Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
54
Favori
84.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süperonline a elini veren kolunu kaptırıyor
    Speedtestlere göre uçuyor kaçıyor ama görüldüğü gibi gerçek kullanımda yani oyun oynarken yaşattığı sıkıntılardan dolayı ne kadar kötü olduğu ortaya çıkıyor

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670

https://forum.donanimhaber.com/superonline-call-of-duty-online-sorunu--157497510

https://forum.donanimhaber.com/superonline-dolandiricidir-sansurcudur-yasakcidir-uzak-durun--159864502

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 24 Aralık 2024; 20:36:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salihli beni engellemiş ama burdan yanıtlıyım beğenmiyorsan gidip TT den alabilirsin . iptal et

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
    Bölgesindeki tek fiber sol olan benim gibi kullanıcılar mecbur kalıyor. Başlıktaki kimsenin memnun olduğunu sanmıyorum maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

hocam elimden gelse cgnat dan kurtarırım sizi zamanında taktik vardı ama artık çalışmıyor fix durumda.

Sorunlar kısıtlamalar neden kaynaklıysa kaynaklı açıkçası ilgilendirmiyor. Bedensel engelim dolayısıyla sürekli internet pc başındayım. Az biraz oyun oynayalım diyoruz sorun çıkıyor film izleyelim diyorum hız kısıtlanıyor. İlla cgnat kurtarma yöntemi vs uğraşmak zorunda değiliz. Parasını verdiğimiz hizmet düzgün çalışsın yeter.

cgnat kaynaklı diyorum ya yurt dışı çıkışları olsun vs bende bir sorun bulunmuyor eğer isterseniz speedtest harici bile kanıtlarım herşey tam hıza yakın hız almakta.

En basitinden cod oynamak için bile statik ip alın diyen bir firma açıkçası savunacak tarafı yok

onu diyorsanız dinamik ip (cgn harici) sorun yok.

Nerden tutarsam elimde kalıyor. Statik ip’ye zorlamak kadar aptalca bir şey olamaz.

Türknet'te bankacılık uygulamalarında bende bir sıkıntı yok. 

Kişke hepimize sponsor olsalarda yolumuzu bulsak.  Bilgili olmanız ni güzel; ondan daha güzeli bilgilerin doğru veya doğruya yakın olması. 

onun çözümünü biliyorum cgn den çıkış. aksi halde superonline de baya sorun var cgn bloklarında.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

o zaman sorunu çözmüşler ipv6 yönünden sıkıntı yoksa ne mutlu sana :)

Dolayısıyla çöponline

ipv4 ve ipv6 da da sorun yaşamadım.

Taahhütsüz(senetsiz) özgür internet. 1000 e 1000, 349 TL. 

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

süper fiyat süper hizmet

bende 1000/50 337 tl ödüyorum

sonraki 6 ay da 427 tl yapçaklarmış :(

12 ay sabit. Senetsiz, caydırma bedelide yoh.

Ben o fiyatları sitede göremedim.

Kullanıcı adı ve şifre; Oim de, gizsiz. 

İstediğin rüteri kullan. 

• bende önceden cgnat vardı. çok savaş verdim de cgnattan çıktım ama ipv6 yok bende hala.

• modemden wan kablosu çek tak çek tak yapıp ilk bağlantı kopma oluşturun ardından bağlantı sorunları yaşıyorum diye kayıt oluşturun gelecek olan ekibe ipv6 talep etmektedir L1 (Network) birimine iletilmesi ve manuel açılması gerekli diye not düşürtün. ardından sorun ile ilgili bot arama gelecek 2 basın genel müdürlük arıyacak onlara aynısını söyleyin notun ekip de öyle girdi diyin zaten genel müdürlük saysan 3-5 kişi çalışıyorlar hepsine de öğrettim ipv6 yı ne olduğunu vs biliyorlar :) iletip size dönüş yaparlar açtık diye.

valla bu sol ekibi öyle gerzek ki. ipv6 açamaz üstüne bir de cgnat a sokar tekrar. ben alamayayım şuan sıkıntım yok. :)

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

bende cgnat da değilim sadece V6 aktif ediyorlar :)) siz bilirsiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.