Şimdi Ara

Superonline Instagram ve Twitter Videolar donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superonline 500 MBPS fiber kullanıcısıyım. Cep telefonum iPhone 13 mini ve iOS 18.3 yüklü. Mobil veride veya iş internetim olan Netspeed'de Instagram Reels izlerken hiçbir donma olmuyor fakat Superonline kullanırken bu sorunla karşılaşıyorum. Yorumlar ve Mesajlar yükleniyor fakat videolar ya oynatılamıyor ya da yarısına kadar izleyebiliyorum. Benzer sorun Twitter'da da mevcut. Macbook'da tarayıcıdan Instagram'a girdiğimde ise hiçbir sorun yok. Sorun başta cihazdan kaynaklı gibi gelse de farklı Internet ağlarında sorun yaşamamış olmam beni şüpheye düşürüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Modemim ZTE H3600 ve GPON cihazım Huawei Echolife HG8010H.

• Geçmiş olsun Allah kurtarsın superonline dan başka bir şey demiyorum anlayan anlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerini aradınız mı.

• Superonline'ı bırakmak güzel bir çözüm olacaktır :) başka türlü çözemezsiniz çünkü.

• aynı sorun yaklaşık 1 aydır bende de var. ağustostan ocak ayına kadar hiç bir sorun yoktu. 500 mbps fiber var güya. steamden oyun indirirken falan 500 mbps geliyor. ama instagram twitter donuyor. saka gibi. mhizmetlerini aradım hiç yardımcı olmadılar.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

İşte ben de bunu yaşayacağımı tahmin ettiğimden aramadım henüz.

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli ödemeden çıkmanın bir yolu var mı? 1.5 yıldır aboneyim ilk defa başıma geliyor çok can sıkıcı oldu. Normalde memnundum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kyletri K kullanıcısına yanıt

cayma ödemeden çıkmak biraz zor, kaç ayınız var ?

• miskindvd kullanıcısına yanıt

7 Ay var. Normalde dediğim gibi memnundum fakat son bir haftadır canımı sıktı. Video ile kanıt çekerek müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışarak durumu kanıtlayıp cayma bedelsiz çıkamaz mıyım? En kötü altyapısız bir yere ikametgahımı alırım diye düşünüyorum.

Video kanıtı gibi şeylerle çıkamazsın, onlar sana interneti 1 Mbit ulaştırdıklarında ve sen google.com yazdığında açılıyorsa firmalar için hizmet tamam oluyor.

Altyapısı olmayan bir yere ikamet almak uygun bir çözüm olabilir, ama bu durumda da sizi zorla Superbox abonesi yapmaya zorlamazlar umarım.

Superonline'dan her şey beklenir, bir daha yanına bile yanaşmamanızı tavsiye ederim.

Hocam müşteri hizmetlerini yine aradım dün akşam.
    Durumu anlattım. Arıza kaydı oluşturdular.
    Bugün arıza kaydı üst birimden birileri aradı. Sorunlar göründüğünü ve düzelttiğini söyledi.
    Şu ana kadar cidden düzeltmiş gibi görünüyor. Aksi bir şey olursa yazarım yine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun yaşayanlar dns 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirip tekrar denesinler düzelir muhtemelen

• Superonline dan kurtulduğunuz az özgürsünüz yani sorunlar çözülür
    Diğer türlü boşuna uğraşırsınız zaman kaybı

Müşteri hizmetlerini bastırın o zaman. O kadar cayma bedeli ödemeye gerek yok. Az kalmış zaten, çözemezlerse sonunda kapattırırsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.