Şimdi Ara

Superonline ile çalışan VPN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
13.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cin bu iste cok iyi bakalim yaparlar bizim hukumet. Onlarin baglandigi sunucular belli hepsini engellemez uygulamalarin baglandigi sunuculari engeller. Buyuk ihtimalle oyle yapicaklar. Zaten cok sacma VPN engellenmesi. Ben de Open VPN ve Wireguard baglantilari calisiyor ama diger saglayicilari bilmiyorum. Merak ettiğim konu incizözlük1923 engellendi, r10 forum siteside engellendi , acaba ne zaman forumdonanımı engelliyecekler? Seçim gecesi kesin sosyal medya engellenir. Bunlar şimdiden başlaması garip zaten (forum sitelerinin engellenmesi ve VPN).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 17 Aralık 2023; 2:52:8 >
  • bu konu nasil gundem olmuyor ya, bir cok ucretli vpn engellendi, ekside twitterda orda burda gundem olurdu normalde ama 1-2 aydir herkes suspus :D

var mi bir gelisme konu hakkinda

• mrkaraburc kullanıcısına yanıt

Yok maalesef şuanlık bazı yöntemler ve şirketler çalışıyor çok bilinmeyen VPN firmaları aktif. Gündem oldu haber sitelerinde ama konu şu biri paylaştı forumda BTK yönetmeliğinde varmış. BTK şüpheli görürse mahkeme kararı olmadan engelleme hakkı var. Olay çıkarsak bile kimsenin bu yönetmeliği engelleme yetkisi yok.

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt

Hocam özelden Yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 28 Ocak 2024; 23:13:3 >
  • Hocam, bazı şeyleri anlatamıyoruz galiba... Siz buraya bu tür başlıklar açtıkça ve birileri bunun yanıtlarını buradan verdikçe bu adamların işlerini kolaylaştırıyorsunuz. VPN ve alternatif yol engellemeye çalışan adam hiç uğraşmadan sizin yazdıklarını buradan toparlayıp zahmetsizce çakıyor engeli... Yazmayın abicim. Özelden yazdığınız adamların da forum geçmişlerini araştırın. Belki de yeni üyelik açmış ve haybeden "Nasıl olsa sorunca yazıyorlar..." diye düşünen bir yetkili... Forum geçmişi olandan bile şüphelenin artık bu konu özelinde... Küt diye veriyorsunuz cevabı, ondan sonra da bir bakıyorsunuz "Aaaa... Ulan daha dün bağlanıyordum, bugün internete bu VPN veya alternatif yol ile çıkamıyorum... Ne oldu acaba?" diye garip garip bakınıyorsunuz etrafa...

Paylaşmayın ve yazmayın artık şunları bu platformda abicim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 2 Şubat 2024; 11:30:37 >
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt

Btk biliyor zaten bizim soylememize gerek yok hocam. BTK calisanlari bu konuda bilgili insanlar bizim konustuklarimiz olaylarin onlar 10 kati otesini biliyorlar. Buralarda konusmak onlarin isini kolaylastirmiyor. Bizim isimizi kolaylastiriyor. Dun kullandigini VPN bugun engellenebilir benim icinde oyle oldu BTK buldukca engelliyor bunun bir yontemi yok maalesef onune gecmek icin. BTK bakiyor vpn sirketleri iplerini buluyor ve engelli cakiyor yeni Turkiye boyle size onerim Cin ulkesinde calisan VPN firmalarindan uyelik almaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 2 Şubat 2024; 11:48:40 >
  • Bendede Express VPN, Nord VPN ve CyberGhost VPN var. Hemde 2 yıllık. Ama malesef SO hiçbirini kullandırtmıyor. Çıldırmamak elde değil.

• hdblack35 H kullanıcısına yanıt

Hocam bende Superonline kullanıyorum en iyi vpnlerden olan cyberghost, express VPN almayı düşünüyordum bunlardan hiçbiri çalışmıyor mu şimdi?

• Hocam super online neredeyse hepsini engelledi bilginize.

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Çin hükümetinin engelini bile kırabilen express vpn'i engellediler mi valla helal olsun

• Adamlar artık ilerledi BTK geliştirdi kendini ama kötü yönde. Özelden yazdım.

• Sol de çalışan en iyi vpn taahüt bitince koşarak uzaklaşmaktır.
  •  

• Esas konu seçim gecesi göreceğiz bakalım. Secimden sonra tamamen engellerler.
  • bordo-bereli07 kullanıcısına yanıt

Malesef hiçbirisi olmuyor. Boşuna para verip mağdur olmayın.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Her iki vpn de superonline da çalışmıyor
  • Muhtemelen siz buraya isimlerini verip yazmaya devam ettikçe çalışanlar da çalışmamaya başlayacak. Adamları zahmetten kurtarıp bol bol dualarını alıyorsunuz.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

@Turbetfurzey Turkcell/SO sansür konusunda diğer 2 büyük ISS/operatöre göre daha katı, o yüzden normaldir. Express ve Nord zaten en popüler VPN hizmetlerinden olduğu için engelleyebilirlerse ilk onları engelliyorlar. Ama ExpressVPN, Türk Telekom'da çalışıyor. Nord'u ise bir süredir açmadım.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Benim için sorun teşkil etmiyor çünkü çalışan üstelik ücretsiz vpnler var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.