Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
54
Favori
84.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne TikTok ne YouTube hiçbir şey adam gibi çalışmıyor. Pazar akşamı prime time ya, yavaşlatmanın sonu yok...

• Alphonsus kullanıcısına yanıt

Ipv6 ile sorunsuz

• Bugün yine ne yaptılarsa ping'in falan 400'lere vurmasını geçtim reddit'te videolar oynamıyor artık. Telefon internetimde sorunsuz evdeki fiber 500 mbit bağlantımda videoları açmıyor. Video da izleyemiyorsun artık

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Engelle geç

Süperonline nın %90 ı sorunlu her 10 aboneden 6-7 i memnun değil

çok çok çok nadir şanslı kullanıcı çıkar gelir böyle bende sorun yok der hatta speedtest yapıp sonucu paylaşır şimdi :) ve sonra %90 sorunlu kısım görülmez hatta sen ben gibilere yalancı trol derler

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Ekleme kısmınızdaki problem tamamiyle omurgadan sizinle alakası yok. Yatırımsız, güncellemesiz hizmet satılınca böyle oluyor. Tellcom bloklarının bazıları çok stabil iken bazı tellcom ve superonline bloklarında bir yönlendirme haritası var ki kafayı yersiniz. Yapan eşeği bulup eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım da teknik ekip isim vermiyor.
  • SomeoneWhoCares kullanıcısına yanıt

Yerli ve milli Luigi Mangione lazım, anca öyle düzelir bu internet.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş Superonline çalışanı muhtemelen çünkü bu konudaki her mesajı "ben memnunum, iyi çalışıyor, al sana hız" şekilnde.

He bu konudaki diğer insalar yalan söylüyor zaten.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

aynen hocam çalışanım :DD hatta bende dinamik ip cgnat yok + ipv6 da mevcut

• TolgaGazi3548 T kullanıcısına yanıt
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

hemen yanıtlıyorum arkadaş superonline fiber kullanmıyor + fiber de böyle bir Zyxel modem stokta bulunmuyor altyapısı Türk Telekom ona başvursun arıza için :)

• Cs2 oynuyorum jitter ve packet loss’tan geçilmiyor. Modemleri de öyle çöp ki bufferbloat oluyor. Başka fiber olsa bölgemde direkt geçeceğim. Çöponline

Zte dir belki; yanlış yazmıştır. 

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

hocam sizlere yardımcı olmak için burdayım ipv6 geçmek isterseniz özelden ulaşın eğer genel müdürlük L1 (Network) birimi ipv6 aktif ederse rota değişiyor v4 ve v6 komple değişiyor belirttiğiniz sorunlar uçup gidiyor.

V6’nın da ayrı sorunları var. İpv6 ile ayrıca boğuşmak istemiyorum.
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

belki çalışan değilim ama çalışanlardan fazla bilgim mevcut v6 aktif edildiği taktirde v4 rotaları da değişmekte cs2 de 45-47 arası ping alıyorum ve packetloss yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr

V6’nın da ayrı sorunları var. İpv6 ile ayrıca boğuşmak istemiyorum.

tabiki onu da yanıtlıyım hocam Türknet den duydun sanırım bankacılık uygulamaları 3d sorunu vs superonline de bulunmuyor.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.