< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 22 Nisan 2020; 9:26:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 22 Nisan 2020; 9:26:25 > |
Yorumunuzda kesinlikle katılmadığım bir nokta var. Zamanında SoL ile aynı altyapı daha ucuza salak mıyım SoL'e bu kadar para verecem diyerek SoL altyapısından hizmet verebilen alternatif sağlayıcılara sevinç naraları atarak geçtiniz. O zaman da birçok yorumunda yazdım, her zaman binanızdaki altyapının sahibi kimse doğrudan ondan hizmet alın, yeri gelir pişman olursunuz diye. Ancak bana ne ben cebimden çıkan paraya bakarım diye yorumlar yazdınız. Bunları doğrudan size yazmıyorum sizin gibi binasında asıl altyapı sahibinden hizmet almak yerine 3-5 kuruş az ödeyeceğim diye macera arayan herkese yazıyorum. Şimdi de ISS'niz sizin upload hızınızı yükseltmedi diye suçlu yine SoL oluyor öyle mi?
ISS'nizin sözleşmesini yenileyerek ve parasını da yeni sözleşmeye göre vererek müşterilerinin upload hızlarını artırması gerekirken SoL'nın kendi müşterilerine gösterdiği özeni göstermemesi neden SoL'ın suçu oluyor? Tamam sizden daha pahalıya kullanıyorum aynı hizmeti ama kaliteli hizmet alıyorum. Ucuz etin suyu kara olur diye ne güzel söylemiş atalarımız. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 19 Nisan 2020; 9:13:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat174 -- 19 Nisan 2020; 9:25:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|