Şimdi Ara

Superonline iade ettiğim otc cihazını iade edilmedi diyerek fatura çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Eryaman bölgesindeyim. İptal işlemi sonrası, modem, TV plus ve otc cihazını bayiye teslim ettim. İşleminiz tamam dendi ve cihazınız alındı mesajı geldi ve bayiden çıktım. İki gün sonra tekrar mesaj geldi ve otc cihazı için 601 TL borç çıkarıldı.

Mesaja güvenip belge almadım ve otc cihazını iade etmediğim iddia edilerek fatura çıkarılıyor.

Cihazınız alındı mesajı geldi dediğimde o modem ve TV plus içindi diyorlar. İki mesaj arasında bir saatlik süre farkı var ama aynı anda gönderilmiş gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısacası mesaja güvenip de belge almamazlik yapmayın arkadaşlar. Supercell ECM bayisine cihazları teslim ettim. Mesaj gönderip bu bayiye teslim edin dedi Superonline. Orada bile killik yaptılar. Oturduğum bölgede de bayi olduğu halde oraya iade etmek zorunda bıraktılar.

• Gelen mesajların resimleri aşağıda arkadaşlar.

https://resimupload.org/images/2024/07/27/Screenshot_20240727-190427.png

• Bunu forumda yazmanın sana faydası olmaz.

Şikayetvar sitesine yaz bunu. Oradan yetkililer döner sana.

• Burada da herkes öğrensin hocam.

• Normalde sana belge veriyorlar teslim ettin teslim aldım gibisinden imzalı bir resmi belge onu alman gerekirdi teslim ederken.

Senin sorununa çare olmaz forumda yazman o yüzden dedim ben.

• Olay superonline değil çalışanlara güvenip de belgesiz işlem yapmayacaksın.Sonrasında sen uğraşırsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Gelen mesaja güvendim. O mesaj olmasa kesinlikle belge isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 27 Temmuz 2024; 19:42:32 >
  • Anlaşılan gelen mesajda otc cihazını iade ettiğine dair bariz bir ibare yoktu.Zaten kılıf bu şekilde hazırlanıyor.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Aynen hocam cihazınız deyip geçmişler.

• Eryamanin her yerinde gpon yani eve kadar fiber var mi?

• Acenteleşme sistemi en sevmediğim ve kalitesiz model. Bu ürünü bir acenteye değil de Superonlineın kendi sahip olduğu bayisine veya bölge müdürlüğüne yollamış olsaydın böyle bir şeyle yaftalanmazdın.

Aynı şey burger king gibi yerlerde de mevcut. Standart olarak ekmeğin altına ve üstüne sürülmesi gereken mayonez sadece üstüne sürülürdü çalıştığım zamanlarda. Sebebi ise sahibinin maliyet derdi.. halbuki öyle satılmasını önermiyor tab gıda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Hocam Superonline bizzat kendisi oraya iade edin diye mesaj yolladı. Eryamandaki şubeye istesem de gidemezdim. Mesaj beni buna mecbur etti.

• Onların yönlendirdiğini anladım, işgüzarlık varsa sebebi bu demek istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.