Şimdi Ara

SUPERONLINE PING SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaklaşık 2 ay önce Türk Telekom'dan bağlantı kopma, hız düşümü vb problemlerimden ötürü Superonline'a geçiş yaptım fakat Ping değerlerim yüksek hız testlerinde 28-34 arası gözüken ping değerim maalesef online oyunlarda 90-100ms'i görüyor (Fifa,Warzone vb.) sorunun modem kaynaklı olduğunu düşünüp 2 modem değiştirdim kabloları yeniledim fakat yine de problemim çözülmedi bu problemi Turkcell'e söylediğimde Ping e müdahale edemediklerini söyledirler. PC üzerinden kullanılan programlara aldığım yüksek msleri en minimuma indirmeye çalışıyorum fakat PS'de Fifa atarken Ping olayı tam bir zulüm haline geliyor. Ekte tracert ve hız testimi bırakıyorum sizce bu değerler normal mi sorun bende mi superonline da mı? TTNET'ten 9-10 ping alabilirken Superonline'da neden bu kadar yüksek ping alıyorum? Cevaplarınızı bekliyorum.

SUPERONLINE PING SORUNU
    SUPERONLINE PING SORUNU

• Speedtest'de Gebze sunucusuna ping atıyorsunuz. Orada mı yaşıyorsunuz? Eğer orada yaşıyorsanız ve test sonucu bu şekildeyse biraz fazla gerçekten de.

SOL'e hiç geçmeseydiniz keşke. Hele Warzone oynuyorum diyorsanız, SOL tamamen battle.net çıkışlarında fiyasko yaratıyor. Çünkü yurtdışı çıkışları pek iyi değil son zamanlarda.

Bu sorunu çözemezsiniz, ben çok uğraştım, yeni modem verelim dediler, gerek yok diyerek geri çevirdim. Statik ip vs. kurtarmıyor.

Geçmiş olsun, SOL ailesine hoş geldiniz.

• Kerros kullanıcısına yanıt
    Ttnet denedim turknet superonline denedim hepsi aynı ya maalesef ülkedeki internet rezalet ne heves bırakıyorlar insanda ne bir şey
  • hocam acaba dsl mi kullanıyorsunuz eğer dsl kullanıyorsanız hat değerleriniz atma şansınız varmı
  • ayrıca birde warp vpni denemenizi öneririm yakında bulgarya sunucularını kullanıma actılar yurt dışı bazlı oyunlarda daha düşük ping sağlıyabilir
  • VPN önermem hocam, ben size ne VPN'ler öneririm hiç MS'inizi etkilemez sadece DNS ve lokasyon değiştiren.

Ama bu VPN ve türevlerinde, deneyimli bir oyuncu gecikme yaşadığını net bir şekilde anlar.

Sizin sorun çözülmez hocam. Pandemi yasakları kalkar, gençler evlerinden çıkabilme imkanı bulur ise o zaman bandwith biraz rahatlar. Aksi halde, herkes akşam 7'den itibaren netflix vs. gözüne vuruyor sabaha kadar. Haliyle yetmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.