Şimdi Ara

Superonline HG8245X6 Fiber Şifre Öğrenme Rehberi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
23
Favori
21.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

verdiğin kod doğru ise şifreni özelden yazdım. deneme yapıp bilgi verirmisin.

• kronık K kullanıcısına yanıt

kod doğru ise şifreni özelden yolladım, kontrol edip bilgi verirmisin

• ZTE H3600 modem de text yazınca password kısmı böyle görünüyor...

Superonline HG8245X6 Fiber Şifre Öğrenme Rehberi

Superonline HG8245X6 Fiber Şifre Öğrenme Rehberi
  • Meriçli M kullanıcısına yanıt

Merhaba hangi superonline gpon aldınız acaba?

• YNaniSK kullanıcısına yanıt
    Merhaba dolap uygulamasından hg8010h v2 gpon almıştım

Teşekkürler. Sadece kullanıcı adı şifre girip MAC kopyalamadan router ile çalıştırabiliyor musunuz?

Doğrudur hocam mac adresine gerek duymuyor sadece kullanıcı adı ve şifre ile?? Hero dsl imi sattım keenetik titan aldım 1000 megabiti heryerde çok iyi kullanıyorum
    Ben de Zyxel NBG6617 router var kullanıcı adı ve şifre girme bölümü var hatta mac adresini girecek bölüm de var. Daha önce modemleri köprü moduna alıp bu router kullanıyordum ama superonline modellerinde köprü modu olmadığı için bu işlemi yapamıyordum. Gpon alınca kullanabilirim diye düşünüyorum.
    Denemek lazım varsa konu komşuda arkadaşınızda gpon lu süperonlinen kullanan alıp bir deneyin sonra ikinci el sahibindende yada dolap uygulamasında hatta letgodada süperonline gpon bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erol_ist

kod doğru ise şifreni özelden yolladım, kontrol edip bilgi verirmisin

Edit : yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 20 Kasım 2023; 12:51:5 >
  • Çok teşekkürler benim de işime yaradı çok fazla fark var. 800-900 geçemezsen şimdi 1gbit üzerine çıkıyor.
  • Konuda verilen tüm bilgiler için teşekkür ederim. Bu yöntemle ben de şifremi elde edebildim.

Benim sorunum bu huawei modemde harici bir voip hizmeti kullanırken yaşanan kesinti. Sip Alg özelliğini kapatmak bu cihazda mümkün olmadığı için farklı bir modem kurmayı planlıyorum. Bu doğrultuda yine GPON özellikli Tenda HG9 modem alsam kullanıcı adı ve şifremle bu modemi kullanabilir miyim acaba? Yoksa normal bir modem alıp ikinci el bir superonline gpon adaptörü almak şart mı? Eğer Tenda HG9 ile yapabileceksem bunu tercih edeceğim. Zaten wifi üzerinden herhangi bir kullanımım olmuyor, sadece kablo ile kullanım yapıyorum.

Bilgisi olan arkadaşlardan cevaplarını rica ederim.

• LaMidas kullanıcısına yanıt

şifreyi öğrendikten sonra gponun pek bir önemi yok, deneyebilirsin

• LaMidas kullanıcısına yanıt

benden sonra bu durumu deneyecek kişiler için bilgilendirme yapayım, bu cihaz ile internete erişim sağlamayı başaramadım. pon ışığı yanıp sönmeyi bırakmadı, yani bağlantıyı kuramadı. muhtemelen mac adresi nedeniyle olmadı. tenda hg9 modemde mac klonlama özelliği bulunmuyormuş.

• Valla ben tenda ac 23 tede kullanıyorum keenetik titanlada kullanıyorum, kullanıcı adı şifremi burdaki yöntemle alıp süperonline dan çıkma dolap uygulamasından ikinci el gponla beraber süperonline 1000 megabiti kullanıyorum keenetic titan da router tenda ac 23 te

• çıkma gpon alıp sorunsuz kullanan varsa kullandığı gpon marka model bilgisi verebilecek olan var mı? HG8245X6-10 model huawei router var.

• ogulcangoktas kullanıcısına yanıt

Detaylı mesajınız için teşekkür ederim. Bende internette araştırdıktan sonra aşağıdaki linki buldum. Sipariş geçtim ardından telefonda özellikle s.online olan ONT istiyorum dedim. Şimdi kargo'da gelince Huawei ücretsiz AX3 router vermişti onunla test edicem. Benim niyetim bu işi çözersem Wifi 7 ve 6Ghz bandına geçmek.

bilmer teknoloji bilişim san. ve tic. a.ş.
    Fiber Optik Huawei ONT HG8010H V2 GPon Terminal Sc/Apc 1 Ge Ont Adaptörlü 2.El
    https://bilmerbilgisayar.com/outlet-2-el-refurbish/fiber-urunler-102c/prd-huawei-echolife-hg8010h-v2-gpon-terminal-scapc-1-ge-ont-2-el

• bende wan yapılandırması bölümünde temel bilgiler kısmı gözükmüyor fixlendi mi acaba ? teşekkürler.

• firetox F kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bugün ürün elime ulaştı Sonline çıkma ONT cihazı ile Huawei AX3 Dual Router testimi yaptım. AX3 ayarlarında yer alan mac clone ile sonline verdiği WAN MAC'ini girdim ve internete çıktım. Oh be dünya varmış dedim. DNS bile değiştirmeyi özlemişiz. WAN ayarlarında VLAN seçeneğide vardı boş bıraktım. Şimdi sırada Wifi7 router ile test kaldı onuda yurtdışı çıkışımda alacağım.

• Bugün internet bağlanmıştı. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.