Şimdi Ara

superonline internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün öğlen vakti internetim gitti. Superonline aradım ve dedikleri ayın 11'ine kadar internet gelmiyecekmiş tt arıza bildirimi yapmış vs vs yan tarafda ablam dsmart kullanıyor aynı santralden geliyor onda bir sıkıntı yok.Benim ne yapmam gerekli acaba son bir ayda yaklaşık 10 gün internetsiz kaldım. Yardımlarınız için şimdiden tşkler.

• Gece 12de benimde internetim gitti. Hem dsl hem internet isigi yok birazdan ariycam yaklasik 18 saattir internet kesik. Rezil heriflerin bi halt becereceklerinden degil oylesine ariycaz iste. Sizin dsl sinyaliniz varmi yoksa brnim gibi hem dsl hem internet isigi yanmiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mywistakes

Gece 12de benimde internetim gitti. Hem dsl hem internet isigi yok birazdan ariycam yaklasik 18 saattir internet kesik. Rezil heriflerin bi halt becereceklerinden degil oylesine ariycaz iste. Sizin dsl sinyaliniz varmi yoksa brnim gibi hem dsl hem internet isigi yanmiyormu?
    var hocam kırmızı yanıyor
  • port arızası olmasın... TT personeli abonenin bozuk portuyla değiş tokuş yapmıştır hep yaptıkları şey...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Superonline İnternet Yok!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.