bu engellemeler sadece superonline fiber'de mi yoksa TT altyapısıyla alına superonline vdsl'de de var mı? |
Superonline'ın Kafasına göre vpn vs. engellemesi (2. sayfa)

-
-
Bağlanmayan vpn olursa önce SecureDnsClient kurun. quick connect ayarlarından sonra sharedpi+goodbyedpi ayarlarını açın. Bağlanmayan vpniniz bağlanacak.
-
superonline 5651 sayılı yasayı kullanarak tahminimce devlet rahatça vpnleri takip edebilsin diye şöyle bir uygulamaya gitmiş; eğer kullandığınız vpn btk tarafından yasaklı değil ama giremiyorsanız superonline müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirirseniz ayarlamalar yapıp sizi vpne sokturabiliyor.
-
Turkcell mobil hattım ile WARP'a bağlanamıyorum artık ancak evde TT sabit internet ile hiç bir problem yok.
-
Superonline a bulaşmayın önermiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone mobilde de warp çalışmıyor. Superonline ın bazı ip bloklarından (tellcom a ait olmayanlar) girebiliyorum ama. Omurgadaki yasaklamayı bile yarım yamalak yapıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes instagrami 2130 kusur itibariyle acarken bu acaip firma hala acmadi bu saat oldu
güncelleme: gecte olsa actılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 10 Ağustos 2024; 23:25:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 21.36'da açıldı
-
2215 gibi geldi bolge bolge mi aciyorlar bilemiyorum artik
-
Keenetic modem üzerinden 1.1.1.1 key ile gateway kurup sorunsuz kullanabılıyorum.
-
hocam bunu tam olarak nasıl yapuyorsunuz detaylı anlatır mısınız? Bende de keenetic var. VPN çalışmıyor superonlineda.
-
windscribe denedin mi pro ?
-
Yok hocam, ancak baktığım kadarıyla ücretli. Herşeye ücret öder oldum o yüzden ücretsiz veya affordable şeylere bakınıyorum. AVG VPN ücretli var bende şuan. Birde NEXTDNS kullanıyorum.
Winscribe 'ın ücretsiz versiyonu yok sanırım? Ama tam olarak nasıl bişey? önerir misin? Aylık 9 dolar da çok hocam her ay 350 TL yapıyor neredeyse.
İşin kötüsü bir de vergi ödüyorum bunu satın almak için... Her nereye adım atsak devlete çalışıyoruz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 25 Mart 2025; 17:53:10 > -
açıklama geldi mi firmalardan?
-
hocam şu ortamda ülkede demokrasi kalmamış, supoeronline, turk telekom hepsi devlete geçmiş. Devlet istediği gibi herkesi ve herşeyi kontrol ediyor. neden açıklama gelsin ki?
-
hocam biraz önce denedim. Crack'lı XXXX yazılımı kullanıyordum çat diye fark etti. ve durdu çalışmayı. nasıl ve neden oldu bilmiyorum. sanıyorum abd ağına bağlanınca oldu. çok ilginç.
-
Ben indirimde senelık 1000 tl almiştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X