Şimdi Ara

SUPERONLINE'NIN ATTIĞI KAZIĞA KARŞI TÜM DIGITURK VE TURKCELL ABONELİKLERİMİZİ DE İPTAL EDELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar en büyük tepkimi bu şekilde göstermek istiyorum herkesi beklerim.
    insanı aptal yerine koyan bu zihniyete karşı yapabileceğimiz tek şey bu.
    malum ülkemizde bu ilk değil son da olmayacak.
    büyük şirketler tületici hakkı falan tanımıyorlar,hukuk bu büyük şirketlerin elinde oyuncak olmuş.
    kendi paramızla rezil oluyoruz.49 verince suistimal eden,99 edince pro kullanıcı oluyoruz.insanın onurunu kırıcı muamele.
    bir de utanmadan hala sınırsız diye satıyorlar.
    reklam öz denetim kurulu da adamlardan yana.sözde sonraki reklamları aldıtıcı olmayacakmış.vay anasını ya memlekete bak 1 aydır adamlar yanıltıcı reklam yapıyorlar,kurulun bize yazdığı cevaba bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevix -- 3 Nisan 2010; 7:29:08 >

• Hem Turkcell hem de Digiturk kullaniyorum. İkisinden de gayet memnunum. Boyle bir tepki cok mantikli olmaz bence. Superonline bu giyatlarla baslasa kimse bu kadar garipsemezdi eminim, tek hatslari basta cok uygun fiyatlar sunup bunu devam ettirememeleri oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

Hem Turkcell hem de Digiturk kullaniyorum. İkisinden de gayet memnunum. Boyle bir tepki cok mantikli olmaz bence. Superonline bu giyatlarla baslasa kimse bu kadar garipsemezdi eminim, tek hatslari basta cok uygun fiyatlar sunup bunu devam ettirememeleri oldu ...

konu memnun olmamakla alakalı değil herkes memnun.sen mantıklı olduğunu düşündüğün bir başka tepki verirsin...
    o fiyatla başlasa zaten kim ne diyebilir ki...konu taahhut ettiğinden cayması tüketici haklarını hiçe sayması...
  • yurtdisinda olsa kesinlikle boykot edilir boyle firmalar.cunku alternatif cok.Firmalarda bunu biliyor.
    Bizde ise digiturkun alternatifi yok.Adam zaten memnunum banane sizin derdinizden diyor.birlik ve beraberlik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

yurtdisinda olsa kesinlikle boykot edilir boyle firmalar.cunku alternatif cok.Firmalarda bunu biliyor.
    Bizde ise digiturkun alternatifi yok.Adam zaten memnunum banane sizin derdinizden diyor.birlik ve beraberlik yok.

hocam yanlış anlaşılmasın benim dediğim "banane" falan dediğim yok. ama Turkcell en kaliteli bulduğum operatör, aynı şekilde Digiturk Dsmarttan çok daha kaliteli. Ayrıca Çukurova Grubunun öncü vizyonunu hep olumlu buluyorum. Superonline konusunda şüphesiz ki çok hatalılar fakat bu yanlışları onlarca doğrularını götürmüyor benim gözümde, ki eminim yayınlaştıklarında fiyat konusunda daha rekabetçi konuma geleceklerdir.
  • quote:

Hem Turkcell hem de Digiturk kullaniyorum. İkisinden de gayet memnunum. Boyle bir tepki cok mantikli olmaz bence. Superonline bu giyatlarla baslasa kimse bu kadar garipsemezdi eminim, tek hatslari basta cok uygun fiyatlar sunup bunu devam ettirememeleri oldu ...

Turkcell gibi tabiri caizse fahiş fiyatlı tarifeleri olan bir GSM operatöründen memnunsanız eğer hakkaten bravo.

Ne Digiturk, Ne Turkcell, Ne de Superonline bu aboneliğimi kapattırma talebim gerçeklendiği andan itibaren bir daha asla bu hizmetlerin yanına bile yaklaşmam. Hatta biraz daha ileri gidip Turkcell hatlı olan arkadaşlarımı bile aramamayı düşünüyorum.

Tahahhütnamede değişiklik yapmak ilk defa karşılaştığım birşey. Bunun Türkçe'deki karşılığını bulamadım. Terbiyesizlik kelimesi az gelir.

• Superonline müşteri hizmetlerinin söylediği cümle aynen şöyle:

-peki bunu iptal ettirince böyle bir hizmeti alabileceğiniz başka sağlayıcı var mı? (kelimesine dahi dokunmadım)

yani diyor ki biz tekeliz ya 99 verirsin ya 49 a 50gb kota koyarım....diğer seçenek ise iptal ettirmek....
  • kedi daga kusmüş miyav demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevix

Superonline müşteri hizmetlerinin söylediği cümle aynen şöyle:

-peki bunu iptal ettirince böyle bir hizmeti alabileceğiniz başka sağlayıcı var mı? (kelimesine dahi dokunmadım)

yani diyor ki biz tekeliz ya 99 verirsin ya 49 a 50gb kota koyarım....diğer seçenek ise iptal ettirmek....

Cevap yok ama sizinde yok olmayacaginiz ne malum sayin musteri hizmetleri temsilcisi. bu sozu soyleyen herkimse kendisi sadece kukla oldugu icin boyle davranmaktadir ve o rolden oteye gidemeyecektir. Birgun baslarina boyle bir sey gelirse o zaman gorurum dalga gecmenin ne oldugunu.
  • quote:

hocam yanlış anlaşılmasın benim dediğim "banane" falan dediğim yok. ama Turkcell en kaliteli bulduğum operatör, aynı şekilde Digiturk Dsmarttan çok daha kaliteli. Ayrıca Çukurova Grubunun öncü vizyonunu hep olumlu buluyorum.

Vizyon 99TL ye satılan servisi 600TL ye çıkartmaksa, gerçekten büyük (!) bir vizyon. Olumlu bulmaya devam edin siz, size 100 TL = 10mbit bile ucuz. Bence 200-300TL ye satılabilir bu hizmet, nasolsa fiber değil mi

Çukurova Grubu artık Turkcell'in sahibi değil. Kontrol yabancılara geçiyor (belki de şu an geçti), Karamehmet'in kontrolü sona eriyor.
    Digitürk'ün de %49'u yabancı. Yani yabancı sermayeyi beslemeye aşırı meraklıyız.
    Yabancı şirketlerin "Soygun" vizyonları gerçekten başarılı. "Uzun vadeye yayarak maksimum nasıl Türkleri soyarız minimum altyapı ile"

Superonline gidip TTNet'ten altyapıyı satın alıp bize pazarlıyor "ışık hızı gerçek sınırsız diye". Bizim fiberi bize geri satıyor. Güzel pazarlama! Gören de bütün heryerde kendi altyapısı var sanacak. Amerika'ya trace atıyorum TTNet'ten bağlanıyor. Nerde altyapı ben göremiyorum. Avrupa'dan kimse bahsemetsin, internetin çoğu Amerika'da.

Digitürk iptal etmeye kalktınız mı aylarca fatura gönderen, kredi kartınıza parazit gibi bağlanan bir şirket

Turkcell hakkında konuşmaya gerek yok, yıllarca kazık tarifeleriyle halkımızın kanını emerek "Turkcell'in gücü çekim gücü" diye reklam yapan şirket. Turk şirketi filan değil kontrol yabancılara geçti / geçiyor. Son zamanlarda rekabet geliştiği için düzgün tarifeleri var ama yine ilgilenmezseniz geçiriyor her şekilde (ilgilenme = paket seçmezseniz, defaultta kalırsanız)

Bunu nasıl yapıyorlar ellerini kollarını sağlayarak?
    1- Türk insanı altyapı eksikliklerini umursamıyor. Gidip 1000 TL ye digiturk plus HD receiver (her ne haltsa) alır ama 4 tane HD kanaldan fazla izleyemez, gidip kendi rezil kanallarına HD yayına geçin çağ değişti yoksa sizi izlemeyeceğiz diye baskı ve tepki koyamaz. Gider kocakarı dedikolarını, ve var mısın yok musun ile mavi kutuların açılmasını izler. Full HD TV alır en pahalısından ama HD yayın olmamasından rahatsız olmaz. TVsinin SD performanslarını karşılaştırıp iyi diye hava atar.

2- Devlet ve kanunlar altyapı yatırımlarını desteklemiyor. Bürokratik engeller ile tabiri caizse parayı masaya atsanız bile "çivi çaktırmaya" izin verilmiyor.

3- Adalet sistemi yavaş çalışıyor, büyük dolandırıcılık olmadığı sürece de firmalar hakkında rekabet konusunda doğru düzgün bir karar çıkmıyor. Belki de hakimlerin teknoloji / altyapı konusunda bilgi açığı çok fazla.

Çukurova Holding'in elinde %100 kendisine ait olan, TÜRK diyebileceğimiz bir tek SUPERONLINE şirketi vardır. Onda da halka "ADİL KULLANIM" getiriyoruz diye attığı kazık yere göğe sığamaz. Boşuna dememişler Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur diye

Yabancı ortağı olsa Superonline'ın, belki bu kadar anormal bir kararı yönetim kurulu onaylamazdı. Karamehmet tabi pürosunu çeke çeke keyifle "ödesinler 600 TL 100mbite, fiberden Türk halkı ne anlar ki" şeklindeki kararını vicdan azabı olmadan, utanmadan almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 4 Nisan 2010; 23:46:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

kedi daga kusmüş miyav demiş

aslı tavşan dağa küsmüş.... dır ama kendini bu kadar önemsiz,değersiz,küçük,hakir görmemeli derim ben.
    Elimizden geleni yaparız biz de.adalet-hukuk-tüketici hakları-rekabet kurulu-reklam özdenetim kurulu-bakanlıklar vs vs...hiç biri haklarımızı gözetmiyorsa biz de yapabileceğiz tek şeyi yaparız.
    Aslında işin olmasa uğraşacaksın adamlarla gerçi verdik heryere dilekçe-şikayet ama bakalım,göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevix -- 5 Nisan 2010; 8:49:24 >
  • benim kanımca hic hesaba katmadımımız birsey daha var.. bu adamlar bize sınırsız diye sattı mı sattı sonra ne yaptı yok sana sınır mınır dedi .. biz kuzuyuz ya yedik.. pekiiii 3 ay sonra gelip kotayı 10 gb yaptım derse ne diyeceksiniz... yada hadi onu da gectim... 10 mpbs 5o gb kotalı bundan boyle 150 tl derse ne diyeceksiniz hic sesimiz cıkmasın adamların butun sirketlerine kole olalım oldu... baska.... anamızın karnında fiberle dogmadık bize hizmet vermeyi beceremiyorsa dunya standardında bu benim degil superonline nın ayıbı ve yalancılıgıdır... digiturk ten memnun olanlara birsey soyliyeyim diğer dijital platform inanın daha zengin onunda savunulacak tarafı yok elbette al birini vur otekinede onu kapatıp diğerine gecerseniz faydasını bile gorursunuz... turkcell ile ilgili birsey demek dahi istemiyorum senelerce kullandım operator degistirdim acaip memnunum eskisinden cok konusup daha az oduyorum...

hic birsey alternatifsiz degil para verecegim hizmet sınırlı ve pahalı yemezler...

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

kedi daga kusmüş miyav demiş

10 bin kedi dağa küsüp, miyav derse; o zaman görürsün dağın halini... Bu sayı 10 bin de olabilir 1 milyon da... Ama bilinçlenmenin değerini bu kadar kişi bilemiyor o ayrı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustBeCooL -- 6 Nisan 2010; 1:27:31 >
  • superonline dan aradılar "saolsunlar" iptal ettiler. iptal etmemem için 1 ay ücretsiz kullanmamı teklif ettiler kabul etmedim sonra 50-100 gb arası kullanımım oldugu için 20 mb tarifeye geçin sorununuz kalmasın dediler gene tutmayınca mecbur kapattılar. adamlar baya yüzsüz çıktı ya...neyse kurtulduk sırada diğerleri.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_38525534/tm.htm

Bu konudan devam edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.