Şimdi Ara

Superonline rezilliği! Ve Bitmeyen Mahkeme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En baştan başlıyalım herşeyin güzel olduğu zamanlar. Superonline başvurduk bundan 1.5 sene önce ertesi gün İstanbul dan Bursa ya teknik ekip geldi ve bağladı dedik mükemmel hizmet.
    Herşey bundan sonra başladı izmit e taşınma kararı aldık ve taşınmadan önce 13 temmuz 2016 da talep oluşturduk adres verildi daha taşınmadan. 17 temmuz da taşındık ve ne ilgilenen ne gelen giden var. Arıyorum arıza kaydı oluşturuldu diyo tamam diyorum yarım saat sonra mesaj geliyo arızanız çözüme ulaşmıştır diye :) Bu böyle devam etti 1-2 ay. Yapıcakları ise ankastre kutusundan bağlantıyı yapmak sadece sonunda dediler siz yaptırcaksınız :) Herneyse onada tamam dedik çıktık elektrik ci aramaya izmitte heryeri dolaştık yapabilen yok hepside o bağlantının yapıldığı anahtar bizlerde olmaz ttnet yapar dediler. Ttelekom aradım onlarda bizden hizmet almıyosunuz hizmet aldığınız servis sağlayıcı yapması gerekir dedi bence haklılarda.
    Sonuç olarak böyle kaldı iptal etme isteğinde ise faiş bir fiyat sunuyorlar bizde sinir olduk tüketici mahkemesine verdik olayı genelde kısa sürer diye bilinen tüketici hakları 1senedir devam ediyo. 1senedir internetimiz yok ve işin komik tarafı hala fatura ödüyoruz. Bu durumda kalanlar var ise yardımcı olabilirlerse sevinirim
    Turkcell e bağlı herhangi bişey kullanmamaya yemin ettim allah belalarını versin illallah ettirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankastreden eve kadar olan bağlantıyı siz yapacaksiniz evet doğru soylemisler. Ankastreye kadar olan baglanti İSS'leri ilgilendirir geri kalanı kullanıcıyı.

Mahkemede buyuk ihtimal haksiz bulunacaksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adsl ve vdslyi turktelekom disinda baska birinden almak her zaman pismanliktir.
    Sadece turknet gibi taahhutsuz isslerde sikinti olsa bile cekip gitme sansiniz olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankastre den eve kadar bağlantı var yalnış anlaşılmışım ankastre deki kablo ucu bağlı değil kablo dışarda evde bağlantı var üst katımız ve bizden önceki kiracılar kullanıyordu internet

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Ankastreden eve kadar olan bağlantıyı siz yapacaksiniz evet doğru soylemisler. Ankastreye kadar olan baglanti İSS'leri ilgilendirir geri kalanı kullanıcıyı.

Mahkemede buyuk ihtimal haksiz bulunacaksiniz.

Ankastreyi nasil acacaklarmis peki? Levye ile mi?

Edit: Normalde bu baglantiyi yapmasi icin superonlinenin ttden ekip yönlendirmesi gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 1 Haziran 2017; 15:05:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle ankastre açılamıyor adını unuttum şuan anahtar yok sadece Türk Telekom da var

• Evet yönlendirme yapıldı o dışardaki kablo dediğim kabloyu ttnet açtı zaten. Kablonuzu açtık superonline arayın bağlama işlemini yapsınlar dendi. Sonrasında zaten yine gelen giden yok. Superonline arıyorum diyorumki bana teknik servisinizi bağlayın kem küm ediyolar bağlıyamıyolar çünkü teknik servisi yok bu şirketin Türkiye çapında İnternet dağıtan şirketin teknik servisi yok bu nasıl hizmet anlayışı bide en hızlı sı bizde diye övünürler

• Şikayetvar çok etkili, bizim arkadaşı yanlış yönlendirerek modemi çok saçma biyere kurdular. Sonrasında değiştirmek için aradik, servis ucreti istediler, defalarca aradik özür diliyolar ama modemin yeri değişmesi için servis ücreti odemeniz lazim diyolar.

Şikayetvara yazdim, 1-2 kaliplasmis cevap yazdilar, ordan ustelemeye devam ettim, en son arkadaşı aradilar sikayetiniz varmış onu halledelim, dedi gelin degisin modemin yerini halledelim. Yarim saat icinde geldiler ve istedigimiz yere kurdular.

• Şikayet etmediğim tek yer BTK onuda yeni öğrendim BTK danda şikayet ederim yakın zamanda

• İnternet sağlayıcılarını boşver, taahhütsüz telefon aboneliği al telefon hattını çektikten sonra ister iptal et ister devam. Daha sonra interneti bağlattır. İnternette sorun olunca telefon aboneliğiniz varsa arayın telekomu seste parazit var deyip kabloları kontrol ettirin.
  • Mantıklı ücretleri kontrol etmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.