Şimdi Ara

superonline kota

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar superonline 20 mb (100 gb ) paket kullanıyorum bu ayki download 40 gb upload 65gb gozukuyor internet hızım 1 mb e dustu aradım bunun nedeninin upload kotasını gectigim soylendi (20 gb mıs upload kotası) bu upload hızını dusurmenin bir yolu yokmu ve neden bu kadar yuksek ?

• Torrent kullanıyorsundur ve gönderme tarafı musluğunu sonuna kadar açmışsındır. İNDİRDİĞİN TORRENT'ı yani diyelimki film indiriyorsun çift tıkla ve uplaoad (gönderme) kısmında "0" yazıyordur onu 1 yap. Download kısmınıda 60000 yap. Böylece full hızda indirir ve zırnık kadar upload gönderirsin.
  • gönderme hızını bittorrentte 1 kb\sn sınırladım peki upload ı cok arttıran baska neler olabilir?
  • utorrent resmi koydum, bittorrent ta yaklaşık aynısıdır

superonline kota
  • İnternete bilinçli olarak film, oyun vs. yüklemiyorsan başka nedeni olamaz. Kullandığın torrent programı sana son 1 aylık raporu gösterir. Oraya gir bak ne kadar gönderme yaptığına.
  • Bak benimkini ekliyorum, son 1 aylık kullanımım

superonline kota
  • tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNet Hipernet 20Mbps
    11 yıl önce açıldı
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    9 ay önce açıldı
    Vınn Kota Sorgulama
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

tesekkurler

Rica ederimde, torrent'tan dolayı mıymış? Bende merak ettim.
  • baktım torrente son 31 gunde upload 8 gb ama superonline a bakıyorum 15 10 8 gb gibi gunluk uploadlar var kardesım bi online oyun oynuyormus o yuzden olabilirmi acaba
  • Zannetmiyorum, ilginç bir durum, ama şöyle birşey yapabilirsiniz;

Bir tane kota izleme programı var, onu pc nize kurun ve oyuna girin 1 saatlik oyun sonucunda program ne indir mişsiniz? :Ne gönder mişsiniz? Size bilgi sunar. Böylece ondan da emin olabilirsiniz.

BURADAN İndirip kurun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Orijinalden alıntı: an1lll

tesekkurler

Rica ederimde, torrent'tan dolayı mıymış? Bende merak ettim.

Alıntıları Göster
    sagolun bunu bi denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an1lll -- 16 Şubat 2012; 20:41:34 >
  • skype kullanıyormusunuz?
  • quote:

Torrent kullanıyorsundur ve gönderme tarafı musluğunu sonuna kadar açmışsındır. İNDİRDİĞİN TORRENT'ı yani diyelimki film indiriyorsun çift tıkla ve uplaoad (gönderme) kısmında "0" yazıyordur onu 1 yap. Download kısmınıda 60000 yap. Böylece full hızda indirir ve zırnık kadar upload gönderirsin.

eğer 1 kb upload yaparsan download yapma hızında düşer onun bi yüzdesi var 1 megabit download yapıyosan 100kb göndermek zorundasın göndermessen 1mb downloadın sinyal oranı düşüyo

Download kısmını 60 000 yapmasına gerek yok zaten 0 sınırsız demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 17 Şubat 2012; 10:55:25 >
  • Upload sadece torrent uygulamaları tarafından yapılmaz ki? IM programları, browser eklentileri, oyun konsolları, bilgisayarın arka planında olan bitenler, Smart TV'ler falan da upload kotasından yiyecektir. Normal bir kullanımda 5 GB civarı bir upload yapılıyor günümüzde bilgisayarlar tarafından.
  • Bahsettiğiniz, upload miktarlarını ben niye göremiyorum. Günlük kullanımımda, torrent dahil toplamda 300-400Mb upload oluyor. Günlük 12-13 saat kullanım var rahat.

Geçen ay 232GB kullanımım var ve upload miktarım 8GB.

Yani sizin bahsettiğiniz 5GB günlük ise baya saçma bir değer olmuş.
  • quote:

Bahsettiğiniz, upload miktarlarını ben niye göremiyorum. Günlük kullanımımda, torrent dahil toplamda 300-400Mb upload oluyor. Günlük 12-13 saat kullanım var rahat.

Geçen ay 232GB kullanımım var ve upload miktarım 8GB.

Yani sizin bahsettiğiniz 5GB günlük ise baya saçma bir değer olmuş.

Normal bir internet kullanıcısının değerleri ortalama 5 GB tutuyor. Benim de öyle mesela. Sizde torrent falan olmasından dolayı bu rakam yüksek çıkabilir, normaldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.