Şimdi Ara

Superonline ile çalışan VPN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
7
Favori
14.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Shurfshark vpn de çok gevşek davranıyor bence bu konuda. Engellenen bazı vpnler güncelleme yaptı çalışıyor. Örneğin proton vpn free kullanımda bile çalışıyor
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Valla hocam altı üstü internete giricez adamların çektiği muameleye bak

• ReiseReise kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. Bu konuda Vodafonu takdir ediyorum.
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Valla gibirnet kullanırken hızım düşüktü vds diye ama dns bile çalışıyordu süperonline fibere geçelim iyi olur dedik hata ettik

• ReiseReise kullanıcısına yanıt

Ben Worldnet Kullanıyorum. Dns, Wireguard ve Open Vpn çalışıyor şuanda. VPN şirketini değiştirdim. Maalesef BTK bilindik İPVLERE engel atınca hepsi için geçerli oluyor.

• Kaspersky VPN ile WireGuard açın ya da kişisel WireGuard sunucusu.
  • proton vpn çalışıyordu şubat ayında en son , şimdi denedim ne proton çalışıyor ne 1.1.1.1 vpn , zortlamış ikisi de ben de vpn bakıyorum şimdi belki mullvad hala çalışıyordur

• Boomcu kullanıcısına yanıt

paket yıllık olarak ucuz hesaplı oluyor ama bugün çalışan vpn hizmeti yarın çalışmayabilir yani engellenebilir garantisi yok

vps sunucusu alıp wireguard kurup vpn kullanacaksın biraz pahalı oluyor ama yapacak bir şey yok

bizi bu duruma düşürenler ve bu durumu savunanlar utansın

kulaklarının çınlatıyoruz

Normal 100/20

Vps sunucu 80-93 / 16-18

Superonline ile çalışan VPN

• Superonline da bende proton vpn çalışıyor.
  • Sahilli S kullanıcısına yanıt

redditte vpn listesi vardı oradan bakıyorum sitelere bile erişimler gitmiş , uzun zamandır proton kullandığım için fark etmemiştim , şimdi hem vps hem de seedboxlara bakayım bazı firmaların seedboxlarda vpn özelliği de var sınırsız trafikli fiyatlar umarım çok uçmamıştır

• mullvad çalışıyor arkadaşlar, proton ve warp çalışmadı maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 8 Temmuz 2024; 13:13:52 >
  • Arkadaşlar bana bu internet hızı olsun veya vpn işlerinden iyi anlayan biri bana özelden dönebilir mi? Çok ilginç bir durum var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 8 Temmuz 2024; 15:29:3 >
  • Bağlanmayan vpn olursa önce SecureDnsClient kurun. quick connect ayarlarından sonra sharedpi+goodbyedpi ayarlarını açın. Bağlanmayan vpniniz bağlanacak.

• superonline 5651 sayılı yasayı kullanarak tahminimce devlet rahatça vpnleri takip edebilsin diye şöyle bir uygulamaya gitmiş; eğer kullandığınız vpn btk tarafından yasaklı değil ama giremiyorsanız superonline müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirirseniz ayarlamalar yapıp sizi vpne sokturabiliyor.

• mitteteke M kullanıcısına yanıt
    Kendimizi ihbar edelim hemi
  • arkadaşlar güncel şuan superonline fiberi ile hangi vpn kullanabiliriz geçen opera pro vpn 1 hafta deneme veriyordu kullandım sorunsuz 1000mbit 500 civarı indirme veriyordu ülke olarak fazla seçenek yok falan daha iyi birşey ne alabiliriz

• 312 . kullanıcısına yanıt

Burada vpn paylaşınca onu engelliyolar çalışanlar var herkes kendi vpn kendine saklasın yayılınca engeli basıyolar

En iyisi kendi vpn kurmanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarlack -- 10 Ağustos 2024; 1:43:2 >
  • quarlack Q kullanıcısına yanıt

Superonline ile çalışan VPN 

• IMSFB kullanıcısına yanıt

Hocam şunu biraz daha açsanız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.