Şimdi Ara

Superonline Olmayan Borc Cikardi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 yilinda fiber kullaniyoduk 2012 de tasindigimiz icin adsl'e gecmek zorunda kaldik bize yaklasik 1 ay fiber modeminizi verin adsl modem verelim cart curt dediler modemi zar zor bulduk ondan sonrada en onemli nokta bize kalan butun borclarinizi odeyin yoksa gecemezsiniz dediler onuda yaptik ve simdi bize USKAY Avukatlik burosundan mesaj geldi 2011 Mart ayinda odenmemis borcunuz var haciz islemleri baslatilacak diye bizde musteri hizmetlerini aradik bize borc gorunmuyor avukatla gorusun dediler numara verdiler o numarayi her aradigimizda bi sekreter cikiyo avukatin davasi var felan diyo biturlu gorusturmediler.Superonlinenin musteri hizmetlerininde biseyden haberi yok 50 tl borc cikmis hem borc odemezseniz acmayiz diyolar hepsini odedik hemde borcunuz var hala ne borcu oldugunu bilmiyoruz.Parasinda degilim borcum olsa ödicem hemen ama resmen dolandiriyolar adami benden 50 senden 60 ondan 30 alsa parayi goturuyolar ne yapcam simdi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer borcunuzu ödediyseniz makbuzu ibraz edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Mayıs 2013; 15:32:28 >
  • Memlekette dolandırıcılık gerçekten çok revaşta. Özellikle ISP'ler arasında.

• Slm kardes ne tesaduf banada ayni mesajdan geldi hatta bana borcumun 2008 den kaldigini solediler 2008de super onlinenin olmadigini ve hattimi daha 4ay onve aldigimi faturali hatti hic kullanmadigimi soledim benim yuzume kapatilar onun icin bole caputculara paranizi kaptirmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.