Şimdi Ara

Superonline ile çalışan VPN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
13.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özelden Yazdım size.

• Freedome

• VPS Server alıp openvpn kur iss tarafından engelleme riskini ortadan kaldırırsın.

Superonline ile çalışan VPN
  • Shurfshark vpn de yasaklandı. Oldu olacak istedikleri zamanda İnterneti kessinler yatın uyuyun desinler geç oldu! Böyle kafalarına göre yasak getiririlirmi
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yöntem de çalışmıyor. Az önce denedim.
  • merhaba herkese benimde vpn shurfsharktı ve patladı yardım olacak kim biri ve birileri varsa lütfen özelden iletişime geçebilir misiniz teşekkürler.

• Şikayet var sonucu turkcellin verdiği cevap : Talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bağlantınızı kontrol ettiğimizde şu an aktif durumda olduğunu görüyoruz. VPN sorunu için destek veremiyoruz, kendi IT'niz ile iletişime geçmenizi rica ederiz. " Burda kendi IT niz dediği nedir bilgisi olan var mı?
  • Vpn aldığın şirketle konuş diyorlar tabii ki yasaklandığını söylemezler çünkü Türkiye’de kanunen VPN yasadışı bir şey olarak geçmemektedir , şimdi sana buna evet biz engelledik bize bakanlık yada devlet böyle dedi derseler bunların hepsi kanıt olarak kullanılabiliyor ve sen onlara gidip dava aça biliyorsun iletişim hakkını engellemekten şirketler bunu istemediği için söylemiyorlar ve engelliyorlar ,yani bir tek bunu siz yaşamıyorsunuz diğer sağlayıcılarda da mevcut bu sıkıntı. Millet bunu yaşıyor ve bunu VPN firması çözemezler yani sana VPN firması gider sana yeni IP adresleri oluşturacaklar bağlantı için büyük ihtimalle sistemin yani blok listesinde olmayan ip verirler ama elinde sonunda onları da engelleyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 11 Aralık 2023; 15:17:18 >
    Özele bakar mısın hocam
  • Bu bant daralma vs. ttnette de varmı.

• Hepsinde var bütün firmalar şu anda bu konunun üstüne çökmüş durumda Türk telekom, kablonet ve Superonline da da var bunu büyük ihtimalle BTK engelletiyor, bu direk engelleme sizi öyle söyliyim yani bağlandım imajı verip geçiş vermiyor, dediğim gibi resmi olarak yasak olmadığı için Vpn. Türkiye’de resmi olarak engelleyemiyorlar kanun dışı diye böyle bir yöntem buluyorlar hani bağlanmışsın imajı veriyor ben de öyle ama internet hiç bisey açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 11 Aralık 2023; 17:49:54 >
  • Ücretsiz vpn lerin %90 ı çalışıyor
  • Superonline ile çalışan VPN
    Donanım haberde çıkan habere göre yasaklama olacak veya yasaklanan vpnler
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

T24 haberini yapti dun. Normalde komik olan sey VPN ulkemizde yasa disi degil.

• Ücretsiz kişisel kurulan VPN'ler en güzeli. Bununla ilgili rehber yapılabilir. Talep varsa ve hali hazırda yoksa böyle bir konu. Yapabilirim/iz.
  • aschil kullanıcısına yanıt

ucretsiz VPN leri engelliyecek ulke 2 ay icinde yaparlar. Zor degil bilgi almak icin kullandigi ip erisimini engellediginde calismaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 16 Aralık 2023; 23:46:41 >
    Google sunucular üzerinden blok gelme şansı düşük. Şöyle ki, bunun için Google bloklanmali. Ücretsiz VPN kurulumda Google, Microsoft kullanılabilir. Amaç sadece tarayıcı üzerinden internete girmekse eğer. Oldukça da güvenli üstelik. Wireguard, ne durumda bilmiyorum gerçi.
    Demek istediğim, bunlara alternatifler oluşacaktır. Yasaklar bir şeyleri yasaklamaya yaramıyor. Arka kapıların sayısını artıyor sadece. Kullanıcı aleyhine olan şeylerde, yasaklar yani. Bizleri daha güvensiz ortama itiyor genelde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.