Valla istediği kadar olmasın taahhüt bu sene bitiyor iptal ederim geçerim başka firmaya hiçbir karar, kanun olmadan kafalarına göre engel atamazlar |
Superonline ile çalışan VPN (4. sayfa)
-
-
hiç bir kanun karar olmadan sana bile engel atarlar bu ülkede dostum. Bu ne ki?
-
OpenVpn ve Wireguard gibi vpn protocol ile yola devam edin. Kendim Vpn app kullanmayı bıraktım, zaten çoğu kafalarına göre yasaklanıyor. Bunlar nasıl kullanılır detaylı anlatımlarını kısmen bazı vpn'ler için yaptım ama artık ortam pislik kaynıyor araştırın elbet bulursunuz. Önümüz yerel seçimler kafanız rahat etmesi için önleminizi alın.
Ha amaç Çin gibi kapalı kutu olma başlangıcı ise her türlü engeli aştırtan bedava GoodbyeDPI ve Shadowsocks seçenekleri de mevcut.
-
Arkadaşlar an itibari ile shurfshark hala süperonline da çalışmıyor mu? -
buraya çalışan vpn varsa yazmayın kendinize saklayın benim kullandığım 2 tane ücretli vpn var sıkıntısız kullanıyorum buraya yazmadığınız sürece engellenmez
-
Çalışan bir VPN için özelden yazabilecek bir arkadaş var mı?
-Bugün bağlattım, 1 saat içerisinde pişman oldum. DNS, VPN mevzularını geçtim verdikleri modemden başkasını da kullanamıyormuşum. Evim büyük ve çok katlı ne olacak bu problem dedim, "Sinyal arttırıcı kullanın" diyorlar şaka yapar gibi.
-
Daha yeni başladın en son diyeceğimi baştan söyleyim şimdiden geçmiş olsun
vpn DNS Ping vb sorunlarını yaşamaya daha yeni başladın
vpn alırsın bugün çalışır yarın çalışmaz garantisi yok kalırsın ortada bu vpn konusunda çok mağdur olan kullanıcılar var yani yıllık ödeyip aldıkları vpn çalışmaz oldu ellerinde patladı tavsiyem vps alıp vpn kurmak ama en iyi seçenek imkanınız varsa kaçıp kurtulun ilgili yerler şikayet edin
sansür engelleme vb şeylerle karşı karşıya kalacaksın
oyunlarda paket kaybı yüksek Ping yaşacaksın
yurtiçi bağlantılarında speedtesltlerde uçup kaçacak ama yurtdışı oyun steam video sitelerinde bağlantı çamur olacak 240 p bile açamayacak donacak
maç günleri saatlerinde internet kötü olacak
daha say say bitmez zamanla öğrenirsin her şeyi yaşayarak anlarsın böyle anlatınca anlaşılmıyor kimse anlamıyor
sıradan basit kullanıcılarda anlamıyor farkında değiller YouTube a giriyor mu giriyor sorun yok memnunum diyor ve sonra oyun vs şeyler yapmaya başlayınca farkına varıyor ama iş işten geçmiş oluyor
kullanıcı adı ve şifreyi vermiyorlar kesinlikle ama bu en basit sorun bazı yöntemlerle öğreniliyor yani buna çözüm var ama başka marka modeli cihaz kullansan bile başta söylediğim sorunları çözmeyecek çözüm değil tecrübe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 25 Mart 2024; 21:55:31 >
-
Merkezi yerde oturmama rağmen tek altenatifim maalesef SOL onun dışında yine hep VDSL türevi bağlantılar var. Evde tek oda, 2 kablolu bağlantı PC dışında sadece mobil veri kullanıyorduk zaten o yüzden 40mbit her ne kadar çağ dışı bile olsa artık fazlasıyla işimi görüyordu. Sabah laptopa hotspot açarken bir anlık gazla arayıp 1000mbit SOL bağlattım, yarım saatte de kurdular. İlla bir şekilde VPN problemi çözülür ama bakalım wifi bağlantısı nasıl olacak. SOL modeminden Router bile bağlayamıyormuşum öyle söylediler ama denemedim. Eğer servis gelip wifi kapsama alanı konusunda cidden sıkıntı olduğunu söylerse cayma bedelsiz iptal edebilirmişim, kaldı ki benim evimde tek wi-fi sinyal arttırıcı ile asla onu çözebileceklerini sanmıyorum. Hayırlısı diyelim artık ne diyelim.
Bu arada SOL 500/1000 kullanan arkadaşlarım internet hızı, oyun içi ping konularında asla problem yaşamadıklarını söylediler hayırlısı artık.
-
@Turbetfurzey Hayırdır, 1 ay içerisinde ne değişti? Boşver surfshark'ı, surfdolphini ücretsizler var.
-
Alem adamsın :) meraktan sordum kullandığım bir sürü çalışan vpn var. Shurfshark i sildim. Hala lafimdayim. Özele bak görürsün. Yani bir şey yakalamış gibi atladın alıntı falan :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Alem adamsın :) meraktan sordum kullandığım bir sürü çalışan vpn var. Shurfshark i sildim. Hala lafimdayim. Özele bak görürsün. Yani bir şey yakalamış gibi atladın alıntı falan :)Görünen köy klavuz istemez. Fazla merakta iyi değildir, özlü sözü bile var. :)
-
Bir özlü söz daha var üstad daha doğrusu bir deyim var : Sazan gibi atlamak :) SurfSharkın hala bir önlem alıp almadığını öğrenmenin ne gibi bir sakıncası var? Ya yaşın küçük ya da ne bileyim başka bir problemin var benle :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Bir özlü söz daha var üstad daha doğrusu bir deyim var : Sazan gibi atlamak :) SurfSharkın hala bir önlem alıp almadığını öğrenmenin ne gibi bir sakıncası var? Ya yaşın küçük ya da ne bileyim başka bir problemin var benle :)Sen bir kere ne yazdigini bilmiyorsun, ya da idrak edemiyorsun. Onceki sayfada benim mesajima kendi deyiminle "SAZAN" gibi atlayan kendindin. Simdi ne oldu, hayirdir yazinca kuplere bindin tabii. Kullandigin kelimelerle sen yasini iyi belli ediyorsun zaten.
-
Boşver üstad. Arkadaş biraz daha çalışan VPN arasın, boşver. Bir musibet, bin nasihatten iyidir.
Bu arada VPN ismi paylaşmayalım arkadaşlar. Firma muhtemelen bir şeyler deniyor son zamanlarda... Geçenlerde HTTPS/TLS bağlantıların drop yemesi hayıra alamet değildi. Mümkünse VPN isimlerini mesaj yoluyla da olsa güvenmediklerinizle paylaşmayın. Madem engelleyecekler, bir zahmet arayıp bulsunlar...
Bu arada benim gibi alternatifi olmadığından (Bakır kablo rezaleti yüzünden...) bu firmayla çalışmaya mecbur kalanlar varsa şunu tekrar belirteyim, DNS sunucuları da zehirleme yoluyla yönlendiriliyor. DNSSEC destekli bir sunucu üzerinden internete çıkıp ancak VPN bağlantısını o şekilde sağlayabiliyorsunuz. Bir de VPN'de mutlaka TCP kullanın, UDP'leri genelde hemen bulup engelliyorlar. Bilginize...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 27 Mart 2024; 16:11:33 > -
Çalışan vpnler : proton vpn (güncellendi),vpnify ,octohide vpn ve daha bir çoğu. Kusura bakma ama kendin kaşındın. Çalışan vpn arasınmış :) Sen nerden biliyorsun ben vpn arıyorum. Birde niye paylasmiyim burası forum ortamı herkes faydalansın. Vpn arasınmış :) Nerden biliyorsunuz özelden çalışan vpn isteyenlerin turkcell çalışanı olmadığını :) Daha da yazacağım herkes faydalansın. Ya gerçekten forumun içine ettiniz. Özelden yazinmis :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 27 Mart 2024; 18:13:9 > -
Hahahaha! Banane, akşama kadar alt alta sırala burada... Bir de mesajlarına yanıt yazmayalım diye "Yanıt verilmesin" ayarı çekmiş. Lafı yapıştırayım, ama bana laf değmesin. Önce kaşın, sonra kaşımasınlar öyle mi? Kaşınmaktan bahseden ne kaşıntılar var şu forumda... :)
Geriye dönüp bakarsan kaç defa söyledim "Mesaj yoluyla paylaştığınız insanlara da güvenmeyin!" diye bilmiş efendi... Engellenirse sanki bana dert, kendin gelip eşeleneceksin yine buralarda "Falanca vpn vardı hala çalışıyor mu?" diye... Ayrıca madem bu kadar biliyorsun çalışan ücretsiz vpnleri de gelip ne diye soruyorsun sayın çok bilmiş? Sorduğun vpnin de çalışıp çalışmadığını bilmen lazım. Ne güzel sıralamışsın yukarıda... :)
Madem bu kadar tutarlısın, zamanında istemezüklenip artıkladığın tabak önüne "Ne değişti?" deyip konduğunda, yorum yazıldığında, zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayacaksın. Ne insanlar var ya... :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 28 Mart 2024; 0:19:5 >
-
Para verdiğin vpn bile çalışmıyor 3 ay sonra başka issye geçmek en iyisi wireguard openvpnde bile problem yaşadığım oldu
-
Telekom da engellediği söyleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X