Şimdi Ara

Superonline vdsl hizmeti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • superonline adsl kullanıyorum bulunduğum yerde sol fiber altyapısı yok acaba ttnet altyapısı kullanarak vdsl hizmeti alabilir miyim superonline dan bilgisi olan var mı bu konuda yada kullanan yakında adsl sözleşmem bitiyor

hat değerlerim bu şekilde şuan adsl kullanıyorum
    https://store.donanimhaber.com/8a/d5/08/8ad5084bbaf57920b3f75d1cb4205f45.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.YILMAZ40 -- 2 Mart 2017; 15:33:21 >

• 100 e kadar alabilirsin gibi duruyor
  • turkcell müşteri hizmetlerini ara bakıp söylerler port var mı v.s
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    Bende yakın zamanda geçicem superonline a hattın ne kadar destekliyor diye bakması hızı görebiliyorsa port var mı demek yoksa ayrı bişey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

port yoksa ne kadar desteklediğini göremez zaten

Teşekürler
  • Peketin 8Mbit mi yoksa 16Mbit paket ama 8 geliyor.

8Mbit se iyi çünkü benim hattım 10Mbit destekliyor ama ttnet bana 4 veriyor alt yapı ile mi ilgili yoksa ttnet fazla para kazanması için 4 e mi sabitliyor. cevap yazarsan benim için çok iyi bilgi olur Superonline vdsl hizmeti hakkında

• arayıp 8'e sabitletin zaten daha fazlasını kaldırmaz. değerlerde epey kötü santral uzak olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    ama 10 a kadar destekliyor yazıyor. Ben geçenlerde aramıştım 6 7Mbit e çıkmıştı. sonra ttnet hızı düşürdü.(bence) Superonline da mı ancak 4Mbit verebilir 8 10 veremez mi (10 Mbit dediğim 16lık paket alınca) ama superonline mh en fazla 11 12 Mbit alın daha üst paketlere fazla para vermiş olursunuz dedi.
    Bu arada konu dışı olduğu için özür dilerim

Edit: vodafone nun sorgulaması da 16Mbit adls yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 6 Mart 2017; 19:40:59 >
  • Peki tedavisi nedir. Ne yapmam gerekiyor.
  • Bir cevap bulabildin mi acaba ? Benimde şuanda sözleşmem bitti ttnet eğer vdsl kullanmasına izin veriyorsa Superonline'dan almak istiyorum ona göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.