Modem olarak HG253 kullanıyorum. Kablolu bağlantıda Teamspeak'te tonla sıkıntı çıkarıyor (ilginç şekilde kablosuzla bağlanınca hiçbir sorun yok), H1z1'de çoğu serverdan disconnect yiyorum (kablosuzda yine sıkıntı yok)
Evde 2 kişi olarak multiplayer oyunlarla haşır neşir olduğumuz için bu durum oldukça can sıkıyor. Superonline'ın vereceği modemlerle uğraşana kadar kendime sorunsuz bir modem alayım diye düşünüyorum. Bu konuda önerileriniz varsa çok güzel olur.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,
Archer C9 kullanıyorum çok memnunum, kesinlikle öneririm.
İyi günler
Archer C9 modem değil router.
bildiğim kadarı ile süperonline başka marka modem kullanmana izin vermiyor onların sana verdiği modemin mac adresi filtreli uzaktan erişim yapabiliyorlar modeme herhangi bir sıkıntıda sen o cihazdan memnun değilsen eğer tavsiyem ac destekli router alıp ethernet kablo ile bağla
Ac destekli rauter olarakda tavsiyem linksys ac1900 hem kaliteli hem stabil ama yok daha uygun bişi bakıcam dersen Asusun düşük megabitteki Aclerine bakabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme