Şimdi Ara

Superonline Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.n-haber.com/?p=45 adresinde Superonline'ın kampanyasını okudum. Ayda 28.99 TL'ye LGX140 netbook veriyor Superonline. 24 ay taahut veriyorsunuz almak için. Sizce nasıl? Alınır mı yoksa gidip vatan bilgisayardan falan almak daha mı mantıklı?

İsmet Sezgin

• İsmet bey bende internet başlığı altında aklından geçeni iste adıyla bir başlık açtım X140 modeli size 24 ay taahütle 700 tl gibi bir rakama geliyor ancak aynı netbook u piyasadan 420-500 arasında almak mümkün eger kredi kartınızda varsa sonuçta ordanda taksitle ödeyebilirsiniz. Yani çok uygun bir fiyata almış olmuyorsunuz.
    Ben kampanyadan T280 modelini istedim 12 ay 1030 tl ye geliyor ve netbook değil notebook sınıfında aslında tam ikisinin arasındada diyebiliriz özellikleri çok aman aman değil vatan bilgisayarda T280 var bazı özellikleri farklı tabii ve vatandakinin fiyatı 1220 tl civarında,bence kampanyadan yararlanacaksanız X140 değilde T280 daha avantajlı onu düşünebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgarimo58 -- 19 Ekim 2010; 0:30:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.