Şimdi Ara

Superonline Telefon Hizmetinde Hayalet Aramalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz tuhaf oldu ama en güzel böyle anlatılırdı sanırım.

Bir süredir böyle tuhaf aramalar geliyor bana ve geri aradığımda ya öyle bir numaranın olmadığını görüyorum ya da çalıyor ama açan olmuyor. Şu ana kadar 3 kere arandım. 3 numara da ulaşılamaz numaralardı.

İlk arama 5 Ocak tarihinde yapılmış. Bu ilki biraz enteresan. Çünkü başka şehirden bir tanıdığım aramıştı ama numarası Antalya kodlu başka bir numara olarak görüntü. Aramadan sonra o numarayı aradığımda, uzun süre çalıyor ardından telefon açılıyor ve sanki karşıdan birisi sırayla numara tuşlarına basıyor. Bir süre piano çalar gibi sesler geliyor ve kesiliyor. Az önce denediğimde de aynı şey oldu. Cep telefonundan ve başka hatlardan arayınca da aynı şey oluyor.

İkinci arama ise İzmir'den gelmiş. 21 Ocak tarihinde. 1-2 kere çalıyor ve kesiliyor. Bu tarihte arayan numarayı geri aradığımda, sadece çalıyor. Cevap veren olmayınca da kesiliyor haliyle.

Üçüncü arama da bugün oldu. 31 Ocak. Yine İzmir kodlu. Yine 2 kere çaldı telefon, açmak için telefonu elime aldığımda kesildi. Geri aradım ve yanlış bir numara arandığında duyulan sık aralıklarla çalan sinyal sesinden duydum. Birkaç kere denedim, sonuç aynı.

Daha önce böyle bir sorunu hiç yaşamamıştım. Merak ediyorum neden olduğunu. Müşteri hizmetlerine sordum, haberleri yok. Olmasını da beklemiyordum gerçi. Superonline'dan telefon hizmeti alıp da benzer sorunlar yaşayan var mı acaba aramızda?

Düzeltme: Bugün arayan numarayı tekrar denedim, çaldı. Ama açan olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 31 Ocak 2011; 17:16:18 >

• Benim başıma daha ilginç durumlar geliyor. Sabit telefonumdan 3 gün önce kendi numaramdan arandım.. Açtım ses yok. Hatta numaramı arıyorum çalıyor. Geçen haftada bir numara aradı açtım tıkırtıdan başka bir ses yoktu. Gerçekten garip.
  • Benden başkalarında da bu sorunu gördüğümde, müşteri hizmetlerine çözüm konusunda daha sıkı baskı uygulayabileceğim. Bu tür sorunlar çok nadir olmasa da, olduğu zaman çok sinir bozucu oluyor.
  • Bir de telefon görüşmelerimde sabaha karşı saat 4 gibi arama yapılmış ve 150 sn konuşulmuş. Halbuki ben bu aramayı yapmadım. O saat de uyuyordum ve evde de başka kimse yoktu

Bu yazıyı yazarken yine arandım, açtığım zaman meşgul tonu verdi. Gel de bunu müşteri hizmetlerine anlat.
  • Sizi arayan numaralar hep aynı şehre mi ait peki? Bende Antalya ve İzmir şimdiye kadar. Siz zaten İzmir'densiniz. Sizi arayan numaraları bir kenara not edin bence ve arada sırada arayın. Bakalım cevap veren olacak mı. Cevap verirlerse, Superonline müşterisi olup olmadıklarını sorun. Ben öyle yapacağım
  • Evet, 232 kodlu numaralar.. Şimdi birisini aradım ama açan olmadı. Az önceki numara da meşgul tonu veriyor

Şöyle bir durum var. Superonline telefon hizmetini kullanan bir kişi sizi aramak isterse il sınırlarında olsa bile başına 312 alan kodunu koyması lazım.. Superonline sizin numaradan 850 olarak başkasına da tahsis etmiş olabilir. Alan kodu koymadan ararsa telefon otomatikman numaranın başına 850 koyuyor ve sizi değil başkasını aramış oluyor. Biraz karışık bir durum ama böyle. Yani benim numaramdan 850 olarak başkasında da var. Telekom'dan superonline'ı arayınca sorun yok ama superonline'dan superonline'ı arayınca sorun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 31 Ocak 2011; 18:42:29 >
  • Superonline telefon hattımı geçen hafta kullanmadığım için iptal etmiştim iyi olmuş, tam isabet

Ahize bağlamamıştım gerçi, kafayı duvarlara vururdum hayalet arayan görsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turknet telefon hizmeti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Evet, 232 kodlu numaralar.. Şimdi birisini aradım ama açan olmadı. Az önceki numara da meşgul tonu veriyor

Şöyle bir durum var. Superonline telefon hizmetini kullanan bir kişi sizi aramak isterse il sınırlarında olsa bile başına 312 alan kodunu koyması lazım.. Superonline sizin numaradan 850 olarak başkasına da tahsis etmiş olabilir. Alan kodu koymadan ararsa telefon otomatikman numaranın başına 850 koyuyor ve sizi değil başkasını aramış oluyor. Biraz karışık bir durum ama böyle. Yani benim numaramdan 850 olarak başkasında da var. Telekom'dan superonline'ı arayınca sorun yok ama superonline'dan superonline'ı arayınca sorun oluyor.

Mantıklı. Bu durumda başına 850 koyarak kendi numaramı arasam, o zaman telefona çıkan kişinin bana yapılan aramaları da teyid etmesi gerekli. Bunu bir ara denemek istiyorum. İşin gizemini de çözmüş olurum böylece. Telefonu açan kişiden küfür yemesem bari. Haftasonu falan ararım

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

Superonline telefon hattımı geçen hafta kullanmadığım için iptal etmiştim iyi olmuş, tam isabet

Ahize bağlamamıştım gerçi, kafayı duvarlara vururdum hayalet arayan görsem

Sabit hatlarla işi olmayan kişiler için kullanışlı aslında ama bu hayalet arama muhabbeti sıkıntı verici. Normalde ev telefonum hiç çalmaz benim. Şu ana kadar çaldığında da hep kötü haberler aldık akrabalardan falan. O yüzden ne zaman ev telefonu çalsa, kendimi kötü hissediyorum.

• Hayalet aramalar bende tekrar başladı. Bu sefer numarada yok anonymous yada unknown yazıyor. Açıyorum ses yok
  • Bende uzun zamandır olmuyor. Ama son zamanlarda konuşmanın ortasında cart diye kesilmeler olmaya başladı. Özellikle 2 saat bekleyip de ulaşabildiğim müşteri temsilcileriyle konuşurken hattın kesilmesi adamı çileden çıkartıyor.
  • arkadslar musterı hızmetlerını arayarak telefonunuzun calısmadıgını ıletin profıl gonderıp durumu duzeltıyolar
  • Benim arkadaşımda da oluyor bu hayalet aramalar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.