Şimdi Ara

Superonline modem Ttnet internette kullanmak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
19.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar modemim bozuldu arkadaşımda superonline fiber optik internetini kullandığı modem var onu ben Ttnet adsl bağlantımda kullanamaz mıyım ?

• Yok mu bilen arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubifrit -- 12 Aralık 2010; 22:00:04 >
  • Superonline firmasının verdiği modem hem bağımsız bir router hem de adsl modem özelliğine sahiptir. Yani hem ethernet WAN girişi hem de ADSL girişi var. Dolayısı ile o modemi adsl modem olarak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyalcin

Superonline firmasının verdiği modem hem bağımsız bir router hem de adsl modem özelliğine sahiptir. Yani hem ethernet WAN girişi hem de ADSL girişi var. Dolayısı ile o modemi adsl modem olarak kullanabilirsiniz.

Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Buradan yanıt alamayınca bir bilgisayarcı arkadaşımı telefonla aradım ve bana kullanamayacağımı söyledi. Bana da garip geldi kullanamamak.. En iyisi deneyip görmek.
  • Ben şu an superonline fiber internet kullanıyorum. Firmanın verdiği modemin ADSL portu var.
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var . Süperonlinenın verdiği airties modem var elimde ama ttnete geçeceğim bu modemi nasıl kullanırım biri bilgilendirirse sevinirim ..
  • konu net cevaplanmadığı için up'lıyorum ama aynı ihtiyaç bende de oluştu.. kullanabilir miyim sizce? sp fiber modem var.. ttnet fiber e geçeceğim taşınma sebebiyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemin arayüznde

192.168.2.1 Yada 192.168.1.1

Internet connection Yada internet bağlantısı bölümünde

Bağlantı tipi var ( PPPoE olcak ttnet bunu kullanır )

Onun altında

Kullanıcı adı

Parola kısımları var

Eğer oraya kilitleme vs yoksa olabilme ihtimali var.

Yani en sağlamı denemek kesin olur diye de birşey diyemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.