Şimdi Ara

Superonline ve IPCOP kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev için bir firewall kurmak istiyorum. Biraz araştırdım VMwarede bazı testler yaptım ve IPCOP kullanmaya karar verdim ancak kafamdan birkaç soru işareti var.

Öncelikle superonline ın verdiği modemler dışında şuan pppoe authantication sağlayabiliyor musunuz?
    (Kullanıcı adı şifre ve MAC acresi clonlayarak başka bir modem şuan elimde olmadığı için kendim test edemiyorum)

Eğer sağlayabiliyorsak network mimarisini aşağıdaki gibi düşündüm fikirlerinizi merak ediyorum.

Eve gelen hattı direk bir bir switch e bağlamayı düşünüyorum. IPCOP kurulu makinayı PPPOE authantication için kullanacağım. Aynı switch e Superonline ın vermiş olduğu Huawei HG253S (N destekli modem 70 mbit wireless hızı alabiliyorum) bağlayacağım ve modem wireless bridge moduna alıp access point olarak kullanacağım. Sonuç olarak superonline modem IPCOP makinasında green network altında olacak.

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

• WAN modemden cikan cat kabloyu direk pc ye tak,bir tane broadband connection olustur,bu sekilde direk baglanirsin PPPOE kullanici ve sifren ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.