiştir son kurşunlarıni atiyor ne yapmaya çalıştıklarını anlamak çok zor Kolay Gelsin Sevgiler Saygılar Sunuyorum Herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 3 Ocak 2025; 20:0:2 >
    Hocam sizin ip yalnız İstanbul lakin sizin çıkışı uzaktan veriyor bu nedenle gecikme yaşıyorsunuz biz de İstanbul ip gene ama uzak olduğumuz için İstanbul Avrupa Yakası bize mecburen ortan çıkış yaptırıyor tekrar bağlantıyı buraya getirip çıkış yaptırmıyor ama bu bile değerleri hoplatiyor
    Ping latency lag icin bağlantınız iyi olsa bile en kısa yerden çıkış olup Avrupa omurgasına bağlandığınız an işiniz hallolur sırf bunun için deneme amaçlı yerel buradaki iss kullandım 16 mb adsl 2 ile en temiz bant genişliğini yakaladım aklıma gelmişken neden misal daha önce izmit oluyordu cikislar simdi olmuyor tahminen o zaman Türk Telekomünikasyon dan ip kiraliyordu simdi ucuza getirmek için direkt kendi havuzundaki beş para etmez sanal ip cgnat ip leri veriyor sızım hızınız ne kadar yüksek olursa olsun misal bazen 5 bazen 10 kişi aynı ip numarası uzerinden baglanti alınca ve çıkış yapmaya başlayınca sizi protokol sıraya alıyor cok az da olsa arkada kalıyorsunuz lakin bu size delay lag latency ve yüksek ping olarak geri dönüyor olay çok basit esasında Turkcell Superonline cgnat olayını tamen kaldırıp her ilde pop up kuracak ip bant ağ çıkışı alacak bak o zaman nasıl roket gibi olur hersey 10/15 yil öncesi böyleydi 10 mb ag hızım vardı ping degeri bakin yazıyorum 2 idi latency lag 5 ya da 6 çıkıyordu simdi adam 200 mbps lullaniyor ping 40 latency 60 lag 50 bunlar berbat korkunç degerler leş ötesi hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 3 Ocak 2025; 20:9:2 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.