Şimdi Ara

Super0nline Fiber Ultra Katı Sansür ve Yavaşlatma Teknolojisi (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.306
Cevap
57
Favori
97.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok daha önceleri ise yariyordu statik ip almak ama Türkcell Superonline onu da engelledi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 22 Nisan 2025; 13:18:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Ülkenin en dandik internet sağlayıcısıdır superonline açık ve net, tartışmaya kapalı. Alternatifi olan kesinlikle uzak durmalı. (Benim alternatifim yok malesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 22 Nisan 2025; 13:9:44 >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt

aynen vps, 200 tl civarı aylık ama daha ucuz ve pahalıları var tabii donanım ve band genişliğine göre.

• Silphatos kullanıcısına yanıt
    Ben free vpn/proxy kullanıyordum croxpy gibi ama son zamanda nerdeyse hicbir siteyi açamıyorum booking.com Turkiye hoteli secmek icin olsun, palpay icin gerekiyordu lakin düzgün çalışmıyor artık sürekli hata veriyor neden oldugunu cozemedim yuksek ihtimal ona da kanca atıyorlar stabil kullanmami engellemek icin yalniz bu sitede ne devletimizin ne siber suclarin ne Sulh ve Ceza Hakimliklerinin ne de Btk nin almış oldugu yasal bir karar engelleme ya da kapatma var nicin yapıyorlar ki bunu anayasal hakkim olan haberleşme özgürlüğüne aykırı bir durum değil mi bu keza komik olan para verip iss hizmeti aliyorum bunlardan onlar da diyor ki haberlesemezsin gezemezsin bakamazsın örneğin bir kafeye oturup para verip gelen kahveden bir iki yudum aldıktan sonra zorla kahvenin kalanını içmeme engel olmaları gibi yaniliyor muyum arkadaşlar ya da ben çok paranoya mi yapıyorum ne dersiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 22 Nisan 2025; 17:37:15 >
  • Silphatos kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş ya neden baksan yaklaşık 5 ya da 6 dolar yapar ya da 5 avro yapar yurtdisinda o fiyata hizmet veren issler varken biz dünya kadar para ödeyip adam gibi hizmey alamayıp bir de kafalarına göre tek taraflı ayıplı mal ve hizmet verip engelleri aşmak icin ekstra bir de bu kadar para ödüyoruz verginin vergisini vermek gibi ödediğin bedelin bedelini ödemek gibi ver anam ver ode anam ode...

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.