Uzun zamandır şu ev telefonunu taşıma mevzusunu araştrıyodum , birkaç yakınımın da memnuniyetini öğrenince tam kararımı verebildim. SUperonline'ın ev telefonunu taşıma olayını epey inceledim, çok da aklıma yattı doğrusu.
Bir kere hem numaranı değiştirmene gerek kalmıyor, hem de çok avatajlı görünüyor. Hem sabit ücret denen dertten kurtlmuş olucam hemde seçtiğim pakete göre ücret ödicem . baktım da her yöne paketi bana uygun görünyor. E zaten en yakın arkadaslarım da fiber ses kullanıcısı olduğu için onlarla ücretsiz konuşabilicem.
Akla çok mantıklı geliyor siz ne diyosunuz?
Soru biraz saçma olmuş. Senin seçimine biz karışamayız. Hani kullananlara problemler oluyormu desen daha iyi olurdu.
Ben kullanıyorum bir problem yok. Hatta bir de tavsiye vereyim size. Cihazlı paketlerle aylık 1-2 lira farkla dect telefon sahibi oluyorsunuz. Ben bu şekilde ayda 12 lira veriyorum 300 dk + siemens bir telefon almıştım. şimdide bu civarlarda paketler mevcut. Özellikle huawei modemlerde kablosuz bağlantı da kurabiliyorsunuz uzakta dect telefonda bulundurmuş olursunuz telefonunuz olsa bile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme