Şimdi Ara

Superonline hakkında öneri verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eski tarifem turkcel superonline idi.adamlar peşimi bırakmıyo teklif sunuyorlar hala ama turknete geçtim yarın bina panosundan hattımı saglayıp hizmete başlayacagım aldıgım tarife 75 mgb e kadar hız +150 gb kota+telefon 1000dk+sözlesme yok =60 tl

Turkcellde FİBER 50 megabit hız +150 gb kota+100 dk tel+ilk 3 ay ücretsiz 27 ay sözlesme =65 tl teklifini yaptılar eger mayısta BTk düzenleme yaparsa kota aşsam bile hızım 16 olacak ,siz olsaydınız hangisine geçerdiniz arkadaşlar ?

Şunuda belirtiyim turknet telefon panosuna kadar 75 mgb hız saglıyo ama evdeki tesisat kötü ve bozuk ttnette zamanında cok problem yaşamıştım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelycocuq -- 22 Mart 2017; 22:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apartmanda kutu varsa superonline fiber'inde şuana kadar kopma sorunu hiç yaşamadım. Hattın kalitesinden çok memnunum. Hızınız 50'den 16 ya düşecek 25 değil.

Bence hattan memnunsanız maceraya gerek yok olduğu gibi bırakırdım ben.
  • Süperonline gibi karın ağrısı bir firmada herşey yolunda gidiyorsa hiç bozmadan devam etmek lazım..
  • yanlış olmasın o 50Mbps için 25Mbps diyorlardı tabi bazı abonelere hiç fark etmiyor akk uygulanmıyor diye konu açanlar var... niye bize işlemiyor bu kotasızlık dersen bilsem pm ile yazardım...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    50mbps e kadar 16mbps eğer 51mbps lik bir paket olsaydı 25 e düşecekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ISS Önerisi, detaylar konuda.
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.